Ξεσπά η Σκορδά για το διαζύγιο Αϊβάζη – Κορινθίου: «Αυτό είναι μεγάλη ντροπή»

Το πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου η Φαίη Σκορδά και η παρέα της στην εκπομπή «Buongiorno» στο Mega, σχολίασαν τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη για τον χωρισμό τους. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μίλησε σε έντονο ύφος για τον τρόπο με τον οποία ορισμένοι σχολίασαν την απόφαση του ζευγαριού.

«Αν είχα κάτι να σχολιάσω για το παιδί, δεν θα σχολίαζα τη στάση των γονιών αυτή τη στιγμή. Γιατί πάντα σέβονται το παιδί τους και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να το κάνουν σε χαμηλούς τόνους», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ θα σχολίαζα για το παιδί αυτούς που είπαν και υπονοήσαν -το ανέφερε και ο Γιάννης Αϊβάζης- ότι μπορεί να το χρησιμοποίησαν (σ.σ. το διαζύγιο) για διαφήμιση για το θεατρικό που έρχεται. Αυτό είναι μεγάλη ντροπή! Μεγάλη ντροπή! Εκεί να σταθούμε», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Θεωρώ πάντως ότι όπως ότι όπως μιλάμε για τον γάμο και τη βάπτιση, έτσι αν θέλει κάποιος μπορεί να μιλήσει και για κάτι που δεν είναι ευχάριστο αλλά ώριμα μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους στην ευτυχία. Το να πάρει ένα ζευγάρι διαζύγιο, προφανώς κανείς δεν θέλει να πάρει διαζύγιο, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που δεν πρέπει να μιλάνε για αυτό και να πρέπει να απαντάνε: δεν θέλουμε να μιλήσουμε για το παιδί», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Ξεσπά η Σκορδά για το διαζύγιο Αϊβάζη – Κορινθίου | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy