ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 24 έως 30 Ιανουαρίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

24 έως 30 Ιανουαρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβασθείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς και παρά την αντίθετη διάθεσή σας  θα πρέπει να τους υποστείτε αν δεν θα θέλατε να χάσετε κάποια αγαθά της ζωής σας που με πολύ κόπο αποκτήσατε. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας. τόσο στον συναισθηματικό όσο  και τον επαγγελματικό σας τομέα. Στον τομέα της υγείας σας προσέξτε τις ιώσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τις μέρες αυτές θα νιώθετε επιφυλακτικοί.  Θα σας κυριεύσει κάποια τάση να κρύψετε τα συναισθήματα σας.   Φυσικά αυτό θ’ αντανακλά και στους άλλους, και φυσικά και στο σύντροφο σας.  Θα προτιμάτε ν’ απομονωθείτε.  Αυτό θα ήταν το καλύτερο. Αναθεωρήστε  τα επαγγελματικά σας σχεδία και τους στόχους σας. Πριν ξεκινήσετε κάτι νέο αυτήν την εποχή, θα πρέπει να βάζετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σας αυτόν τον καιρό θα το απασχολούν σοβαρά θέματα, άλλα και θέματα που θα έχουν να κάνουν με το παρελθόν κρύβοντας κάποιον ερωτικό τόνο. Επιλέξτε την επίλυση των πρώτων θεμάτων. Ως προς τα δεύτερα, αν πρόκειται για θλιβερές καταστάσεις, αφήστε το παρελθόν να κυλίσει στην λησμονιά του χρόνου, και εμπεδώστε το, σαν τυπική ανάμνηση. Στον οικονομικό σας τον τομέα προσπαθήστε να ελέγξετε τις δαπάνες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα θα αισθανθείτε την ανάγκη να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να αγαπήσετε και ν’  αγαπηθείτε. Οι δημιουργικές σας ικανότητες μεγαλώνουν, όπως παράλληλα μεγαλώνει η αγάπη σας για τα παιδιά και τα τυχερά παιχνίδια. Μην ετεροχρονίζετε τις υποχρεώσεις σας καθώς και τις επείγουσες εργασίες που δεν παίρνουν αναβολές. Στα οικονομικά σας χρειάζεστε προγραμματισμό.

 

ΛΕΩΝ

Τώρα μπορεί να αισθάνεστε παγιδευμένοι και απογοητευμένοι. Όμως μια αναθεώρηση και μια αυστηρή αυτοκριτική μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Οι ημέρες αυτές σας ευαισθητοποιούν,  αλλά και παράλληλα σας δείχνουν την ωμή πραγματικότητα. Αν στο παρελθόν δείχνατε στο πρόσωπο που αγαπάτε την εικόνα του ηγέτη, καιρός είναι να το κάνετε να αισθανθεί την τρυφερή σας πλευρά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα, ευνοούνται τα θέματα του σπιτιού και οι οικογενειακές επιχειρήσεις. Εάν σκεφτόσαστε εδώ και καιρό να ασχοληθείτε με κάτι τέτοιο αυτή είναι η καταλληλότερη εποχή. Οι σχέσεις σας με το οικείο περιβάλλον θα είναι καλές και αν υπήρχαν προβλήματα από το παρελθόν τώρα μπορούν να αποκατασταθούν.

 

ΖΥΓΟΣ

Αν αντιληφθείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν, όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν, και η απόδοση σας θα αυξάνεται. Η προσπάθεια σας για να εδραιώσετε τη θέση σας στα επαγγελματικά θα σας αποδώσει καρπούς. Εμφανίζονται κάποιες ευκαιρίες, που βοηθούν την εξέλιξη σας. Δείξτε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, στον εαυτό σας και οι ιδέες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από απλά καθημερινά σας θέματα θα αποκομίσετε γνώσεις και  εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν στη καθημερινότητα σας. Όσοι είστε μόνοι μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα γνωρίσετε νέο  πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.. Αν νιώσετε εξαντλημένοι προσπαθήστε να αποφύγετε δουλείες που μπορούν να περιμένουν. Τα οικονομικά σας με λίγη προσπάθεια εκ μέρους σας θα παρουσιάσουν άνοδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρχίζει μια περίοδος σημαντική για τις σχέσεις σας που στηρίζεται όμως περισσότερο σε ορθολογιστική βάση και λιγότερο στο ρομαντικό στοιχείο. Ίσως να παραπονεθείτε ότι αισθάνεστε  πεζά. Αν θέλετε όμως αλήθεια ίσως αυτός ο καιρός είναι καλύτερος από κάποιον περασμένο που οι ρομαντικές σας σχέσεις αντιμετώπισαν προβλήματα. Η ενεργητικότητά σας αυτόν τον καιρό θα είναι πεσμένη, γι’ αυτό φροντίστε να την ενισχύσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες η συναισθηματικότητά σας θα βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα. Παράλληλα όμως το άγχος σας θα είναι μεγάλο με αποτέλεσμα να σας διακρίνει κάποιος εκνευρισμός. Προσέξτε τα οικονομικά σας και περιορίστε τις δαπάνες σας. Οι σχέσεις σας με συγγενείς χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς. Ίσως μάλιστα κάποιο πρόσωπο από αυτά συντείνει σε όλη σας αυτή την αναστάτωσή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτές τις μέρες, ευνοείτε η επαγγελματική σας εξέλιξη και δημιουργούνται καλές προοπτικές για την καριέρα σας. Οι δημόσιες σχέσεις σας και η κοινωνικότητα σας βρίσκουν έδαφος να διευρυνθούν. Τα άτομα που μπαίνουν αυτή την εποχή στην καθημερινή ζωή σας ενδέχεται να είναι απαιτητικά. Κάποιες εκρήξεις θυμού και κάποιες αναθεωρήσεις των πιστεύω σας, θα σας προκαλέσουν κάποια αναστάτωση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα  δεν έχετε ενδιαφέρον για τα καθημερινά πράγματα και θα σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Έτσι θα  μπορείτε, αν αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να γνωρίσετε κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό.  Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

24 έως 30 Ιανουαρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου ώρα: 02:25

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 14°31′ του ΖΥΓΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 24 Ιανουαρίου ώρα: 02:25 έως: Τρίτη 25 Ιανουαρίου ώρα: 05:57

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 02:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 14°31’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 01:15 έως ώρας: 03:05

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Οκτωβρίου  έως:9 Οκτωβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 14:53

Είσοδος ΑΡΗ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

Ο ΑΡΗΣ θα παραμείνει στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ. μέχρι Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 ώρα: 08:22

Με αυτή την διέλευση, μπορούμε να ελέγξουμε το θυμό μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το βάλουμε στα πόδια αν έρθουμε αντιμέτωποι με οποιαδήποτε πρόκληση. Υπολογίζουμε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του αντιπάλου μας, είμαστε  προσεκτικοί στις ενέργειές μας και επινοούμε ένα σχέδιο δράσης για να ολοκληρώσουμε τους στόχους τους και να αφοπλίσουμε τους εχθρούς μας. Είμαστε ιδιαίτερα ενεργητικοί στο να υλοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας και να προβάλουμε τα επιτεύγματά μας. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχέδιο δράσης και να περιμένουμε υπομονετικά μέχρι την τελική νίκη. Γινόμαστε πρακτικοί, αποφασιστικοί και πολύ φιλόδοξοι, θέτοντας μακροπρόθεσμους στόχους και ξεπερνώντας οποιεσδήποτε προκλήσεις. Η επαγγελματική επιτυχία και το κύρος που τη συνοδεύει είναι τόσο σημαντικά αυτό το χρονικό διάστημα, που εργαζόμαστε αφειδώς, ακόμα και μανιωδώς, για την επίτευξή τους.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 00:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°43’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 22:59 έως Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 00:49

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Οκτωβρίου  έως:21 Οκτωβρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 05:57

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΣΚΟΡΠΙΟ  μέχρι Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 09:34

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 06:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 00°28’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 05:37 έως ώρας: 07:27

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Οκτωβρίου  έως:25 Οκτωβρίου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 07:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 01°04’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 06:40 έως ώρας: 08:30

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:22 Οκτωβρίου  έως:26 Οκτωβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 15:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 05°33’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 14:30 έως ώρας: 16:20

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Οκτωβρίου  έως:30 Οκτωβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 16:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 05°44’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 14:51 έως ώρας: 16:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Οκτωβρίου  έως:30 Οκτωβρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 00:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°50’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 23:42 έως Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 01:32

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Οκτωβρίου  έως:4 Νοεμβρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 01:41

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°18’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 00:31 έως ώρας: 02:21

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Νοεμβρίου  έως:5 Νοεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 07:16

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 21°15’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΛΙΛΙΘ 21°15’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Μαρτίου  έως:14 Μαρτίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 9 Ιουνίου  έως: 13 Ιουνίου

Με τον εξάγωνο Ποσειδώνα και ανερχόμενου Σεληνιακού Δεσμού, οι ευφάνταστες ικανότητες παίρνουν ώθηση. Ενθαρρύνεστε να γίνετε πιο ευαίσθητοι και διαισθητικοί. Μπορείτε να γίνετε οραματιστής και να ευημερήσετε μέσα από δραστηριότητες που συνδέονται με τον Ποσειδώνα. Κατέχει μια έλξη για τον κινηματογράφο, τον κινηματογράφο, τις τέχνες, τη φωτογραφία ή τη ζωγραφική πορτρέτων. Ο σχεδιασμός, η διακόσμηση και ο χορός είναι άλλα αξιοθέατα. Η ποίηση και η γραφή μπορούν επίσης να προσφέρουν ευνοϊκούς δρόμους.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 07:41

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 14°47’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 06:31 έως ώρας: 08:21

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Νοεμβρίου  έως:8 Νοεμβρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 08:26

ΗΛΙΟΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 6°15’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 21°15’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:24 Ιανουαρίου  έως:28 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 9 Ιουνίου  έως: 13 Ιουνίου

Αυτή η όψη είναι τέλεια για τους ανθρώπους που εκπέμπουν ισχυρή  μαγνητική ενέργεια προς τους άλλους, (καλλιτέχνες, ηθοποιούς, τραγουδιστές, πολιτικούς).  Η επιτυχία έρχεται εύκολα την περίοδο αυτή, καθώς το κοινό κατά παράξενο τρόπο μαγεύεται  μαζικά από τους ανθρώπους αυτούς ,ακόμα και αν επιδείξουν εκκεντρική συμπεριφορά ή πάρουν αντι-δημοφιλείς αποφάσεις  για την ζωή τους ή για την ζωή του κοινού τους.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 18:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°16’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 17:37 έως ώρας: 19:27

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Νοεμβρίου  έως:15 Νοεμβρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 04:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°47’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 02:59 έως ώρας: 04:49

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Νοεμβρίου  έως:20 Νοεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου ώρα: 07:27

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 28°44′ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΤΟΞΟΤΗ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Πέμπτη 27 Ιανουαρίου ώρα: 07:27 έως: Πέμπτη 27 Ιανουαρίου ώρα: 09:35

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 07:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°44’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 06:17 έως ώρας: 08:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Νοεμβρίου  έως:22 Νοεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 09:35

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΟΞΟΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΟΞΟΤΗ  μέχρι Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 11:09

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 20:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 06°14’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 18:51 έως ώρας: 20:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Νοεμβρίου  έως:30 Νοεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 22:00

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 28°06’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)  &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 28°06’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Ιανουαρίου  έως:20 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Μαΐου  έως: 20 Μαΐου

Η όψη αυτή δίνει μεγάλη έμφαση στη διάνοια και την επικοινωνία. Γι’ αυτό σ’ αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να αναπτύξετε εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Θα διαχειρίζεστε τις προκλήσεις της ζωής με τη βοήθεια της αναλυτικής και λογικής σας σκέψης. Ένα μειονέκτημα με αυτή την όψη είναι ότι μπορεί να συμβαδίζετε με ό,τι είναι δημοφιλές αυτόν τον καιρό, διασκορπίζοντας τις διανοητικές σας ενέργειες.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 22:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 07°53’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 21:36 έως ώρας: 23:26

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Νοεμβρίου  έως:1 Δεκεμβρίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ώρα: 10:39

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 15°02′ του ΤΟΞΟΤΗ μέχρι τις 00°00′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ώρα: 10:39 έως: Σάββατο 29 Ιανουαρίου ώρα: 11:09

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 10:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°02’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 09:29 έως ώρας: 11:19

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Δεκεμβρίου  έως:8 Δεκεμβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 10:46

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε στάση πριν την ορθή πορεία

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε στάση πριν την ορθή πορεία από Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 10:46 στις (23°20′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

 μέχρι την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 10:45 στις (23°20′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ή ανάδρομη Αφροδίτη, καθυστερήσεις ή ανατροπές ερωτικών, συναισθηματικών και οικονομικών θεμάτων αρχίζουν να ομαλοποιούνται  με αργούς ρυθμούς.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 20:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°20’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 19:49 έως ώρας: 21:39

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Δεκεμβρίου  έως:14 Δεκεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 04:57

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 9°09’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 9°09’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Ιανουαρίου  έως:31 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 27 Μαρτίου  έως: 31 Μαρτίου

Η σχέση σας με τον πατέρα ή άλλους άνδρες στη ζωή σας θα είναι δύσκολη. Ο πατέρας μπορεί να αρνιόταν τη δική του ευαίσθητη φύση, αντιμετωπίζοντάς σας με οίκτο και φροντίδα.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 06:15

ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 26°51’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)  &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 26°51’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Ιανουαρίου  έως:19 Ιανουαρίου

Κάποιος κύκλος κλείνει, με αυτή τη διέλευση, καθώς το άτομο αλλάζει σχέδια και εγκαταλείπει αυτά που ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Για να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή την περίοδο, θα πρέπει να προσέχει πολύ τις αποφάσεις του και να εξετάζει ένα θέμα από όλες τις πλευρές.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 11:10

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ  μέχρι Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 11:43

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 17:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°42’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 16:00 έως ώρας: 17:50

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:23 Δεκεμβρίου  έως:27 Δεκεμβρίου

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 22:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 06°42’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 20:52 έως ώρας: 22:42

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Δεκεμβρίου  έως:30 Δεκεμβρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 04:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°52’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 03:37 έως ώρας: 05:27

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:30 Δεκεμβρίου  έως:3 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 05:07

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°05’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 03:57 έως ώρας: 05:47

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Δεκεμβρίου  έως:4 Ιανουαρίου

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 10:46

ΑΦΡΟΔΙΤΗ Σε ορθή πορεία

ΑΦΡΟΔΙΤΗ Σε ορθή πορεία από Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 10:46 στις (11°05′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

 μέχρι την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 ώρα: 00:00 στις (27°16′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που η Αφροδίτη θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για σύναψη ερωτικών σχέσεων, συνεργασιών, τέλεση αρραβώνων, γάμων και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει ο ερωτικός αυτός πλανήτης.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 21:31

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 10°52’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 10°52’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Ιανουαρίου  έως:2 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 28 Απριλίου  έως: 2 Μαΐου

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές. Η διέλευση αυτή διευκολύνει την ένταξη ενός ατόμου σε ομάδα, έστω και δοκιμαστικά.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 21:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°23’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 ώρα: 20:37 έως ώρας: 22:27

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Ιανουαρίου  έως:14 Ιανουαρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy