ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 02 έως 08 Μαΐου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

02 έως 08 Μαΐου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Τι θα γίνει τέλος πάντων με σας. Τελευταία μπλέκεστε σε δύο ή περισσότερα πράγματα ταυτοχρόνως. Αυτή την  εποχή τα πράγματα αυτά περνούν και στον ερωτικό σας τον τομέα, συγκρατηθείτε. Διαλέξτε μεταξύ των ευκαιριών που σας παρουσιάζονται και επιλέξτε το καλύτερο. Αν αυτό το έχετε ήδη, διατηρήστε το, αλλιώς ανοίχτε την καρδιά σας στον έρωτα που σας χτυπάει την πόρτα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το   μυαλό   σας  θα  είναι   πολύ   σοβαρό   και εύκολα, θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε εργασίες που  απαιτούν  δράση. Είναι καλή εποχή για να φροντίσετε τον επαγγελματικό σας τον τομέα. Η σύνοδος Ήλιου και Ουρανού στο ζώδιό σας, θα σας προδιαθέσει για αλλαγές στην ζωή σας. Τα ερωτικά σας θέματα απαιτούν υπεύθυνη διαχείριση. Λάθη, ειδικά αυτόν τον καιρό σ’ αυτόν τον τομέα, δεν επιτρέπονται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σας θα το απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Επιλέξτε την επίλυση σοβαρών θεμάτων και αφήστε το παρελθόν στην λησμονιά του χρόνου ιδίως αν πρόκειται για καταστάσεις που σας ενοχλούν. Μην δίνετε σημασία σε αβάσιμες πληροφορίες. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σε σχέση με παρελθούσες εποχές. Προσέξτε τα μικροατυχήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα θα νιώσετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ανάγκη της φιλίας. Αυτές τις μέρες ευνοούνται κοινωνικές και συντροφικές δραστηριότητες. Κάποια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε συναίσθημα ή μεγάλο έρωτα. Τα σχέδιά και οι στόχοι σας βρίσκουν ανταπόκριση και υλοποιούνται. Κοντρολάρετε τα ερωτικά σας βάσει του ότι, δύο πρόσωπα δημιουργούν μια σχέση, τρία ή περισσότερα εκκολάπτουν ένα χωρισμό.

 

ΛΕΩΝ

Τώρα μπορείτε να διακριθείτε στην καριέρα σας ή σε κάποιο ανώτερο πόστο που επιθυμείτε. Προσέχετε όμως, γιατί ή αλαζονική σας συμπεριφορά, μπορεί να έχει για σας καταστροφικές συνέπειες. Προσπαθήστε να γίνετε μετριόφρονες. Δείτε αντικειμενικά τα πάντα και όχι πάντα με γνώμονα την δική σας γνώμη. Προσπαθείτε  να  αποφύγετε άσκοπες κινήσεις που θα σας  απασχολούν από την εργασία σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν μικροπροβλήματα με τον στενό αλλά και τον ευρύτερο, κοινωνικό σας περίγυρο. Αναθεωρήστε όλα εκείνα που σας κάνουν να στεναχωριέστε,  και φροντίστε να αντιδράτε  με τρόπο εποικοδομητικό και ήπιο σε τυχόν αντιξοότητες που σας δημιουργούν συνεργάτες σας και τρίτα πρόσωπα .

 

ΖΥΓΟΣ

Αν έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα κάποιες από τις υποθέσεις σας  θα πρέπει ν’ αποφασίστε τώρα με ποιες απ’  αυτές θα ασχοληθείτε, ποιες θα διεκπεραιώσετε και ποιες θα τις αφήσετε γ’ αργότερα. Τον καιρό αυτό θα νιώσετε την τάση να έλθετε πιο κοντά με φίλους και ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Θα συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας και κάτω από αυτό το πρίσμα θα γίνονται όλες σας οι προσπάθειες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε κουτσομπολιά και τα σχόλια αυτόν τον καιρό, γιατί ίσως σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα τόσο στο οικογενειακό όσο και με το φιλικό σας περιβάλλον. Το χρονικό αυτό διάστημα, θα επηρεάσει τις σχέσεις σας και το άτομο που σας ενδιαφέρει. Γι’ αυτό διατηρήστε χαμηλά τους τόνους της συμπεριφοράς σας. Όσες σχέσεις είναι προβληματικές θα χρειασθούν ιδιαίτερους και λεπτούς χειρισμούς .

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυξημένες επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις  πιθανόν να σας απομακρύνουν από  το άτομο που σας ενδιαφέρει και από τον συντροφικό τόνο των εορτών, γι’ αυτό ρυθμίστε  με τρόπο ελαστικό τις υποχρεώσεις σας και αφιερώστε αρκετό από τον χρόνο σας για το έτερον σας ήμισυ. Όσο για εσάς που περιμένετε κάποια νέα σχέση, νέες ερωτικές ημέρες ξημερώνουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα καθημερινά θέματα και τη ρουτίνα.  Νέες ιδέες και σχέδια θα σας προτρέπουν να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Τα πρωτοποριακά πράγματα θα είναι μέσα στις προτεραιότητές σας και δεν θα χάνετε την ευκαιρία να νοιώθετε εμπειρίες και περιπέτειες. Μην αφήνετε φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα να επιδράσουν δυσμενώς στην προσωπική σας ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με την καριέρα σας. Τα πάντα σχετίζονται με την πρακτική πλευρά της ζωής σας,  γι’ αυτό και οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένες και ρεαλιστικές. Θα πρέπει να κάνετε σωστές εκτιμήσεις και να αποφεύγετε να προσπαθείτε να φαίνεστε σπουδαίοι, προσπαθώντας πράγματα που είναι πιο πάνω από τις δυνατότητες και τις δυνάμεις σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα θα δείτε τα πράγματα με περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα καταπιαστείτε με πράγματα που θέλουν διευθέτηση, ή που παραμένουν από καιρό σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σας όσο και τα συναισθηματικά σας θα πάρουν μια άλλη διάσταση. Η  τάση σας να δώσετε αυθόρμητα αυτόν τον καιρό, θα σας δυσκολέψει αργότερα. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για ανταλλαγή ιδεών, κυρίως με νεαρά άτομα, κατά την οποία εσείς μεν θα περάσετε τις ιδέες σας, αλλά και από τις ιδέες των άλλων θα ωφεληθείτε πολλαπλά.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

02 έως 08 Μαΐου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 ώρα: 02:32

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°19’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 ώρα: 01:22 έως ώρας: 03:12

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Μαΐου  έως:16 Μαΐου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 ώρα: 03:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°35’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 ώρα: 01:53 έως ώρας: 03:43

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Μαΐου  έως:17 Μαΐου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 ώρα: 10:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°15’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 ώρα: 09:09 έως ώρας: 10:59

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Μαΐου  έως:20 Μαΐου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 ώρα: 10:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°35’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 ώρα: 09:49 έως ώρας: 11:39

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Μαΐου  έως:21 Μαΐου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Δευτέρα 2 Μαΐου ώρα: 13:12

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 29°43′ του ΤΑΥΡΟΥ μέχρι τις 00°00′ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 2 Μαΐου ώρα: 13:12 έως: Δευτέρα 2 Μαΐου ώρα: 13:47

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 ώρα: 13:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°43’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 ώρα: 12:02 έως ώρας: 13:52

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Μαΐου  έως:22 Μαΐου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 ώρα: 13:47

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ  μέχρι Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 ώρα: 02:04

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 ώρα: 18:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 02°10’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 ώρα: 16:54 έως ώρας: 18:44

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Μαΐου  έως:24 Μαΐου

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 ώρα: 19:11

Είσοδος ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ΚΡΙΟ.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα παραμείνει στον ΚΡΙΟ. μέχρι Σάββατο 28 Μαΐου 2022 ώρα: 17:45

Αυτή την περίοδο, είμαστε  ανοιχτοί συναισθηματικά και πολύ στοργικοί και είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία μπορεί να ερωτευτούμε κεραυνοβόλα και γρήγορα. Επιδιώκουμε την περιπέτεια στην αγάπη και θέλουμε να έχουμε έναν ηγετικό ρόλο στις σχέσεις μας. Ο τρόπος που εκδηλώνουμε την αγάπη μας είναι αφελής και παιδιάστικος, δείχνουμε εμπιστοσύνη, συνήθως παρορμητικά, και περιμένουμε πάντα το καλύτερο. Για το λόγο αυτό μπορεί να ερωτευτούμε παράφορα και πολύ ξαφνικά, και κάνουμε σχέσεις χωρίς σύνεση. Το πάθος μας είναι βραχύβιο και σβήνει τόσο γρήγορα όσο ξεκίνησε. Το καλό με την Αφροδίτη στον Κριό είναι ότι δεν κρατάμε μνησικακία, συγχωρούμε και ξεχνάμε και ξεκινάμε και πάλι από την αρχή. Αυτή τη χρονική περίοδο είναι ζωτικής σημασίας να νιώθουμε προσωπική ελευθερία και να διατηρήσουμε την ατομικότητά μας στις σχέσεις μας.

Τρίτη 3 Μαΐου 2022 ώρα: 17:41

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 13°58’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 3 Μαΐου 2022 ώρα: 16:31 έως ώρας: 18:21

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Ιουνίου  έως:6 Ιουνίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 ώρα: 01:33

ΔΙΑΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΔΙΑΣ 28°35’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 28°35’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Μαρτίου  έως:21 Μαρτίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 17 Ιανουαρίου  έως: 21 Ιανουαρίου

Το άτομο βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και είναι υποχρεωμένο να πάρει αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον του και τη μετέπειτα πορεία του. Νιώθει κουρασμένο και έχει πολύ άγχος, γιατί είναι ανασφαλές και ανήσυχο για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 ώρα: 14:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°27’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 ώρα: 13:40 έως ώρας: 15:30

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιουνίου  έως:17 Ιουνίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 ώρα: 15:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°39’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 ώρα: 14:05 έως ώρας: 15:55

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιουνίου  έως:17 Ιουνίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 ώρα: 17:10

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 2°11’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 2°11’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Μαρτίου  έως:24 Μαρτίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 21 Ιουνίου  έως: 25 Ιουνίου

Η όψη αυτή μας δημιουργεί την ανάγκη να μάθουμε να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 ώρα: 18:46

ΑΡΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 14°45’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 14°45’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Μαρτίου  έως:7 Μαρτίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 2 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου

Προσοχή: αυτή η διέλευση είναι η πιο επικίνδυνη για ατυχήματα! Τα προβλήματα που δημιουργεί αναγκάζουν το άτομο να αλλάξει σχέδια και να μην μπορεί να συνεχίσει την μέχρι τότε πορεία του. Τα νεύρα που έχει, το άγχος και η ένταση προκαλούν απώλεια ενέργειας και έλλειψη ζωτικότητας. Η συμπεριφορά του είναι επιθετική και σπαστική και γίνεται η αφορμή για περισσότερα προβλήματα καθώς οι άλλοι εναντιώνονται στις αντιδράσεις του και δεν έχουν διάθεση να το βοηθήσουν.

Τετάρτη 4 Μαΐου ώρα: 23:36

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 28°46′ των ΔΙΔΥΜΩΝ μέχρι τις 00°00′ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 4 Μαΐου ώρα: 23:36 έως: Πέμπτη 5 Μαΐου ώρα: 02:05

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 ώρα: 23:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°46’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 ώρα: 22:26 έως Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 ώρα: 00:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιουνίου  έως:21 Ιουνίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 ώρα: 02:05

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΚΑΡΚΙΝΟ  μέχρι Σάββατο 7 Μαΐου 2022 ώρα: 14:49

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 ώρα: 07:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 02°53’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 ώρα: 06:46 έως ώρας: 08:36

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:22 Ιουνίου  έως:26 Ιουνίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 ώρα: 10:21

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 14°47’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 14°47’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Μαΐου  έως:6 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 ώρα: 08:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 14°50’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 ώρα: 07:02 έως ώρας: 08:52

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Ιουλίου  έως:8 Ιουλίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 ώρα: 09:00

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 4°05’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΑΦΡΟΔΙΤΗ 4°05’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:22 Μαΐου  έως:26 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 22 Μαρτίου  έως: 26 Μαρτίου

Η καλή διάθεση και η ηρεμία χαρακτηρίζουν τα άτομα που δέχονται αυτές τις όψεις από τη διέλευση της Αφροδίτης. Οι φιλικές συζητήσεις και οι ευχάριστες παρέες θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 ώρα: 10:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°45’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 ώρα: 08:52 έως ώρας: 10:42

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Ιουλίου  έως:9 Ιουλίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 ώρα: 10:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°00’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 ώρα: 09:24 έως ώρας: 11:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Ιουλίου  έως:9 Ιουλίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Σάββατο 7 Μαΐου 2022 ώρα: 04:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°43’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 7 Μαΐου 2022 ώρα: 03:02 έως ώρας: 04:52

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Ιουλίου  έως:18 Ιουλίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Σάββατο 7 Μαΐου 2022 ώρα: 11:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°35’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 7 Μαΐου 2022 ώρα: 10:48 έως ώρας: 12:38

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Ιουλίου  έως:22 Ιουλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Σάββατο 7 Μαΐου 2022 ώρα: 12:47

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 16°49’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΑΡΗΣ16°49’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Μαΐου  έως:8 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 6 Μαρτίου  έως: 10 Μαρτίου

Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά αντικείμενα.

Σάββατο 7 Μαΐου ώρα: 13:25

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 29°18′ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΛΕΟΝΤΑ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 7 Μαΐου ώρα: 13:25 έως: Σάββατο 7 Μαΐου ώρα: 14:50

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Σάββατο 7 Μαΐου 2022 ώρα: 13:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°18’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 7 Μαΐου 2022 ώρα: 12:15 έως ώρας: 14:05

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Ιουλίου  έως:23 Ιουλίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Σάββατο 7 Μαΐου 2022 ώρα: 14:50

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΛΕΟΝΤΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΛΕΟΝΤΑ  μέχρι Τρίτη 10 Μαΐου 2022 ώρα: 01:53

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Σάββατο 7 Μαΐου 2022 ώρα: 23:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 04°34’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 7 Μαΐου 2022 ώρα: 22:48 έως Κυριακή 8 Μαΐου 2022 ώρα: 00:38

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Ιουλίου  έως:29 Ιουλίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Κυριακή 8 Μαΐου 2022 ώρα: 03:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 06°05’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 8 Μαΐου 2022 ώρα: 01:51 έως ώρας: 03:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Ιουλίου  έως:30 Ιουλίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Κυριακή 8 Μαΐου 2022 ώρα: 20:41

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 14°59’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 8 Μαΐου 2022 ώρα: 19:31 έως ώρας: 21:21

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Αυγούστου  έως:9 Αυγούστου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy