Star News

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 04 έως 10 Απριλίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

04 έως 10 Απριλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Παλιές υποχρεώσεις φαίνονται πως ήρθε η στιγμή να διεκπεραιωθούν.  Είναι η μετάβαση από το παρελθόν στο μέλλον για σας. Δηλαδή το τέλος μιας περιόδου και η αρχή κάποιας άλλης πιο σημαντικής.  Παρ’ όλα αυτά συναισθήματα, προκαταλήψεις ή άλυτα θέματα παρελθούσης χρήσεως μπορεί να σας κρατούν δεμένους στο παρελθόν. Μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα τώρα αν ενεργήσετε σωστά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές ευκαιρίες για σας δίνονται αυτές τις μέρες, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε επαρκώς. Τώρα σας δίνεται η τάση και η ευκαιρία για νέες κατακτήσεις. Σε κάποιες συναντήσεις με άτομο που σας ενδιαφέρει,  ίσως αναζητηθούν και συζητηθούν  κοινά σας προβλήματα. Όμως οι ημέρες αυτές μπορεί να δημιουργήσουν και μια τάση για αντιθέσεις και αντεγκλήσεις. Προσπαθήστε να μην συγκρουστείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή με δικά του πρόσωπα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές θετικές εξελίξεις σ’ όλους τους τομείς σας υπόσχεται αυτό το χρονικό διάστημα. Η ανάγκη για ελευθερία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή. Για τον λόγο αυτό τα οικονομικά σας θέλουν καλή διαχείριση, οι μεγάλες υποχρεώσεις δημιουργούνται σε ορισμένους από σας από έλλειψη προγραμματισμού. Ιδιαίτερη δύναμη υπάρχει αυτή την εβδομάδα στον ερωτικό σας τον τομέα, όπου οι έρωτες ξεφεύγουν από τα όρια  που είχατε θεσμοθετήσει στο παρελθόν για τον εαυτό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο διάστημα αυτό μπορεί να έχετε κάποια συνάντηση ή ακόμα μπορεί να συνάψετε κάποια  στενή σχέση με άτομα που θα σας προσφέρουν μελλοντικά.  Στο συντροφικό σας περιβάλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας. Αν έχετε κάποια δικαστική υπόθεση σε εξέλιξη, ισχυροποιήστε την νομική σας θέση. Κάποιες νέες γνωριμίες θα σας φάνουν χρήσιμες αν στο μέλλον τις χειρισθείτε θετικά.

 

ΛΕΩΝ

Συναισθήματα του παρελθόντος έρχονται ξανά στο ερωτικό σας προσκήνιο. Την περίοδο αυτή η σχέση σας θέλει προστασία. Στην καθημερινότητά σας  καταστρώστε τώρα τα  σχέδια για τους τρόπους που θα δράσετε και ενεργήστε χωρίς καθυστέρηση. Η οικονομική σας εύνοια τώρα αυξάνεται. Αλλά παράλληλα αυξάνεται και η πλεονεξία σας που μπορεί να σας απομακρύνει από πνευματικά ενδιαφέροντα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα παθήματα του παρελθόντος αυτόν τον καιρό θα πρέπει να σας συνετίσουν. Καιρός είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας, αρκετά φροντίσατε τους άλλους. Τις μέρες αυτές θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με επικοινωνίες και κοινωνικές επαφές που είναι στο στοιχείο σας. Συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων θα είναι πολύ γόνιμες αυτό το διάστημα. Πρόσωπο του παρελθόντος  ίσως να σας απασχολήσει.

 

ΖΥΓΟΣ

Την φαντασία  σας βάλτε την σε δεύτερο πλάνο και προσπαθήστε να  μπείτε στην πραγματικότητα , γιατί αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα απ’ ότι κάνατε στο παρελθόν. Επιτέλους, έρχονται κάποιες καλές ημέρες. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται τώρα και μην περιμένετε τις ονειρικές εξωπραγματικές στιγμές που θα αργήσουν να έλθουν. Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά και το τίμημα που δώσατε στο παρελθόν γι’ αυτά ήταν η ίδια η ψυχική σας ηρεμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις μέρες αυτές θα υπάρξουν πνευματικές αναζητήσεις άλλα και μία σύγχυση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κάποιος αποπροσανατολισμός που μπορεί να σας παρεκτρέψει από τους στόχους σας. Ακόμα νέες ιδέες μπορεί να υποκαταστήσουν παλαιότερες.  Ευνοείτε η εξέλιξή σας αυτές τις μέρες και δημιουργούνται νέες προοπτικές για σας. Οι δημόσιες σχέσεις, βρίσκονται σε ψηλό σημείο και η κοινωνικότητά σας μεγαλώνει. Νέα άτομα μπαίνουν στην ζωή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σας θα είναι πολύ ερευνητικό αυτή την εβδομάδα  και θα ψάχνετε να βρείτε το πώς και το γιατί για όλα σας τα θέματα και κυρίως σ’ αυτά που έχουν σχέση με τα συναισθηματικά και τα οικογενειακά σας.  Εάν δεν καταφέρετε να ρυθμίσετε σχέσεις που έχουν ταλαιπωρήσει η ζωή σας, αργότερα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολες. Αποφύγετε αυτή ην εβδομάδα το ρίσκο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα θα έχετε την επιθυμία να προσφέρετε την αγάπη στον σύντροφο σας και να περάσετε τρυφερές και έντονες στιγμές μαζί του. Οι αδέσμευτοι αυτή την εβδομάδα ευνοούνται στις νέες γνωριμίες. Επωφεληθείτε από αυτό το διάστημα και ασχοληθείτε με δουλειές που άλλοτε θα τις βρίσκατε ανιαρές. Αποφύγετε τις λιπαρές τροφές και καταναλώστε άφθονα φρούτα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας.  Τώρα μπορείτε να καταλάβετε τις προθέσεις και τις επιθυμίες τους. Οι σχέσεις σας όμως στον επαγγελματικό σας τομέα, πολύ πιθανόν να είναι ανήσυχες. Το κλειδί, που θα σας ξεμπλοκάρει, ονομάζεται καλή θέληση. Στον οικονομικό τομέα, κάντε διαπραγματεύσεις για παλιά χρέη  και μην δημιουργείτε νέα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τώρα, οι συνεργάτες σας και οι σύντροφοι σας γίνονται περισσότερο απαιτητικοί απέναντί σας, με αποτέλεσμα συνεργασίες και δεσμοί που δεν έχουν εδραιωθεί με βαθιές ρίζες να κλονίζονται. Στο διάστημα αυτό θα κάνετε μια γενική αναθεώρηση των σχέσεων σας και για εκείνους που βρίσκονται κοντά σας που θα στηρίζεται όμως σε υποκειμενικά κριτήρια. Προσέξτε μην κάνετε, σοβαρά λάθη εκτιμήσεων.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

04 έως 10 Απριλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 ώρα: 14:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°56’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 ώρα: 12:58 έως ώρας: 14:48

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Μαΐου  έως:14 Μαΐου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 ώρα: 14:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°06’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 ώρα: 13:18 έως ώρας: 15:08

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Μαΐου  έως:14 Μαΐου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 ώρα: 14:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°21’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 ώρα: 13:47 έως ώρας: 15:37

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Μαΐου  έως:14 Μαΐου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 ώρα: 16:23

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 28°50’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 28°50’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Φεβρουαρίου  έως:20 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 17 Ιουνίου  έως: 21 Ιουνίου

Η όψη αυτή δημιουργεί την ανάγκη σε ένα άτομο να μάθει περισσότερα για τις σχέσεις και την προοπτική τους, για τις αξίες, τους οικονομικούς πόρους και την διαχείριση των χρημάτων του.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 ώρα: 17:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°41’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 ώρα: 16:26 έως ώρας: 18:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Μαΐου  έως:16 Μαΐου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Τρίτη 5 Απριλίου 2022 ώρα: 02:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°27’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 5 Απριλίου 2022 ώρα: 01:49 έως ώρας: 03:39

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Μαΐου  έως:21 Μαΐου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Τρίτη 5 Απριλίου 2022 ώρα: 04:51

ΑΡΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 22°24’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 22°24’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Φεβρουαρίου  έως:13 Φεβρουαρίου

Αυτή η διέλευση είναι λίγο επικίνδυνη γιατί δημιουργεί τάση για ατυχήματα. Το άτομο έχει μειωμένη ενέργεια και κουράζεται εύκολα, ενώ οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι πολλές και πρέπει να προσπαθήσει να επιβιώσει στη δουλειά του, καταβάλλοντας υπεράνθρωπη προσπάθεια. Το μόνο όπλο που μπορεί να το βοηθήσει είναι η ψυχραιμία και ο καλός προγραμματισμός.

Τρίτη 5 Απριλίου ώρα: 04:52

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 29°24′ του ΤΑΥΡΟΥ μέχρι τις 00°00′ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τρίτη 5 Απριλίου ώρα: 04:52 έως: Τρίτη 5 Απριλίου ώρα: 06:04

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τρίτη 5 Απριλίου 2022 ώρα: 04:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°24’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 5 Απριλίου 2022 ώρα: 03:42 έως ώρας: 05:32

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Μαΐου  έως:22 Μαΐου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Τρίτη 5 Απριλίου 2022 ώρα: 06:04

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ  μέχρι Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 18:30

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Τρίτη 5 Απριλίου 2022 ώρα: 18:18

Είσοδος ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στους ΙΧΘΥΕΣ.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα παραμείνει στους ΙΧΘΥΕΣ. μέχρι Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 ώρα: 19:10

Αυτή την περίοδο, γινόμαστε πιο ιδεαλιστές και έχουμε υψηλές προσδοκίες από όλες τις προσωπικές μας σχέσεις. Εξιδανικεύουμε τους άλλους με αποτέλεσμα την απογοήτευση όταν τελικά διαπιστώσουμε ότι το άλλο πρόσωπο δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είχαμε αρχικά φανταστεί. Γινόμαστε περισσότερο ρομαντικοί και έχουμε ονειρικές φαντασιώσεις στην αγάπη. Το καλό με αυτή την Αφροδίτη είναι ότι μπορούμε να προσφέρουμε άνευ όρων αγάπη και συγχώρεση καθώς με τη συμπόνια και την υπερβολική φροντίδα μας, θυσιαζόμαστε για αυτούς που αγαπάμε. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουμε καθώς είναι ένα διάστημα που επειδή βάζουμε τον εαυτό μας τελευταίο, μπορούμε εύκολα να γίνουμε αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 ώρα: 15:31

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°41’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 ώρα: 14:21 έως ώρας: 16:11

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Ιουνίου  έως:9 Ιουνίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 00:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°20’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 ώρα: 23:46 έως Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 01:36

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Ιουνίου  έως:13 Ιουνίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 03:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°34’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 02:15 έως ώρας: 04:05

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιουνίου  έως:15 Ιουνίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 03:41

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°42’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 02:31 έως ώρας: 04:21

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιουνίου  έως:15 Ιουνίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 05:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°47’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 04:43 έως ώρας: 06:33

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Ιουνίου  έως:16 Ιουνίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Πέμπτη 7 Απριλίου ώρα: 06:14

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 23°57′ των ΔΙΔΥΜΩΝ μέχρι τις 00°00′ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Πέμπτη 7 Απριλίου ώρα: 06:14 έως: Πέμπτη 7 Απριλίου ώρα: 18:31

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 06:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°57’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 05:04 έως ώρας: 06:54

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Ιουνίου  έως:16 Ιουνίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 15:37

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 22°36’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 22°36’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Απριλίου  έως:14 Απριλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 9 Φεβρουαρίου  έως: 13 Φεβρουαρίου

Η σκέψη μπλοκάρεται και οι αποφάσεις δεν είναι σωστές. Το άτομο κινδυνεύει να κάνει κινήσεις που θα αποβούν αρνητικές για την εξέλιξή του. Δεν θα έχει την ευχέρεια να επικοινωνήσει με τους άλλους και να διεκδικήσει αυτά που πρέπει, με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα συμφέροντά του. Με αυτές τις επιδράσεις δεν πρέπει να γίνονται καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν θα έχουν σταθερότητα και η μόνη απόδοσή τους θα είναι η κούραση.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 18:31

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΚΑΡΚΙΝΟ  μέχρι Κυριακή 10 Απριλίου 2022 ώρα: 06:59

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 20:31

ΑΡΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 24°24’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 24°24’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Φεβρουαρίου  έως:15 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 12 Μαΐου  έως: 16 Μαΐου

Πρώτον, θα ήταν ωφέλιμο για εσάς να γνωρίζετε τι σας ελκύει σε μυστηριώδη πράγματα ή ανθρώπους. Δεύτερον, αποφύγετε να ενεργείτε με εξτρεμιστικό τρόπο. Για εσάς, η αλλαγή είναι δύσκολη και ταλαιπωρημένη. Είναι πολύ δύσκολο για σας να μάθετε ότι έχετε κολλήσει σε μια ζώνη άνεσης

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 23:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 02°22’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 ώρα: 22:09 έως ώρας: 23:59

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Ιουνίου  έως:25 Ιουνίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 ώρα: 21:18

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 25°11’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΑΡΗΣ25°11’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Απριλίου  έως:16 Απριλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 12 Φεβρουαρίου  έως: 16 Φεβρουαρίου

Το νευρικό σύστημα του ατόμου που δέχεται αυτή την όψη, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η διάθεσή του είναι επιθετική και μπορεί να βγάλει γλώσσα που «κόκαλα τσακίζει», πράγμα για το οποίο δεν αποκλείεται και να μετανιώσει μετά την επίδραση της όψης. Με αυτή τη διέλευση πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, κυρίως στις μετακινήσεις. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί μια τέτοια όψη, είναι η γυμναστική ή η οποιαδήποτε απασχόληση με τον αθλητισμό και τα σπορ.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 ώρα: 21:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 13°17’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 ώρα: 20:17 έως ώρας: 22:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Ιουλίου  έως:6 Ιουλίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Σάββατο 9 Απριλίου 2022 ώρα: 09:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°24’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 9 Απριλίου 2022 ώρα: 08:37 έως ώρας: 10:27

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Ιουλίου  έως:13 Ιουλίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Σάββατο 9 Απριλίου 2022 ώρα: 17:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°17’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 9 Απριλίου 2022 ώρα: 16:26 έως ώρας: 18:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιουλίου  έως:17 Ιουλίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Σάββατο 9 Απριλίου 2022 ώρα: 18:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°52’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 9 Απριλίου 2022 ώρα: 17:36 έως ώρας: 19:26

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Ιουλίου  έως:18 Ιουλίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Κυριακή 10 Απριλίου ώρα: 02:25

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 27°42′ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΛΕΟΝΤΑ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Κυριακή 10 Απριλίου ώρα: 02:25 έως: Κυριακή 10 Απριλίου ώρα: 07:00

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Κυριακή 10 Απριλίου 2022 ώρα: 02:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°42’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 10 Απριλίου 2022 ώρα: 01:15 έως ώρας: 03:05

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Ιουλίου  έως:22 Ιουλίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Κυριακή 10 Απριλίου 2022 ώρα: 04:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°30’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 10 Απριλίου 2022 ώρα: 02:50 έως ώρας: 04:40

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Ιουλίου  έως:22 Ιουλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Κυριακή 10 Απριλίου 2022 ώρα: 07:00

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΛΕΟΝΤΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΛΕΟΝΤΑ  μέχρι Τρίτη 12 Απριλίου 2022 ώρα: 17:07

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Κυριακή 10 Απριλίου 2022 ώρα: 11:45

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 28°30’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 28°30’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Απριλίου  έως:20 Απριλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 17 Ιανουαρίου  έως: 21 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει, εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.

Κυριακή 10 Απριλίου 2022 ώρα: 23:52

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 29°32’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 29°32’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Απριλίου  έως:21 Απριλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 18 Ιουνίου  έως: 22 Ιουνίου

Με αυτή την όψη, το μυαλό και οι διαδικασίες σκέψης, διασυνδέονται άμεσα με την εσωτερική άγρια​​ φύση και τα ανθρώπινα ένστικτα.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy