ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 11 έως 17 Ιουλίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

11 έως 17 Ιουλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες σας και κυρίως εκείνες που αφορούν διασκέδαση και επίδειξη. Στον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας Τα οικογενειακά σας θέματα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Αυξημένες επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις  πιθανόν να σας απομακρύνουν από  το άτομο που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό ρυθμίστε  τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στο διάστημα αυτό, θα στραφείτε περισσότερο προς τους φίλους και τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.  Θα συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας και κάτω από αυτό το πρίσμα θα κινούνται οι προσπάθειες σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό σας  τομέα. Το διάστημα αυτό  θα διεγείρει την ερωτική σας φύση. Τα οικονομικά σας αν είχαν ή έχουν πρόβλημα προσπαθήστε τώρα να τα βάλετε σε κάποια τάξη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα κοινωνικά και στα καθημερινά σας θέματα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εξετάσετε προσεκτικά. Παράλληλα θα δίνετε μεγάλη σημασία στον επαγγελματικό σας τομέα και θα είστε ανεβασμένοι, υπάρχει όμως κίνδυνος να εμπλακείτε σε κάποιες διαφωνίες. Φροντίστε να μην παραμελήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δείξτε αυτόν τον καιρό τον καλό σας εαυτό και δεν θα χάσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ίσως σας δημιουργήσει εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Μπορείτε όμως να αποφύγετε αυτές τις κακές επιπτώσεις αν κοιτάξετε μπροστά και αποφύγετε τα συναισθηματικά πισωγυρίσματα, όπως συνηθίζεται να κάνετε. Πρέπει να κάνετε ένα νέο άνοιγμα αυτόν τον καιρό στον αισθηματικό σας τομέα. Η ζωή δεν είναι μόνο τα υλικά αγαθά  υπάρχουν και πνευματικά αγαθά που αξίζουν περισσότερο.

 

ΛΕΩΝ

Τα  όνειρα αυτής της περιόδου φροντίστε να έχουν το ανάλογο αντίκρισμα. Μυστικά σας θέματα ίσως βγουν στη επιφάνεια και κατ’ επέκταση είναι δυνατόν να σαν προβάλουν σαν αναξιόπιστο πρόσωπο. Κάτι νέο έρχεται και κάτι παλαιό χάνεται και φεύγει. Παρ’ όλα αυτά ασυλλόγιστες κινήσεις που δεν στηρίζονται σε βάσεις αλλά σε όνειρα μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις καταστάσεις και χωρίς ένταση να περάσετε καλά κι’ ευτυχισμένα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συναισθήματά σας για φίλους και για δικά σας άτομα λόγω των ημερών που περιμένουμε  θα είναι βαθύτερα και εντονότερα.  Η ανάγκη σας να επιβεβαιώσετε την αγάπη σας θα είναι πολύ ισχυρή.  Από την άλλη πλευρά, απαιτήσεις,  προθεσμίες, ή κάποια εργασία που προκύπτει ξαφνικά μπορούν να σας δημιουργήσουν κάποια πίεση.

 

ΖΥΓΟΣ

Φανείτε προσεχτικοί στα οικονομικά σας και προσέξτε τον τρόπο που θα κάνετε τις συναλλαγές σας με τους άλλους, αφού τα λάθη καραδοκούν σε κάθε στιγμή αυτές τις μέρες. Οι σχέσεις σας γενικά με τους ανθρώπους θα κρύβουν κάποια στοιχεία ανησυχίας. Στον ερωτικό σας τομέα πιθανόν να έχετε κάποιες δυσκολίες, πιστεύοντας πως ο ερωτικός σας σύντροφος δεν αναγνωρίζει αυτά που κάνετε γι’ αυτόν. Μην εκνευρίζεστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το διάστημα αυτό, ευνοεί την επικοινωνία με άτομα που μπορούν να σας μεταδώσουν ανώτερες σκέψεις και αξίες. Τώρα θα σας ενδιαφέρουν τα ταξίδια ή θέματα του εξωτερικού, κάτι που συνάδει απόλυτα, με τα ενδιαφέροντα του ζωδίου σας.  Οι πνευματικές και οι φιλοσοφικές αναζητήσεις περνούν σε πρώτο πλάνο μέσα στη ζωή σας εκτοπίζοντας τα θέματα της καθημερινότητας σε δεύτερο πλάνο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τούτο τον καιρό θα περιμένετε μια ξαφνική αλλαγή και μια εύνοια της τύχης, μόνο που δεν θα μπορείτε να την προσδιορίσετε, πως θα παρουσιαστεί και ποιον τομέα θα επηρεάσει.  Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπαίνουν εύκολα σε καλούπια, γι’  αυτό θα πρέπει να είσαστε σε διαρκή ετοιμότητα, για να τις αρπάξετε. Στα οικονομικά σας θέματα θα πρέπει να αποφύγετε τα νέα ανοίγματα προς το τέλος της εβδομάδας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα θα πρέπει να σεβαστείτε ιδιαίτερα τις ανάγκες των άλλων και κυρίως δικών σας προσώπων. Οι στόχοι  σας θα διέπονται από αυστηρά ατομικά κίνητρα, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολα πραγματοποιήσιμοι. Στο ερωτικό σας ταίρι δείξτε αγάπη και κατανόηση. Προσέξετε τα ατυχήματα που προκαλούνται από απερισκεψία. Παλαιές επιζήμιες για σας καταστάσεις θέλουν τώρα ξεκαθάρισμα ή κάποια οριοθέτηση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα οι στόχοι που είχατε βάλει από το παρελθόν ίσως να συναντούν κάποια εμπόδια.  Αν συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας στο κατά πόσο υπερτιμήσατε τις δυνάμεις σας. Τώρα λειτουργεί για σας ο νόμος της ανταπόδοσης, Είναι μια εποχή που μπορείτε να δημιουργήσετε  και να ανταγωνιστείτε, μπορεί όμως και να συγκρουστείτε με άτομα που εναντιώνονται στη θέλησή σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τις ζαβολιές σας αυτή την περίοδο θα πρέπει να τις ξεχάσετε δεν ευνοούνται τώρα παράλληλες σχέσεις. Μιλώ για εκείνους από σας που με πολλά λόγια υπόσχονται περισσότερα από εκείνα που μπορούν να κάνουν. Από τις δικές σας ενέργειες φίλες και φίλοι μου, εξαρτάται το μέλλον του δεσμού σας. Απαγκιστρωθείτε από τον ατομισμό σας και σκεφθείτε πως σε έναν δεσμό υπάρχουν δύο πρόσωπα και όχι ένα. Στον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε περισσότερα έργα και μιλήστε για σας λιγότερο.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

11 έως 17 Ιουλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°11’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 ώρα: 23:51 έως Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Νοεμβρίου  έως:2 Δεκεμβρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 ώρα: 19:53

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 19°22’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 19°22’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Ιουλίου  έως:13 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 7 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου

Με αυτή την όψη, υπάρχει μια σύγκρουση μεταξύ του εγώ σας και της της ψυχής σας. Το εγώ σας δεν θέλει να θυσιαστεί για την ανάπτυξη της ψυχής. Αντίθετα, θέλει ευχαρίστηση ή στιγμιαία επιτυχία, οπότε όταν προσπαθείτε να κάνετε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη ψυχής, το εγώ σας ενεργοποιείται. Με το τετράγωνο αυτό, είναι σημαντικό να κάνετε τον εγωισμό σας να οπισθοχωρεί όσο θ’ αναπτύσσετε την ψυχή σας.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 ώρα: 00:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°33’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 ώρα: 23:01 έως Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 ώρα: 00:51

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Δεκεμβρίου  έως:16 Δεκεμβρίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Τρίτη 12 Ιουλίου ώρα: 02:47

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 24°11′ του ΤΟΞΟΤΗ μέχρι τις 00°00′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τρίτη 12 Ιουλίου ώρα: 02:47 έως: Τρίτη 12 Ιουλίου ώρα: 12:01

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 ώρα: 02:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°11’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:37 έως ώρας: 03:27

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Δεκεμβρίου  έως:17 Δεκεμβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 ώρα: 04:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°23’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 ώρα: 03:32 έως ώρας: 05:22

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Δεκεμβρίου  έως:18 Δεκεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 ώρα: 12:01

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ  μέχρι Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 ώρα: 11:13

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 ώρα: 20:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 05°11’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 ώρα: 19:02 έως ώρας: 20:52

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:24 Δεκεμβρίου  έως:28 Δεκεμβρίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:07

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°18’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 ώρα: 23:57 έως Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:47

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Δεκεμβρίου  έως:31 Δεκεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 ώρα: 07:07

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 16°24’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 16°24’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Ιουλίου  έως:10 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 3 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου

Με αυτή την όψη Ερμή – Χείρωνα, σας είναι εύκολο να κατανοήσετε και να επικοινωνήσετε πνευματικές πραγματικότητες. Επίσης, κατανοείτε τις έννοιες της σύνδεση μυαλού – σώματος. Έχετε την ικανότητα να ανοίγετε πόρτες σκέψης που οι άλλοι δεν θα είχαν σκεφτεί ποτέ. Έχετε μοναδική αντίληψη. Στην επιχείρηση καθώς και στην προσωπική ζωή, μπορείτε να συμφιλιώσετε τις διαφορές με τους γύρω σας χωρίς να εγκαταλείψετε την ατομικότητα και τις πεποιθήσεις σας. Παράλληλα, οι λέξεις σίγουρα μπορούν να σας βλάψουν. Πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη φωνή, τις σκέψεις και τη γλώσσα σας.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 ώρα: 07:27

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 24°07’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΚΡΟΝΟΣ 24°07’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Ιουνίου  έως:16 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 11 Φεβρουαρίου  έως: 15 Φεβρουαρίου

Καθυστερήσεις, αναβολές ίσως και κάποια ψυχρή συμπεριφορά, από αγαπημένους σου ανθρώπους, σου δημιουργούν μια δυσάρεστη ψυχική κατάσταση. Έτσι, κάποιες στιγμές, μπορεί να νιώθεις κατάθλιψη και αποξένωση. Ένας καλός τρόπος, για να διατηρήσεις τη συναισθηματική σου ισορροπία, είναι να ασχολείσαι συνεχώς με κάτι, που όμως να σ’ ευχαριστεί. Αξιοποίησε το χρόνο σου με το να φτιάχνεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 ώρα: 14:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°07’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 ώρα: 13:48 έως ώρας: 15:38

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Ιανουαρίου  έως:10 Ιανουαρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 ώρα: 16:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°12’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 ώρα: 15:30 έως ώρας: 17:20

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Ιανουαρίου  έως:11 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τετάρτη 13 Ιουλίου ώρα: 21:37

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 21°21′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ μέχρι τις 00°00′ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 13 Ιουλίου ώρα: 21:37 έως: Πέμπτη 14 Ιουλίου ώρα: 11:14

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 ώρα: 21:37

Πανσέληνος του Κόκκινου Ελαφιού

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°21’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 ώρα: 20:27 έως ώρας: 22:17

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Ιανουαρίου  έως:14 Ιανουαρίου

Μπορεί να έχετε μια ισχυρή ανάγκη να είστε χρήσιμοι στην κοινωνία και αναζητάτε δικαιολογία στον έξω κόσμο. Μπορείτε να υποτιμάτε αυτό που θέλετε από τον εαυτό σας. Η συστολή μπορεί να συνοδεύεται από δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι άλλοι σας αγνοούν. Μην ζητήσετε έγκριση από τους άλλους, δεν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την αμφιβολία σας και είναι επιβλαβές για εσάς. Πρέπει να εμπιστεύεστε τις εσωτερικές σας αξίες.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 ώρα: 03:16

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 18°13’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 18°13’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Ιουλίου  έως:12 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 6 Μαΐου  έως: 10 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα προβλήματα δημιουργούνται, που υποχρεώνουν το άτομο που δέχεται τη διέλευση να αλλάξει σχέδια και να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του παρελθόντος. Όμως, αν πάρει βιαστικές αποφάσεις μπορεί να δημιουργηθούν ακόμη χειρότερα προβλήματα. Το άτομο δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τους άλλους γιατί έχει πολλά νεύρα και δεν μπορεί να τα ελέγξει με αποτέλεσμα να είναι επιθετικό και εριστικό. Αν έχετε μία τέτοια διέλευση πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, γιατί οι άλλοι δεν σας φταίνε σε τίποτα. Πρέπει να σκέφτεστε ότι περνάτε μια περίοδο άγχους και έντασης και έχετε ανάγκη από τη βοήθεια των άλλων. Αν τους φέρεστε με επιθετικότητα, θα βγείτε χαμένοι γιατί θα σας εγκαταλείψουν και θα φταίτε.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 ώρα: 03:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°22’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 ώρα: 02:46 έως ώρας: 04:36

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Ιανουαρίου  έως:18 Ιανουαρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 ώρα: 07:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°29’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 ώρα: 06:06 έως ώρας: 07:56

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Ιανουαρίου  έως:20 Ιανουαρίου

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 ώρα: 08:23

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 25°22’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 25°22’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Ιουνίου  έως:18 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου

Η συναισθηματική και κοινωνική ζωή καλύπτουν απόλυτα το άτομο, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με εξωραϊστικά και πολιτιστικά θέματα. Οι φιλίες που δημιουργούνται είναι ενδιαφέρουσες και βασίζονται στην αγάπη και στην ταύτιση της ιδεολογίας.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 ώρα: 11:14

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΥΔΡΟΧΟΟ  μέχρι Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 ώρα: 11:17

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 ώρα: 14:32

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 19°13’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 19°13’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Ιουλίου  έως:13 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 7 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου

Θα βρίσκεστε σε συνεχή ένταση. Θα ξοδεύετε σημαντικό χρόνο για να προσαρμόσετε τα σενάρια. Συνήθως θα προσπαθείτε για περισσότερη δράση. Η απότομη συμπεριφορά σας ίσως να σχολιάζετε από τους γύρω σας. Αυτό ίσως σας κάνει να αγχώνεστε σε σημείο ψυχολογικής κατάρρευσης.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 ώρα: 21:38

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 06°35’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 ώρα: 20:28 έως ώρας: 22:18

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Ιανουαρίου  έως:29 Ιανουαρίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 ώρα: 00:29

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°23’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 ώρα: 23:19 έως Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:09

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Ιανουαρίου  έως:30 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 ώρα: 16:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°16’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 ώρα: 15:05 έως ώρας: 16:55

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Φεβρουαρίου  έως:9 Φεβρουαρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°58’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 ώρα: 00:17 έως ώρας: 02:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Φεβρουαρίου  έως:15 Φεβρουαρίου

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:51

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 27°27’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 27°27’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Ιουνίου  έως:20 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου

Το να νιώθει κανείς «προδομένος» είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση, και μια τέτοια εικόνα μπορεί να εμφανίσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα. Ξαφνικά, νιώθεις ότι υπάρχει μια συναισθηματική τσιγκουνιά. Αν φταις εσύ, ή αν φταίνε οι άλλοι αυτό δεν έχει πολλή σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο τρόπο να σπάσεις το «φράγμα» του εγωισμού, που σε εμποδίζει να ‘σαι συνεργάσιμος και, το χειρότερο, σε αποξενώνει συναισθηματικά από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

Σάββατο 16 Ιουλίου ώρα: 07:36

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 27°44′ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ μέχρι τις 00°00′ των ΙΧΘΥΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 16 Ιουλίου ώρα: 07:36 έως: Σάββατο 16 Ιουλίου ώρα: 11:18

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 ώρα: 07:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°44’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 ώρα: 06:26 έως ώρας: 08:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Φεβρουαρίου  έως:19 Φεβρουαρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 ώρα: 11:18

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΙΧΘΥΕΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΙΧΘΥΕΣ  μέχρι Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 14:17

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 ώρα: 14:34

ΗΛΙΟΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 23°56’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 23°56’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Ιουλίου  έως:18 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 11 Φεβρουαρίου  έως: 15 Φεβρουαρίου

Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ’ αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 ώρα: 18:55

ΕΡΜΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 23°55’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 23°55’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Ιουλίου  έως:18 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 11 Φεβρουαρίου  έως: 15 Φεβρουαρίου

Η απρόσμενη διακοπή μιας επαγγελματικής σχέσης, μπορεί να σου δημιουργήσει ποια αναστάτωση. Αν δεν είσαι απόλυτα καταρτισμένος πρέπει να αποφεύγεις τις γρήγορες αποφάσεις επανεξετάζοντας τα θέματα που αναζητούν λύσεις.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 ώρα: 22:37

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 24°15’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΕΡΜΗΣ 24°15’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Ιουλίου  έως:18 Ιουλίου

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 ώρα: 00:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°02’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 ώρα: 23:26 έως Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Φεβρουαρίου  έως:1 Μαρτίου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 ώρα: 10:52

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 25°20’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 25°20’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Ιουλίου  έως:19 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου

Απογοητευτικές σκέψεις, που πολλές φορές ξεπερνούν και την πιο κοινή φαντασία, μπορεί να σου δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα ακόμα και στις πιο απλές καθημερινές συναλλαγές σου. Αντί, λοιπόν, να χάνεσαι μέσα σε ψεύτικες ονειροπαρμένες σκέψεις, κατεύθυνε το μυαλό σου σε δημιουργικές σκέψεις. Για παράδειγμα γράψε ή κατασκεύασε κάτι με τα χέρια σου. Δεν αποκλείεται, όμως, και το ενδεχόμενο, ενώ η δική σου σκέψη να είναι λογική, να υπάρχει αοριστία, υποκρισία και τάση σε παρανοήσεις από άλλους ανθρώπους, ικανούς, όμως, να δημιουργούν προβλήματα στη δική σου ζωή. Το μόνο καλό που μπορείς να κάνεις, σ’ αυτήν την περίπτωση, είναι να απομακρυνθείς για λίγο καιρό από κοντά τους ή να μην τους λαμβάνεις σοβαρά υπόψη. Έτσι, ελαττώνεις τον κίνδυνο να παρασυρθείς, κάποια στιγμή, και να κάνεις πράγματα ζημιογόνα για σένα.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 ώρα: 18:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°20’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 ώρα: 16:50 έως ώρας: 18:40

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Μαρτίου  έως:11 Μαρτίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy