ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 10 έως 16 Ιανουαρίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

10 έως 16 Ιανουαρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Η αγάπη για τον εαυτό σας θα είναι σε όρια κινδύνου, γι’ αυτό περιορίστε την και μετατοπίστε ένα μεγάλο μέρος της στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτές τις μέρες θα νιώσετε την ανάγκη να καταπιαστείτε με καινούρια πράγματα. Προσέξτε όμως μην χαθείτε σε λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία. Αποφύγετε να σχολιάσετε την συμπεριφορά του συντρόφου σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η αρμονία που θα υπάρχει στον ερωτικό σας τομέα, θα σας προκαλεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με έντονο και βιαστικό τρόπο στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η προσοχή σας όμως θα πρέπει να εστιασθεί στην παρόρμηση σας που μπορεί να σας οδηγήσει να υποσχεθείτε πολύ περισσότερα από όσα θα μπορέσετε στο μέλλον να δώσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δυνατότητες για συγκέντρωση και για αποφασιστικότητα θα είναι για σας ισχυρότερη από ποτέ. Έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Η γενική σας στάση απέναντι στη ζωή θα είναι διαφορετική σε σχέση με το παρελθόν που σας έδινε αναποφασιστικότητα, έτσι τώρα θα μπορείτε να κάνετε τις σημαντικές αλλαγές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνία σας ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα δεν θα είναι όπως θα την θέλατε και ως εκ τούτου θα αισθανθείτε κάποιου είδους ενόχληση από τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Τα συναισθηματικά σας από την άλλη θα χρειαστούν ιδιαίτερους χειρισμούς εκ μέρους σας, απαλλαγμένους από παρατηρήσεις, γκρίνιες, αυθαίρετες υποθέσεις και σενάρια του νου σας.

 

ΛΕΩΝ

Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ καλή για τη σχέση σας.  Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ μεγάλη.  Θα θέλετε να δώσετε στους φίλους και σε αυτούς που αγαπάτε και ίσως να ξοδέψετε γενναιόδωρα για να τους κάνετε ευτυχισμένους.  Μπορεί ακόμα να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας ταιριάζει πολύ. Αυτό το διάστημα θα τονίσετε παράλληλα τόσο τις υλικές όσο και συναισθηματικές σας κτήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπεραισιοδοξία σας θα σας κάνει να παραβλέπετε πολλές καλές προοπτικές αυτόν τον καιρό.  Ίσως η συμβουλή κάποιων ειδικών, θα σας βοηθούσε αφάνταστα. Αυτή την εβδομάδα παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για φιλία, ευχάριστες γνωριμίες και απολαυστικές κοινωνικές επαφές.  Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι αρμονικές.  Οι οικονομικές διαπραγματεύσεις ευνοούνται και είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποια οικονομικά οφέλη.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα είστε ικανοποιημένοι από επαφές με άτομα του κοντινού  σας περιβάλλοντος. Η προσοχή σας αυτόν τον καιρό θα επικεντρώνεται σε θέματα δουλειάς  και σε ζητήματα οικονομικά, προκαλώντας σας να κάνετε  κάποιες ρυθμίσεις ή κάποιες επαφές. Η επανεξέταση του παρελθόντος θα σας βοηθήσει για να ρυθμίσετε μελλοντικές σας υποχρεώσεις. Παράλληλα η φλόγα του έρωτά σας θα αναθερμανθεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα κυνηγάτε αυτές τις μέρες την επιτυχία, με όσα μέσα διαθέτετε με αποτέλεσμα να προκαλείτε την ενόχληση των άλλων. Αντιρρήσεις και εγωισμοί αυτόν τον καιρό μπορούν να σας κάνουν να κινηθείτε υποτονικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Αν έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με ανωτέρους σας, αποφύγετε την αλαζονεία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθοριστικές αποφάσεις και μακροπρόθεσμα σχέδια ευνοούνται τώρα.  Η σωστή σας κρίση θα λαμβάνετε υπ’ όψιν.  Επίσης είναι πιθανό να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην εργασία σας. Το ίδιο διάστημα δεν θα πρέπει να κυνηγάτε την τύχη σας απεγνωσμένα

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρυφά πράγματα της ζωής σας ίσως έλθουν στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να τα δικαιολογήσετε. Δυνατές επιθυμίες και φαντασιώσεις για τον έρωτα, μπορεί να σας ξεμυαλίσουν με κάποιο άτομο που αργότερα μπορεί να σας απογοητεύσει όταν θα ανακαλύψετε ότι δεν θα καλύπτει τις δικές σας προσδοκίες. Προσοχή λοιπόν στις επιλογές σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήσετε τις ημέρες αυτής της περιόδου ανεκμετάλλευτες, αφού η ζωτικότητά σας θα σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε κάποιες δραστηριότητες ή κάποιες εργασίες που είχατε αφήσει στη μέση στο παρελθόν. Σε νέες σχέσεις θα πρέπει να κοιτάξετε το βάθος των ανθρώπων και όχι την επιφάνεια που μπορεί να κρύβει την πραγματικότητα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορείτε να κληθείτε να φέρετε σε πέρας κάποια ιδιαίτερη εργασία αυτές τις ημέρες. Εάν ψάχνετε για την υποστήριξη από κάποια πρόσωπα δεν θα είναι απαραίτητο να κοιτάξετε μακριά, η υποστήριξη που ζητάτε θα είναι πολύ κοντά σας. Θα έχετε αυξημένη πνευματική γονιμότητα, θα κατεβάζετε ιδέες πρωτότυπες και  θα νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε τον εσωτερικό σας τον εαυτό.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

10 έως 16 Ιανουαρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 04:06

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 8°38’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 8°38’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Ιανουαρίου  έως:31 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 26 Μαρτίου  έως: 30 Μαρτίου

Θετικά χαρακτηριστικά: Με αυτή την όψη Ερμή – Χείρωνα μπορεί εύκολα να προσβληθείτε και να πληγωθείτε. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν επειδή δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τρόπο που να εναρμονίζεται με τους άλλους. Παρ’ όλα αυτά θα είστε λαμπεροί και διορατικοί.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 09:22

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°14’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 08:12 έως ώρας: 10:02

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Απριλίου  έως:17 Απριλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 16:47

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΑΥΡΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΑΥΡΟ  μέχρι Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 05:07

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 21:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 02°32’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 20:37 έως ώρας: 22:27

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Απριλίου  έως:24 Απριλίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 05:27

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 20°52’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 20°52’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Ιανουαρίου  έως:13 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 10 Μαρτίου  έως: 14 Μαρτίου

Το άτομο δεν αισθάνεται πολύ καλά και δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γιατί. Σε μία τέτοια διέλευση το άτομο αισθάνεται πως δεν ξέρει τι του συμβαίνει. Θα ήταν προτιμότερο να μην κλείνετε σημαντικά ραντεβού με αυτή τη διέλευση, γιατί θα παρουσιάζετε άσχημη εικόνα προς το συνομιλητή σας.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 11:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 09°28’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 10:27 έως ώρας: 12:17

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Απριλίου  έως:1 Μαΐου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 14:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°50’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 13:11 έως ώρας: 15:01

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Απριλίου  έως:2 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 18:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 13°05’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 17:43 έως ώρας: 19:33

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Μαΐου  έως:5 Μαΐου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 23:43

ΑΡΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 20°53’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 20°53’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Δεκεμβρίου  έως:14 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 10 Μαρτίου  έως: 14 Μαρτίου

Ευτυχία και ευχαρίστηση προκαλεί αυτή η διέλευση στο άτομο, καθώς βλέπει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 02:33

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°54’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 01:23 έως ώρας: 03:13

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Μαΐου  έως:9 Μαΐου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 10:38

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 20°53’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 09:28 έως ώρας: 11:18

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Μαΐου  έως:13 Μαΐου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου ώρα: 13:19

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 22°13′ του ΤΑΥΡΟΥ μέχρι τις 00°00′ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 12 Ιανουαρίου ώρα: 13:19 έως: Πέμπτη 13 Ιανουαρίου ώρα: 05:08

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 13:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°13’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 12:09 έως ώρας: 13:59

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Μαΐου  έως:14 Μαΐου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 21:38

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°19’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 20:28 έως ώρας: 22:18

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Μαΐου  έως:18 Μαΐου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 05:08

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ  μέχρι Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 18:10

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 11:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°04’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 10:14 έως ώρας: 12:04

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Μαΐου  έως:25 Μαΐου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 13:42

ΕΡΜΗΣ  σε στάση πριν γίνει ανάδρομος

ΕΡΜΗΣ  σε στάση πριν γίνει ανάδρομος από Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 13:42 στις (28°03′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

 μέχρι το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 13:41 στις (28°03′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Θα αρχίσει να δημιουργείται κάποια στασιμότητα ή αθέτηση σε συμφωνίες και θετικές απαντήσεις που περιμένατε. Το διήμερο αυτό συζητήσεις δεν θα δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και υποσχέσεις θα αδρανοποιούνται.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 02:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°18’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 00:59 έως ώρας: 02:49

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Μαΐου  έως:2 Ιουνίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 08:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 13°23’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 07:15 έως ώρας: 09:05

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Ιουνίου  έως:5 Ιουνίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 23:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 20°57’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 22:40 έως Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 00:30

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Ιουνίου  έως:13 Ιουνίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου ώρα: 04:21

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 23°10′ των ΔΙΔΥΜΩΝ μέχρι τις 00°00′ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 15 Ιανουαρίου ώρα: 04:21 έως: Σάββατο 15 Ιανουαρίου ώρα: 18:11

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 04:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°10’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 03:11 έως ώρας: 05:01

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιουνίου  έως:15 Ιουνίου

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 13:42

ΕΡΜΗΣ Ανάδρομος

ΕΡΜΗΣ Ανάδρομος από Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 13:42 στις (10°14′ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

 μέχρι το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 06:12 στις (24°26′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί γενικά σύγχυση σε θέματα που άπτονται του τρίτου οίκου. Και ποια είναι αυτά, οι μετακινήσεις, τα ραντεβού, οι επικοινωνίες, η αφηρημάδα του νου, η ασυνεννοησία, η αμνησία κα. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης αυτού του πλανήτη μπορούν να συμβούν παρεξηγήσεις από παρανοήσεις, να ξεχνάτε το κινητό ή τα κλειδιά σας, να καθυστερείτε εσείς ή οι άλλοι στα ραντεβού σας , να προκύπτουν διαφωνίες, να υπάρχει ένταση με αδέλφια και κοντινούς σας συγγενείς. Καθ’ όλο το διάστημα αποφύγετε να υποσχεθείτε οτιδήποτε σοβαρό, γιατί μπορεί η υπόσχεσή σας να αθετηθεί. Ακόμα είναι ακατάλληλη περίοδος για υπογραφή συμβολαίων και συμφωνητικών.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 18:11

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΚΑΡΚΙΝΟ  μέχρι Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 06:02

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 01:30

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°37’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 00:20 έως ώρας: 02:10

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:22 Ιουνίου  έως:26 Ιουνίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 15:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°49’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 14:47 έως ώρας: 16:37

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:30 Ιουνίου  έως:4 Ιουλίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 16:50

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 26°26’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 26°26’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Ιανουαρίου  έως:19 Ιανουαρίου

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων .Το διάστημα αυτό εξάρει τον εγωισμό και ωθεί το άτομο να παρουσιάζει εικόνα υδροκέφαλου. Ωστόσο, είναι αρκετά καλή όψη για επενδυτές ή επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν κεφάλαια. Με μία τέτοια διέλευση το άτομο μπορεί να κερδίσει κάποια υπόθεση κληρονομιάς. Όταν δέχεστε τέτοια διέλευση, φροντίστε να συνεργάζεστε και να μην είστε εγωιστές με τους άλλους.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 22:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 14°15’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 21:40 έως ώρας: 23:30

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Ιουλίου  έως:7 Ιουλίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy