Ζακ Έφρον: Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο – Το ατύχημα που είχε στην πισίνα

Νέες πληροφορίες για το ατύχημα που οδήγησε τον Ζακ Έφρον στο νοσοκομείο βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Νέες πληροφορίες για το ατύχημα που οδήγησε τον Ζακ Έφρον στο νοσοκομείο βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο διάσημος ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή (2/8), μετά από ατύχημα που είχε, ενώ κολυμπούσε στην πισίνα της βίλας όπου διέμενε στην Ίμπιζα.

Οι αρχικές πληροφορίες είχαν κάνει απλά λόγο για «περιστατικό στο κολύμπι», το TMZ ωστόσο ισχυρίζεται πλέον ότι ο 36χρονος χτύπησε στον πάτο της πισίνας και μπήκε από το στόμα του «μεγάλη ποσότητα νερού στους πνεύμονές του». Μετά το περιστατικό ο Ζακ Έφρον φάνηκε να μην είναι καλά και τον βοήθησαν να βγει από την πισίνα δύο άτομα που εργάζονταν ως ασφάλεια στη βίλα.

MuteΣτη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο ως «προληπτικό μέτρο». Εκεί η ακτινογραφία, που φέρεται να έκανε, αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε πλέον νερό στους πνεύμονές του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί επέτρεψαν στον ηθοποιό να φύγει από το νοσοκομείο λίγες μόνο ώρες μετά την εισαγωγή του, ωστόσο εκείνος επέλεξε να μείνει για αρκετό διάστημα ακόμα, ώστε να μην τον φωτογραφίσουν οι παπαράτσι, που είχαν ήδη ενημερωθεί για τη νοσηλεία του.

Η ανάρτηση του Ζακ Έφρον μετά το ατύχημα 

Τελικά, όπως επιβεβαίωσε στο «People» και ο εκπρόσωπος του Ζακ Έφρον, ο ηθοποιός έλαβε εξιτήριο από τοπικό νοσοκομείο το πρωί του Σαββάτου (3/8).

Μια μέρα μετά, ο ίδιος ο Ζακ Έφρον δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κάνει γυμναστική με το μαγιό του σηκώνοντας βάρη, ενώ είναι ξαπλωμένος σε μια ροζ μπάλα γυμναστικής και στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης σχολίασε: «Ευτυχισμένος και υγιής. Ευχαριστώ για τις ευχές».

zak-efron_

Ζακ Έφρον: Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο – Το ατύχημα που είχε στην πισίνα (parapolitika.gr)

© 2024 Created by Elephant Media Cy