Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Σπορ, άνετα, εκλεκτικά και κομψά, τα αθλητικά παπούτσια είναι το απόλυτο must have στα νέα δεδομένα του τρόπου ζωής μας. Κάποιες τα επιλέγουν για τρέξιμο, άλλες για τo γραφείο ή ακόμα και για τη βραδινή τους έξοδο αφού τα αθλητικά παπούτσια είναι άνετα, ευέλικτα και εγγενώς cool — όλα τα χαρακτηριστικά που αντανακλούν οι τάσεις του 2023.

Στις πασαρέλες της επόμενης Άνοιξη/Καλοκαιριού, είδαμε πολλούς σχεδιαστές να ανταλλάσσουν πανύψηλα στιλέτο με ένα cool ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Από τα hiking sneakers όπως τα Salomon στην Sandy Liang μέχρι τα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’80 high-tops της Coach, οι σχεδιαστές δεν απέφυγαν τις σπορ λεπτομέρειες. Υπάρχουν επίσης πολλές ενδιαφέρουσες συνεργασίες, από τα ρετρό runners στην Keds και τον Altuzarra μέχρι τη συνεργασία της Cecilie Bahnsen με την Asics, για την οποία η Δανή σχεδιάστρια δημιούργησε μοναδικά εξατομικευμένα αθλητικά παπούτσια, διακοσμημένα στο χέρι, χρησιμοποιώντας στοκ της περασμένης σεζόν.

Τα Adidas Samba συνεχίζουν να είναι περιζήτητα ενώ διάφορες εκδοχές των New Balance και Asics συνεχίζουν να αποτελούν δημοφιλείς επιλογές.

Δείτε παρακάτω τα στυλ αθλητικών παπουτσιών που αξίζει να αγοράσετε την επόμενη χρονιά (αλλά και τώρα).

 

Tα hiking sneakers

SplashNews.com 

Το αθλητικό παπούτσι πεζοπορίας αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή τους τελευταίους μήνες, και έγινε αγαπημένο στυλ διασημοτήτων όπως η Emily Ratajkowski και η Bella Hadid. Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, η Sandy Liang παρουσίασε ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια Salomon σχεδόν στις μισές εμφανίσεις της συλλογής της, αποδεικνύοντας ότι αυτή η τάση δεν θα χάσει τη δημοτικότητά της σύντομα.

 

Tα κλασικά λευκά tennis shoes

SplashNews.com 

Η νοσταλγία εξακολουθεί να είναι στη μόδα, για αυτό τώρα είναι η στιγμή να επαναφέρετε τα κλασικά Stan Smith, 990s και Air Force 1 από το πίσω μέρος της ντουλάπας σας. Εάν δεν τα είχατε ποτέ στο παρελθόν, ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε αυτούς τους τύπους παπουτσιών τώρα, προτού η ζήτηση υπερβεί τη διαθεσιμότητα.

 

Τα adidas Samba

SplashNews.com

Το Samba, το κλασικό αθλητικό παπούτσι ποδοσφαίρου της Adidas, συνεχίζει αποτελεί επιλογή και για την επόμενη σεζόν με διασημότητες όπως η Kendall Jenner και η Hailey Bieber, να φορούν το στυλ πιστά με casual εμφανίσεις και όχι μόνο. Με σόλα από καουτσούκ και εξωτερικό από σουέτ, άλλες μάρκες αθλητικών παπουτσιών όπως η Gola και η Puma προσφέρουν τη δική τους εκδοχή στη σιλουέτας της δεκαετίας του ’70 ως μέρος των βασικών συλλογών τους. Και αν ψάχνετε για κάτι λίγο πιο «fashion forward, δείτε την σουέτ εκδοχή των αθλητικών παπουτσιών της Totême.

 

Τα high tops

@splashnews.com 

Στις ΗΠΑ, τα high top αθλητικά παπούτσια ήταν το τρίτο στυλ με τις περισσότερες αναζητήσεις τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την Google. Κατηγορήστε το στο Stranger Things, του οποίου η πιο πρόσφατη σεζόν στο Netflix αναζωογόνησε αρκετά τη μόδα της δεκαετίας του ’80 ή την πρόσφατη street style εμφάνιση της Bella Hadid εμπνευσμένη από τη δεκαετία, αλλά προβλέπουμε ότι το συγκεκριμένο στυλ θα κάνει σημαντική επιστροφή του χρόνου. Στην επίδειξη της Coach για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023, η μάρκα συνδύασε high top sneakers με δερμάτινα παλτό και φορέματα baby doll, ενισχύοντας το κύρος τους και στον κόσμο της μόδας.

 

Tα Runners σε μεταλιζέ αποχρώσεις

Getty Images

Πάντοτε εκτιμάμε ένα ωραίο ζευγάρι αθλητικών για τρέξιμο και αγαπάμε τον συνδυασμό τους με ένα έξυπνο παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο. Από την άλλη, η Cecilie Bahnsen ανέβασε το κλασικό παπούτσι για τρέξιμο Asics σε νέα στιλιστικά ύψη, συνδυάζοντάς τα με τα θηλυκά φουστάνια της, κάνοντας ένα πολυσυζητημένο highlight στην Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Πηγή: marieclaire.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy