Star News

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 21 έως 27 Φεβρουαρίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

21 έως 27 Φεβρουαρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Αν αντιληφθείτε τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθήσετε να τα διορθώσετε, η καθημερινότητά σας και οι προοπτικές σας για το μέλλον θα  πάρουν θετικό πρόσημο. Μικρές προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα θα αποδώσουν καρπούς. Κάποιες ευκαιρίες πιθανόν να σας βοηθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ο ερωτικός σας τομέας χρειάζεται ριζική ανασυγκρότηση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις δικές σας τις ενέργειες, εξαρτάται το μέλλον της σχέσης ή του δεσμού σας. Απαγκιστρωθείτε από τον ατομισμό σας και σκεφθείτε πως σε έναν δεσμό υπάρχουν δύο πρόσωπα και όχι μόνο εσείς.  Στον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε περισσότερα έργα και μιλήστε λιγότερο για σας. Στα οικονομικά σας θέματα θα πρέπει να αποφύγετε τα νέα ανοίγματα προς το τέλος της εβδομάδας. Παλαιές επιζήμιες καταστάσεις θέλουν ξεκαθαρίσματα και  διευθετήσεις

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασυλλόγιστες κινήσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις παρά μόνο όνειρα μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτές τις μέρες  ίσως δημιουργηθούν εντάσεις, στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που είχαν συσσωρευμένα προβλήματα από το παρελθόν. Τα οικονομικά σας αν είχαν ή έχουν προβλήματα, προσπαθήστε να τα βάλετε σε κάποια τάξη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες θα διαθέτετε άφθονη υπομονή, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Θα έχετε τέτοια διαύγεια που θα δείτε αμέσως τις λύσεις για προβλήματα που χρονίζουν.  Θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με ανθρώπους που έχετε ή είχατε πολύ στενές σχέσεις.  Η επαφή με τις ρίζες σας θα είναι κάτι το σημαντικό για σας αυτή την περίοδο . Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος.

 

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι η εποχή ξεκαθαρίσματος, παλαιών μπερδεμένων καταστάσεων. Θα σας συμβούλευα όμως,  πριν προβείτε σε οποιοδήποτε ξεκαθάρισμα, να κάνετε την αυτοκριτική σας και μετά να αποφασίσετε για το τι θα πείτε και τι θα κάνετε. Στο διάστημα αυτό, οι καλές ερωτικές καταστάσεις ισχυροποιούνται, και οι προβληματικές αδρανοποιούνται. Παράλληλα αξιολογήστε τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν αυτόν τον καιρό στη ζωή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα η αναδρομή στα πράγματα και τις αποφάσεις του παρελθόντος, θα σας βοηθήσει πολύ να ερμηνεύσετε σωστότερα τις τωρινές καταστάσεις.  Όμως παράλληλα, πολλές αντιθέσεις μπορούν να δημιουργηθούν αυτόν τον καιρό με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, με την οικογένειά σας και με τους συνεργάτες σας. Γι’ αυτό θα σας συμβούλευα να είσαστε πιο ελαστικοί αυτόν τον καιρό. Δείξτε τους πως είστε εσείς ο άνθρωπος που μπορεί να ακούει τους άλλους και που λαμβάνει υπ’ όψιν του τις γνώμες των άλλων.

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την περίοδο μπορεί να φανερωθούν κάποια μυστικά σας που με πολύ κόπο τα είχατε διαφυλάξει μέχρι σήμερα. Το μυαλό σας θα είναι πολύ δραστήριο, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις και  οι ανταλλαγές των απόψεών σας  με τους άλλους να γίνονται με έντονο τρόπο. Οι δεσμεύσεις αυτού του καιρού θα πρέπει να περνούν τώρα μέσα από την πραγματικότητα και όχι μέσα από τα πρέπει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα θα πρέπει ν’ αποφύγετε αλλαγή θέσης ή εργασία έστω και αν δεν σας ικανοποιούν. Η αιτία ανάγεται στο γεγονός πως θα  θέλατε να κάνετε κάτι το μεγαλύτερο  από εκείνο που ήδη κάνετε. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα πρέπει να το αποτολμήσετε αν από πριν δεν εξετάσετε σε βάθος τις νέες προοπτικές. Μια τάση υπεραισιοδοξίας μπορεί να σας κάνει να μην βλέπετε τις παγίδες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτόν τον καιρό να περιμένετε κάποια ξαφνική αλλαγή και μια εύνοια της τύχης, Θα πρέπει να είσαστε σε διαρκή ετοιμότητα, για να αρπάξετε την κάθε ευκαιρία.  Σημαντική βοήθεια μπορεί να σας προσφέρουν καθοδηγητές, δικηγόροι, ή πρόσωπα με κάποια θέση στην κοινωνία.  Επίσης θα νιώθετε τώρα μια δυνατή έλξη προς το άλλο φύλο. Προσοχή στην υπερκόπωση και την ταλαιπωρία του εαυτού σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό στους άλλους και να είστε προσεκτικοί με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας. Τον ελεύθερο σας χρόνο περάστε τον κάνοντας πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν συγκροτήσετε την ψυχραιμία σας και τα νεύρα σας. Προσπαθήστε να γίνετε μετριόφρονες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καιρός ν’ αποφορτίσετε τον εαυτό σας, από το άγχος και την ανυπομονησία. Ο διαλογισμός θα ωφελήσει ιδιαίτερα τον ψυχικό σας κόσμο. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους σας, σε όλους τους τομείς εκείνους που θέλουν χαλαρή αντιμετώπιση. Όταν μιλάτε μην επιμένετε και μην φανατίζεσθε με την δική σας άποψή, κάτι που στις περισσότερες περιπτώσεις, απωθεί τους συνομιλητές σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα και εντάσεις με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Δείξτε υποχωρητικότητα και μην έρχεστε σε κόντρες και αντιδικίες με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Αλλάξτε την στάση σας απέναντι σε άτομα που σας μπερδεύουν αντί να σας βοηθούν.  Αλλαγές προβλέπονται και στις συνθήκες δουλείας, που θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα να τις αντιμετωπίσετε. Επιλέξτε το συμφέρον σας.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ &

ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

21 έως 27 Φεβρουαρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 07:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°33’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 05:51 έως ώρας: 07:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Οκτωβρίου  έως:22 Οκτωβρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 11:19

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΣΚΟΡΠΙΟ  μέχρι Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 15:28

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 16:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 02°55’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 15:17 έως ώρας: 17:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:23 Οκτωβρίου  έως:27 Οκτωβρίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 00:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 07°29’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 23:17 έως Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 01:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Οκτωβρίου  έως:1 Νοεμβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 07:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°19’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 05:59 έως ώρας: 07:49

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Νοεμβρίου  έως:5 Νοεμβρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 08:45

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 12°14’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 07:35 έως ώρας: 09:25

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Νοεμβρίου  έως:6 Νοεμβρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 18:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°04’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 17:43 έως ώρας: 19:33

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Νοεμβρίου  έως:12 Νοεμβρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 23:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 20°58’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 22:44 έως Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 00:34

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Νοεμβρίου  έως:14 Νοεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου ώρα: 00:58

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 21°35′ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΤΟΞΟΤΗ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου ώρα: 00:58 έως: Τρίτη 23 Φεβρουαρίου ώρα: 15:29

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 00:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°35’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 23:48 έως Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 01:38

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Νοεμβρίου  έως:15 Νοεμβρίου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 02:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°10’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 00:50 έως ώρας: 02:40

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Νοεμβρίου  έως:16 Νοεμβρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 11:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°37’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 10:13 έως ώρας: 12:03

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Νοεμβρίου  έως:21 Νοεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 13:59

ΕΡΜΗΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 9°23’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 24°23’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Ιανουαρίου  έως:31 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 13 Ιουνίου  έως: 17 Ιουνίου

Τα Βαθιά επίπεδα αντίληψης και η αισθητήρια εισροή περιμένουν εκείνους που επιτρέπουν στη εμπειρία να ενημερώσει το μυαλό τους.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 15:29

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΟΞΟΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΟΞΟΤΗ  μέχρι Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 18:27

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 21:11

ΑΡΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 22°12’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 22°12’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιανουαρίου  έως:15 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 11 Μαρτίου  έως: 15 Μαρτίου

Πολύ άσχημη διέλευση, γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Ενώ οι άλλοι έχουν την τάση να δημιουργούν ίντριγκες σε βάρος του ατόμου που δέχεται τη διέλευση, αυτό ρέπει προς την παρανομία και την πονηριά. Φυσικό αποτέλεσμα είναι να  δημιουργηθούν προβλήματα.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 00:32

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 05°16’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 23:22 έως Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 01:12

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Νοεμβρίου  έως:29 Νοεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 07:06

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 10°17’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 10°17’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Ιανουαρίου  έως:1 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 28 Μαρτίου  έως: 1 Απριλίου

Θετικά χαρακτηριστικά: Με αυτή την όψη Ερμή – Χείρωνα μπορεί εύκολα να προσβληθείτε και να πληγωθείτε. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν επειδή δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τρόπο που να εναρμονίζεται με τους άλλους. Παρ’ όλα αυτά θα είστε λαμπεροί και διορατικοί.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 09:17

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°24’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 08:07 έως ώρας: 09:57

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:30 Νοεμβρίου  έως:4 Δεκεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 13:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 12°46’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 12:08 έως ώρας: 13:58

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Δεκεμβρίου  έως:6 Δεκεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 18:03

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 22°14’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 22°14’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιανουαρίου  έως:15 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 11 Μαρτίου  έως: 15 Μαρτίου

Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει από την αισθηματική και κοινωνική του ζωή και πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας χρημάτων.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου ώρα: 22:44

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 18°19′ του ΤΟΞΟΤΗ μέχρι τις 00°00′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου ώρα: 22:44 έως: Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου ώρα: 18:28

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 22:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°19’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 21:34 έως ώρας: 23:24

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Δεκεμβρίου  έως:12 Δεκεμβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 04:21

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 11°25’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 11°25’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Ιανουαρίου  έως:2 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 29 Απριλίου  έως: 3 Μαΐου

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 05:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°15’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 04:14 έως ώρας: 06:04

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Δεκεμβρίου  έως:15 Δεκεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 18:28

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ  μέχρι Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 20:35

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 07:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 07°34’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 05:59 έως ώρας: 07:49

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Δεκεμβρίου  έως:30 Δεκεμβρίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 13:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°27’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 12:30 έως ώρας: 14:20

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Δεκεμβρίου  έως:4 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 16:43

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 13°17’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 15:33 έως ώρας: 17:23

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Ιανουαρίου  έως:6 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 07:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°20’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 06:39 έως ώρας: 08:29

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιανουαρίου  έως:15 Ιανουαρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 09:33

ΑΡΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 24°49’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΛΙΛΙΘ 24°49’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιανουαρίου  έως:17 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 13 Ιουνίου  έως: 17 Ιουνίου

Η ανδρική επιθετικότητα, συναντά ανταγωνιστικά την άγρια ​​θηλυκή, αχαλίνωτη γυναικεία σεξουαλικότητα και την ιδιοκτησία της γυναικείας δύναμης

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 11:05

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°18’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 09:55 έως ώρας: 11:45

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιανουαρίου  έως:17 Ιανουαρίου

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου ώρα: 12:05

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 24°53′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ μέχρι τις 00°00′ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Κυριακή 27 Φεβρουαρίου ώρα: 12:05 έως: Κυριακή 27 Φεβρουαρίου ώρα: 20:36

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 12:05

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°53’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 10:55 έως ώρας: 12:45

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιανουαρίου  έως:17 Ιανουαρίου

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 16:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°44’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 15:39 έως ώρας: 17:29

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Ιανουαρίου  έως:20 Ιανουαρίου

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 20:36

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΥΔΡΟΧΟΟ  μέχρι Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 ώρα: 22:53

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy