Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Το πρωί της Δευτέρας (27/3) στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό» μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα προς συνεργάτιδα του, από το πλατό, ο παρουσιαστής προχώρησε στο επόμενο θέμα και ήταν αυτό του Γιώργου Θεοφάνους.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους για την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον χαμό που έχει γίνει με το τραγούδι. Στην συνέχεια, όμως, ο Γιώργος Λιάγκας δεν το θεώρησε σωστό, αυτό που έδωσε σαν απάντηση και έδωσε μια απάντηση εκ μέρους όλων των συνεργατών του.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στις δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους

«Παιδιά δεν έχετε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθείτε; Υπάρχουν πιο σοβαρά, πίστεψέ με. Σε παρακαλώ, για όνομα του Θεού! Ξεχάσατε τα Τέμπη ξαφνικά;», είπε ο στιχουργός και απέφυγε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση του δημοσιογράφου, από το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Είναι ντροπή να συγκρίνουμε τα Τέμπη που είναι μια εθνική τραγωδία με ένα τραγούδι και αν έπρεπε να δοθεί. Είναι ντροπή! Ντροπή πραγματικά! Ασχολούμαστε μία και μιάμιση ώρα την ημέρα με αυτό, κάνοντας ρεπορτάζ. Θα μπορούσε ο κ. Θεοφάνους που έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας να απαντήσει διαφορετικά.

Επίσης, σε μια τηλεόραση δεκάδων εκπομπών κάποιος θα ασχοληθεί και με αυτό. Ασχολούμαστε και με το lifestyle, δεν το αρνούμαστε. Είναι ένα θέμα που είναι υπαρκτό. Η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε πολύ στεναχωρημένη. Αν ασχολούμαστε με τα Τέμπη, απαγορεύεται να ασχοληθούμε με αυτό; Ποιος το λέει αυτό; Ντροπή! Ντροπή και μόνο η σύγκριση. Αποτελεί ύβρη», είπε ο Γιώργος Γιάγκας ακούγοντας τις δηλώσεις του στιχουργού.

Η πρώτη δήλωση της Θεοδωρίδου για τη διαφήμιση των Jumbo με τον Μπουγά

Να υπενθυμίσουμε ότι το τραγούδι είναι επανεκτέλεση του της Νατάσας Θεοδωρίδου, το οποίο παραφράστηκε και διατηρήθηκε η ίδια μελωδία με τη φωνητική υπόκρουση του Τάσου Μπουγά. Για το λόγο αυτό, όλοι στα κανάλια ζήτησαν μια δήλωση της τραγουδίστριας, την οποία και πήρε ο δημοσιογράφος του Πρωινού, που την συνάντησε στο αεροδρόμιο.

«Δεν θα απαντήσω. Μη συνεχίζεις την ερώτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καταλαβαίνω όλο τον κόσμο που θέλει να μάθει κάτι, αλλά δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη, πάρα πολύ στενοχωρημένη», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου, με τον Γρηγόρη Μπάκα ωστόσο να θέλει να της αποσπάσει κάτι παραπάνω.

«Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που μου δίνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Πηγή: youweekly.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy