Star News

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 27 Ιουνίου έως 03 Ιουλίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

27 Ιουνίου  έως 03 Ιουλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Η έμφαση δίνεται αυτόν τον καιρό σε μακροπρόθεσμα οικονομικά σχέδια και στην μελλοντική σας ασφάλεια. Οργανώστε όσο μπορείτε τους στόχους σας και αποφύγετε το μεγάλο ρίσκο. Αυτόν τον καιρό ίσως όμως αντιμετωπίσετε κάποια ερωτικό πρόβλημα ή κάποια παρεξήγηση με τον ερωτικό ή την ερωτική σας σύντροφο, ο συμβιβασμός και η σωστή αντιμετώπιση είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση . Ο Δίας στην 7η μοίρα του ζωδίου σας εξ άλλου υπόσχεται πολλά για τους επόμενους μήνες αν ετοιμασθείτε θετικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια περίοδος που δεν θα μπορέσετε να μείνετε απαθείς.  Θα βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση και σε ένα γρήγορο ρυθμό, προσπαθώντας να τα προλάβετε όλα.  Πάνω στη βιασύνη σας μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη.  Γι αυτό καλύτερα, μην παίρνετε τώρα μεγάλες αποφάσεις. Η τύχη σας χαμογελάει και ευνοείστε στα τυχερά παιχνίδια, όταν αυτά παίζονται με μέτρο. Αν στην σχέση σας υπάρχει αισθηματική ατονία, δείξτε περισσότερη τρυφερότητα στο συντροφικό σας ταίρι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός ο καιρός μπορεί να φανερώσει κάποια κρυφά πράγματα πολύ προσωπικά, θα έλεγα μυστικά θέματα που τα κρύβατε από καιρό.  Το μυαλό σας θα είναι ερευνητικό και οι συζητήσεις και οι συναλλαγές με τους άλλους θα γίνονται με έντονο τρόπο.  Παρόλα αυτά οι αντιστάσεις σας θα είναι αδύνατες. Αυτό θα προκαλεί μια προδιάθεση για λανθασμένες κρίσεις με αποτέλεσμα οι υποθέσεις σας να μην εξελίσσονται σύμφωνα με τα σχέδιά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυνατά  όνειρα, επιθυμίες και φαντασιώσεις για τον έρωτα, προβλέπονται αυτές τις μέρες, γι’ αυτό μπορεί να ξεμυαλιστείτε με κάποιο άτομο που μπορεί να γνωρίσετε  αυτή  την  περίοδο  και θα απογοητευτείτε αργότερα όταν θα ανακαλύψετε ότι   δεν θα καλύπτει καμιά από τις προσδοκίες σας. Προσπαθήστε να δείτε τον κόσμο πιο αντικειμενικά και όχι κάτω από το πρίσμα του ατομικού σας συμφέροντος.

 

ΛΕΩΝ

Αυτόν τον καιρό η διορατικότητα σας θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις του παρελθόντος. Προσπαθήστε να δείξετε συνέπεια  στις υποχρεώσεις σας και μην τάζετε πράγματα που είναι πάνω από τις δυνατότητές σας. Η νευρικότητα σας παράλληλα θα είναι αυξημένη και μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με το περιβάλλον σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευκαιρίες για φιλίες συνεργασίες και σχέσεις κυρίως για τους αδέσμευτους με προοπτικές επιτυχίας παρουσιάζονται τώρα. Πρέπει να δείξετε την καλή σας διάθεση, αν θέλετε να οριοθετήσετε τις συνθήκες  για το μέλλον σας. Στους γύρω σας δείξτε επιείκεια και κατανόηση. Σκεφτείτε ότι τα μεγάλα πράγματα στη ζωή μας ξεκινούν πολλές φορές από μικρές κινήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας να επιβεβαιώσετε την αγάπη σας θα είναι πολύ ισχυρή αυτές τις μέρες. Από την άλλη πλευρά, απαιτήσεις, προθεσμίες, ή μια απροσδόκητη ενασχόληση  μπορούν να σας δημιουργήσουν κάποια πίεση. Προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις καταστάσεις και χωρίς ένταση να τις φέρετε σε πέρας. Τα οικονομικά σας δεν θα  παρουσιάσουν βελτιώσεις , αν δεν κάνετε διορθωτικές κινήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και αυτές τις μέρες θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα χρήσιμα για την μελλοντική σας πορεία.  Παράλληλα θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα σε θέματα που ίσως σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Οι διαφορετικές απόψεις των άλλων μπορεί να περικλείουν θετικά σημεία, γι’ αυτό μην απορρίπτετε οτιδήποτε πριν το αξιολογήσετε σε βάθος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό είναι πολύ καλό διάστημα για  να επικοινωνήσετε με δικά σας πρόσωπα.  Θα θελήσετε να αγοράσετε κάτι όμορφο, που προκαλεί, ή που κεντρίζει το ενδιαφέρον των άλλων. Θα μαγνητίζετε τους γύρω σας και θα τους προσελκύετε προς το μέρος σας. Προσέξτε όμως μην μπερδέψετε τη φιλία με τον έρωτα γιατί θα χάσετε  και στα δυο. Στα  καθημερινά  σας θέματα θα είστε πιο ευπροσάρμοστοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κούραση θα εκτοπιστεί από την ανάγκη της επιτυχίας. Αντιρρήσεις και εγωισμούς αυτές τις μέρες θα πρέπει να τις αποφύγετε και ιδίως μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα. Αν έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με συγγενικά σας άτομα, αποφύγετε τους αλαζονικούς τρόπους. Η περίοδος αυτή θα τονίσει κάποια μυστικοπάθεια σας και κάποια τάση απομόνωσης και φυγής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε κάποιο άγχος αυτές τις ημέρες, καθώς θα αμφιβάλλετε για το πόσο καλά μπορούν να εξελιχθούν κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις σας από το παρελθόν. Την εποχή αυτή θα περάσετε πάλι από ένα δυνατό τεστ, για να φανεί πόσο δύναμη κρύβετε μέσα σας.  Ξαφνικά γεγονότα θα σας ταρακουνήσουν και αν δεν πιστεύετε σ’ αυτό που κάνετε, τόσο στον τομέα της δουλειάς σας όσο και στον αισθηματικό τομέα, είναι δυνατόν να έχετε απρόοπτες εξελίξεις. Αν έχετε κάποια ηλικία προσέξτε την πίεση σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα ασχοληθείτε την εποχή αυτή, με θέματα που έχουν να κάνουν με μελέτες, αναζητήσεις, θέματα εξωτερικού ή παλιά σας προβλήματα. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για προσπάθειες που συσχετίζονται με την αναδιάρθρωση της ζωής σας. Με τον Κρόνο στον 12 τομέα σας και τον Ερμή στον τρίτο οίκο των επικοινωνιών προσέξτε μήπως από επιπολαιότητα, ανακαλύψτε απόρρητα μυστικά σας.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

27 Ιουνίου  έως 03 Ιουλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°56’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 ώρα: 09:11 έως ώρας: 11:01

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Ιουνίου  έως:8 Ιουνίου

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:55

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  σε στάση πριν γίνει ανάδρομος

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  σε στάση πριν γίνει ανάδρομος από Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:55 στις (20°40′ του ΖΥΓΟΥ)

 μέχρι την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 ώρα: 09:54 στις (20°40′ του ΖΥΓΟΥ)

Θα αρχίσουν  να δημιουργείτε κάποιο περιβάλλον παραλογισμού γύρω μας .  Το διήμερο αυτό θα πρέπει ν’ αποφευχθεί η κατανάλωση παραισθητικών ποτών και ουσιών.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 ώρα: 14:46

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 16°13’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 16°13’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Ιουνίου  έως:8 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 3 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου

Θετικά χαρακτηριστικά: Με αυτή την όψη Ερμή – Χείρωνα μπορεί εύκολα να προσβληθείτε και να πληγωθείτε. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν επειδή δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τρόπο που να εναρμονίζεται με τους άλλους. Παρ’ όλα αυτά θα είστε λαμπεροί και διορατικοί.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:28

ΑΡΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 24°49’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 24°49’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Απριλίου  έως:16 Απριλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 12 Φεβρουαρίου  έως: 16 Φεβρουαρίου

Η κούραση και η έλλειψη ζωτικότητας δεν επιτρέπουν στο άτομο να αναλάβει ευθύνες, γιατί δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Οι άλλοι αρνούνται να δείξουν κατανόηση και να το βοηθήσουν, Γι’ αυτό νιώθει απογοήτευση. Πιστεύει ότι είναι αδικημένο και όλα αυτά διογκώνουν το άγχος και τη στενοχώρια του.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 ώρα: 04:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°49’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 ώρα: 03:13 έως ώρας: 05:03

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιουνίου  έως:17 Ιουνίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Τρίτη 28 Ιουνίου ώρα: 04:34

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 24°55′ των ΔΙΔΥΜΩΝ μέχρι τις 00°00′ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τρίτη 28 Ιουνίου ώρα: 04:34 έως: Τρίτη 28 Ιουνίου ώρα: 14:54

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 ώρα: 04:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°55’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 ώρα: 03:24 έως ώρας: 05:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιουνίου  έως:17 Ιουνίου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 ώρα: 05:38

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°26’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 ώρα: 04:28 έως ώρας: 06:18

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Ιουνίου  έως:18 Ιουνίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 ώρα: 14:55

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΚΑΡΚΙΝΟ  μέχρι Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 ώρα: 03:39

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 ώρα: 03:59

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 7°18’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΔΙΑΣ 7°18’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Ιουνίου  έως:30 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 25 Μαρτίου  έως: 29 Μαρτίου

Ιδανική διέλευση για περισυλλογή και προσπάθεια να ανασυγκροτήσει το άτομο τις δυνάμεις του, να σκεφτεί το μέλλον του και να φιλοσοφήσει.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 ώρα: 05:43

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 07°18’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 ώρα: 04:33 έως ώρας: 06:23

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Ιουνίου  έως:30 Ιουνίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 ώρα: 05:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 07°22’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 ώρα: 04:42 έως ώρας: 06:32

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Ιουνίου  έως:30 Ιουνίου

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 ώρα: 06:51

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 7°18’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΔΙΑΣ 7°18’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Μαΐου  έως:30 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 25 Μαρτίου  έως: 29 Μαρτίου

Οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια, αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο έχει την τάση να ζητά πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι –μερικές φορές- χρειάζεται να κάνει υπομονή, προκειμένου να συντηρήσει τη σχέση του σε καλά επίπεδα.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:55

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ανάδρομος

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ανάδρομος από Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:55 στις (25°26′ του ΖΥΓΟΥ)

 μέχρι την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 02:14 στις (22°38′ του ΖΥΓΟΥ)

Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ο φανταστικός κόσμος έρχεται ν’ αντικαταστήσει τον πραγματικό και η ψευδαίσθηση προσπαθεί να γίνει τρόπος ζωής. Η φαντασία οργιάζει και υποδουλώνει. Τα άτομα που ξεφεύγουν με ουσίες κι’ οινοπνεύματα γίνονται εξαιρετικά ευάλωτα, αλλά και άτομα που δεν είναι εθισμένα ωθούνται από τον ανάδρομο Ποσειδώνα  να δοκιμάσουν τους τεχνητούς παραδείσους που οδηγούν στην εξαθλίωση και την καταστροφή.  Η αυτοσυγκέντρωση και η προσευχή θα βοηθήσουν αποτελεσματικά σ’ αυτή την  απεξάρτηση

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 ώρα: 02:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°42’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:38 έως ώρας: 03:28

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Ιουλίου  έως:11 Ιουλίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:07

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 8°30’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 8°30’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Ιουνίου  έως:1 Ιουλίου

Τα ταμπού απορρίπτονται και αδρανοποιούνται.  Οι ευαίσθητοι άνθρωποι μπορεί να νιώσουν, απόκληροι της κοινωνίας και ν’ αναζητήσουν ανορθόδοξους δρόμους ψευδαισθήσεων, ενώ άλλοι μπορεί ν’ απομακρυνθούν από τους ανθρώπους αναζητώντας επικοινωνία με την φύση και τα ζώα.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 ώρα: 18:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°26’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 ώρα: 17:17 έως ώρας: 19:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Ιουλίου  έως:19 Ιουλίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Πέμπτη 30 Ιουνίου ώρα: 21:16

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 26°50′ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΛΕΟΝΤΑ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Πέμπτη 30 Ιουνίου ώρα: 21:16 έως: Παρασκευή 1 Ιουλίου ώρα: 03:40

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 ώρα: 21:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°50’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 ώρα: 20:06 έως ώρας: 21:56

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιουλίου  έως:21 Ιουλίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 ώρα: 23:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°48’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 ώρα: 22:03 έως ώρας: 23:53

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Ιουλίου  έως:22 Ιουλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 ώρα: 03:40

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΛΕΟΝΤΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΛΕΟΝΤΑ  μέχρι Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 ώρα: 15:31

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 ώρα: 16:00

ΗΛΙΟΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 9°41’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 24°41’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Ιουνίου  έως:3 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 12 Φεβρουαρίου  έως: 16 Φεβρουαρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 ώρα: 18:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 07°32’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 ώρα: 17:39 έως ώρας: 19:29

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Ιουλίου  έως:1 Αυγούστου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 ώρα: 00:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°36’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 ώρα: 23:48 έως Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:38

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Ιουλίου  έως:4 Αυγούστου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 ώρα: 05:13

ΑΡΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 27°46’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 27°46’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Απριλίου  έως:19 Απριλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου

Πολύ καλή αυτή η διέλευση για ένα άτομο, γιατί του δίνει αυτοπεποίθηση και το βοηθά να συνειδητοποιήσει τις δυνάμεις του. Η ενεργητικότητα και η καλή ψυχική και σωματική κατάσταση βοηθούν το άτομο να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, διευρύνοντας τις δραστηριότητές του.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 ώρα: 13:38

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 24°39’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΚΡΟΝΟΣ 24°39’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιουνίου  έως:17 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 11 Φεβρουαρίου  έως: 15 Φεβρουαρίου

Ευθύνες, περιορισμοί και εμπόδια είναι αυτά που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Επίσης, μπορεί ν’ αναβάλλονται, να καθυστερούν ή ν’ ακυρώνονται τηλεφωνήματα και προγραμματισμένες συναντήσεις. Αυτά συμβαίνουν διότι, συχνά, νιώθεις λυπημένος και εξαντλημένος από απαισιόδοξες σκέψεις — οι οποίες μπορεί να μην είναι καν δικαιολογημένες. Αν τα επαγγελματικά προσόντα σου είναι ανεπαρκή μελέτησε προσεχτικά τις ελλείψεις σου και άρχισε να αξιοποιείς μόνον τα εφόδια και τις γνώσεις που έχεις, καταστρώνοντας κάποια νέα σχέδια.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 ώρα: 15:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°48’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 ώρα: 14:11 έως ώρας: 16:01

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Αυγούστου  έως:12 Αυγούστου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 ώρα: 23:52

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 25°26’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 25°26’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Ιουνίου  έως:18 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου

: Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας, να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 ώρα: 04:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°37’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 ώρα: 03:44 έως ώρας: 05:34

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Αυγούστου  έως:19 Αυγούστου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 ώρα: 07:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°02’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 ώρα: 06:32 έως ώρας: 08:22

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Αυγούστου  έως:20 Αυγούστου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Κυριακή 3 Ιουλίου ώρα: 12:58

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 28°42′ του ΛΕΟΝΤΑ μέχρι τις 00°00′ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Κυριακή 3 Ιουλίου ώρα: 12:58 έως: Κυριακή 3 Ιουλίου ώρα: 15:32

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 ώρα: 12:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°42’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 ώρα: 11:48 έως ώρας: 13:38

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Αυγούστου  έως:23 Αυγούστου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 ώρα: 15:32

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στην ΠΑΡΘΕΝΟ  μέχρι Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:24

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 ώρα: 19:45

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 12°44’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 27°44’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Μαΐου  έως:4 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου

Το άτομο με αυτή την πλανητική επίδραση έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί κοινωνικά και να έρθει σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, τα οποία του ανοίγουν ενδιαφέροντες ορίζοντες. Οι φιλίες που σχηματίζονται αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικές και βαθιές. Στην αισθηματική ζωή μια σχέση έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί σε έναν βαθύτερο δεσμό.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy