Star News

Λίγοι το γνώριζαν – Αυτός είναι ο μικρότερος αδερφός του Snik που είναι γνωστός trapper

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ο Snik τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει όσο τίποτα όχι μόνο με τον χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βγει διάφορα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί αλλά και για τον επεισοδιακό τσακωμό του με τον Light.

Ωστόσο, ο γνωστός trapper έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή καθώς δεν τον έχουμε δει να αναφέρεται για εκείνη με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε ελάχιστα. Μάλιστα, αυτό που λίγοι ξέρουν είναι πως ο Snik έχει ένα μικρότερο αδερφό, ο οποίος είναι και αυτός γνωστός trapper.

Ο λόγος φυσικά για τον MG ή κοινώς Μάρκο Γιαννούλη. Ο MG είναι 5 χρόνια μικρότερος από τον Snik και αν κοιτάξει κάποιος μια κοινή τους φωτογραφία, μπορεί να αντιληφθεί εύκολα πως είναι αδέρφια.

Ο αδερφός του Snik που λίγοι ήξεραν

Γιατί χώρισαν Ηλιάνα και Snik

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία για πρώτη φορά ξεκαθάρισε την σχέση της με την Βίκυ Καγιά, αποκαλύπτοντας το λόγο που έφυγε από το GNTM και χάλασαν οι σχέσεις τους. Επίσης, εξομολογήθηκε το λόγο που χώρισε από τον σύντροφό της, Snik όπως αποκλειστικά στο Youweekly σας είχαμε αποκαλύψει, με τον οποίο και συγκατοικούσαν – δείτε το σπίτι που έμεναν.

«Μία σχέση ξεκινά με πάρα πολλή αγάπη. Γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη; Κάποια στιγμή που το ζεις, μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου, η πορεία σου αλλά η αγάπη δεν αλλάζει και τα συναισθήματα παραμένουν… Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος σε όλα μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό. Δεν τελειώνει επειδή πρέπει να έγινε κάτι κακό αλλά επειδή μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Μένει η αγάπη κι η εκτίμηση, δεν αλλάζει η αγάπη και τα συναισθήματα. Φυσικά κι ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα, είναι συνειδητοποιημένοι» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy