Star News

«Βόμβα»: Κύπρια παρουσιάστρια αποχαιρέτησε ξαφνικά το τηλεοπτικό κοινό μετά από 8 χρόνια (Βίντεο)

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ξαφνικά αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό η παρουσιάστρια του ΡΙΚ, μετά από 8 χρόνια πορείας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα». Ο λόγος για την Κατερίνα Μηλιώτη, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Μαρτίου στην αποφώνηση της εκπομπής, γνωστοποίησε ότι αποχωρεί λόγω των νέων της καθηκόντων.

«Από αυτό το πόστο είναι η τελευταία φορά που τα λέμε. Είμαστε μαζί από το 2014. Όχι, δεν με διώχνουν. Μεταφέρομαι σε άλλο τμήμα, αν και ποτέ μη λες ποτέ. Κάπως έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Προς το παρόν θα μεταφερθώ στη διεύθυνση ραδιοφώνου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που τα λέγαμε. Ευχαριστώ που μας ανεχτήκατε κιόλας. Απολογούμαι αν κάποιες φορές δεν σταθήκαμε αντάξιοι, δεν υπήρχε καμία πρόθεση και καμία σκοπιμότητα. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μηλιώτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MyLife η Κατερίνα Μηλιώτη στις 8 Μαρτίου πήρε προαγωγή ως αναπληρώτρια διευθύντρια των ραδιοφώνων του ΡΙΚ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τόσο από την παρουσίαση και την αρχισυνταξία της εκπομπής «Από μέρα σε μέρα», όσο και από την αρχισυνταξία των δελτίων ειδήσεων. Ωστόσο, θα συνεχίσει να κάνει την παρουσίαση κάποιων κεντρικών δελτίων το σαββατοκύριακο. Όσον αφορά το μέλλον τη μεσημβρινής ενημερωτικής εκπομπής του κρατικού καναλιού, στην παρουσίαση θα συνεχίσουν οι πολιτικοί συντάκτες Πάρης Ποταμίτης και Ντίνος Φοινικαρίδης.

Το MyLife επικοινώνησε με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, ώστε να μας πει για την αποχώρησή της από την ενημερωτική εκπομπή, μετά από 8 χρόνια πορείας.

«Η αρχισυνταξία και η παρουσίαση της εκπομπής “Από μέρα σε μέρα” ήταν ένα μεγάλο σχολείο. Από το 2014 που ανέλαβα για μένα ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση. Ήμουν η πρώτη γυναίκα που το ΡΙΚ εμπιστεύτηκε τη μεσημβρινή ζώνη. Ήταν μια πολύ απαιτητική εκπομπή και νομίζω ότι προσπάθησα πολύ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Σίγουρα έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Νομίζω θα μου λείψει και θα το πεθυμήσω, αλλά ταυτόχρονα έχω μεγάλη διάθεση και ενθουσιασμό για να κάνουμε ωραία πράγματα με τους συναδέλφους στο ραδιόφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μηλιώτη στο MyLife.

Πηγή: mylife.com.cy

 

 

 

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy