Τζώνη Καλημέρης: Ποιος είναι ο 68χρονος γκουρού της τηλεόρασης που είναι ζευγάρι με την Ελπίδα Ιακωβίδου;

Οι συνεργασίες με τα κανάλια, οι πρώην σχέσεις και τα παιδιά

Ο Τζώνη Καλημέρης είναι ο γοητευτικός σύντροφος της Ελπίδας Ιακωβίδου, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης, 10 Ιουνίου μέσα από την εκπομπή «Summer’s Cool».

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ είναι πολύ ερωτευμένοι και φροντίζουν να αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλο.

Ο 68χρονος γκουρού της τηλεόρασης είναι Διευθυντής Επιχειρησιακής Λειτουργίας και μέλος Δ.Σ. στο OPEN ενώ έχει διατελέσει διοικητικό στέλεχος μεγάλων ιδιωτικών καναλιών, αλλά και της κρατικής τηλεόρασης. Ο ίδιος πέρασε από το MEGA, το STAR, τον ANT1, τον ALPHA, το EPSILON αλλά και το OPEN, ενώ στην ΕΡΤ συνέβαλε μεταξύ άλλων σημαντικά και στην Eurovision.

Σε νεαρότερη ηλικία εργάστηκε ως ηλεκτρολόγος μηχανολόγος ενώ παράλληλα ασχολήθηκε σε επίπεδο πρωταθλητισμού με το πόλο. 

Στην προσωπική του ζωή υπήρξε ιδιαίτερα τυχερός, ενώ από το πλευρό του πέρασαν από τις ωραιότερες γυναίκες.

Η τελευταία του σχέση ήταν η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά που χώρισαν πριν ενάμιση χρόνο ύστερα από 5 χρόνια σχέσης. Λίγο πιο πριν, υπήρξε ζευγάρι με την 31χρονη τότε δημοσιογράφο Ανθή Σαλαγκούδη, μια σχέση που κράτησε λίγους μήνες, με το χωρισμό τους να ήταν αθόρυβος.

Ο Τζώνη Καλημέρης υπήρξε παντρεμένος με τη Μαρία Ιωάννου, ένας γάμος που έμοιαζε ιδανικός, ωστόσο διήρκησε 14 χρόνια. Μαζί απέκτησαν τον Λεωνίδα και τον Αλέξανδρο. Μόλις 3 μέρες πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί τον Λεωνίδα έγινε και ο γάμος τους στο δημαρχείο Φιλοθέης το 2001.

Τέλος, οι περισσότεροι δε θυμούνται ότι η Κοραλία Καράντη και ο Τζώνη Καλημέρης υπήρξαν ζευγάρι (δεύτερος γάμος της ηθοποιού) και μέσα από το γάμο τους απέκτησαν έναν γιο τον Εδουάρδο, ο οποίος σήμερα είναι 29 ετών.

Τζώνη Καλημέρης: Ποιος είναι ο 68χρονος γκουρού της τηλεόρασης που είναι ζευγάρι με την Ελπίδα Ιακωβίδου; | Showbiz | Lifestyle Κύπρος (cyprustimes.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy