Star News

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 08 έως 14 Αυγούστου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

08 έως 14 Αυγούστου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Τις ημέρες αυτές  θα είστε  πιο  ιδιότροποι και  θερμόαιμοι  και  θα ενεργείτε σύμφωνα  με  το  συναίσθημα  και  την  επιθυμία σας. Οι μικροενοχλήσεις  και  οι  ιδιαιτερότητες  των  άλλων  θα σας εκνευρίζουν περισσότερο από συνήθως και θα  έχετε μαχητική διάθεση. Είναι πολύ πιθανό, οι σχέσεις σας με την οικογένεια  και  του ανθρώπου που βρίσκεται κοντά σας να είναι τεταμένες. Ρίξτε τους τόνους σας προσφεύγοντας στην άσκηση για την εκτόνωσή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το διάστημα αυτό, θα σας απασχολούν πιο πολύ τα προσωπικά σας ζητήματα και οι υποθέσεις σας, με αποτέλεσμα τα άλλα  θέματά σας, να τα αξιολογείτε σαν δευτερεύοντα. Προσπαθήστε να βγείτε για λίγο από τον ατομικό σας κόσμο. ΟΙ ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν θέλουν περισσότερη πρακτικότητα και λιγότερο συναισθηματισμό. Στον τομέα της υγείας φροντίστε κάποιες χρόνιες παλιές παθήσεις, εφ’ όσον υπάρχουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα  αρχίζει για σας μια σημαντική περίοδος, όπου οι σχέσεις σας, θα στηρίζονται σε ορθολογιστικές βάσεις και θα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να διατηρηθούν. Κάποια έκτακτα γεγονότα που την βάση τους έχουν στο παρελθόν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ηπιότητα. Αν είστε κυνηγοί της τύχης μετριάστε πολυδάπανα τυχερά παιχνίδια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα θα σας απασχολούν θέματα σχετικά με περιουσιακές υποθέσεις ή οικονομικά που εξαρτώνται από  άλλους. Οι σκέψεις σας θα είναι της φύσης σας, υπαρξιακές, μυστηριακές ή μεταφυσικές. Η τάση σας για μυστικοπάθεια δεν θα σας αφήνει ν’ ανοιχτείτε σε συζητήσεις που σας αφορούν προσωπικά.  Οι συναναστροφές σας θα περιορίζονται στις απολύτως απαραίτητες.

 

ΛΕΩΝ

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία στο να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα με τον περίγυρό  σας. Στον συναισθηματικό τομέα θα προβληματίζεστε σχετικά με το αν ανταποκρίνεται στα αισθήματα σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Κάποια εσωτερική παρόρμηση μπορεί να σας οδηγήσει στην ευαισθησία  να αντιλαμβάνεσθε τον πόνο και την δυστυχία των άλλων. Τώρα οι ενέργειές σας μπορούν  να ενεργήσουν σαν φάρμακο στον ανθρώπινο πόνο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φερθείτε λογικά και ψύχραιμα σε θέματα της καθημερινότητας. Στον επαγγελματικό σας τομέα ίσως εμφανιστούν νέες ευκαιρίες. Οικονομικές σας υποθέσεις θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε τώρα με μεγαλύτερη ευκολία. Αποφύγετε ζήλιες και αντιπαραθέσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτόν τον καιρό παράλληλα η υγεία σας βρίσκεται σε καλά επίπεδα και το θάρρος σας ενισχύεται.

 

ΖΥΓΟΣ

Αν στο παρελθόν ψάχνατε ευκαιρίες για  αποδέσμευση από κάποια σχέση, το διάστημα αυτό σας τις δίνει. Αυτές οι ημέρες όμως είναι δυνατόν να σας προκαλέσουν εμπλοκές, που συσχετίζονται με συνεταιρισμούς, συντροφικές σχέσεις, κοινωνικές ή και οικογενειακές σχέσεις. Επανεξετάστε τα σκεπτικά σας και την συνολική συμπεριφορά σας, προκειμένου να αποφύγετε τα λάθη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε τα ραντεβού και τις συζητήσεις, με άλλους πάνω σε θέματα της εργασίας σας, γιατί κάποιος φόβος ή και κάποια δειλία, ίσως σας εμποδίζει να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις υποθέσεις σας.  Έτσι μπορεί να παρεξηγηθείτε, ή να αντιδράσετε με σπασμωδικότητα και εκνευρισμό.  Οι ημέρες αυτές θα σας δώσουν μια τάση για απομόνωση και αυτοκριτική. Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις γιατί κρύβουν κινδύνους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτές οι μέρες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή αφού μπορούν ξαφνικά να γίνουν συζητήσεις για κάποιες νομιμοποιήσεις ή για κάποια κρυφά θέματα, πολύ προσωπικά, που τα φιλούσατε κρυμμένα από τους άλλους. Το μυαλό σας θα είναι πολύ ενεργό και οι συζητήσεις και  οι συναλλαγές με το περιβάλλον θα γίνονται με έντονο τρόπο. Προσέξτε όμως, οι εύκολες και επιπόλαιες αποφάσεις πρέπει ν’ αποφεύγονται πάση θυσία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες μπορεί να  εκδηλώσετε αισθήματα ζήλιας με απρόβλεπτα για την σχέση σας αποτελέσματα. Αποφύγετε ραντεβού και συζητήσεις, πάνω στα θέματα σας που εκκρεμούν, κάποια δειλία, μπορεί να σας εμποδίσει να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις υποθέσεις σας. Αφήστε τις λεπτομέρειες και καταπιαστείτε με την ουσία των καθημερινών σας θεμάτων. Στον τομέα της υγείας σας φροντίστε την δίαιτα σας,  ελέγχοντας προσεκτικά  την διατροφή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα σας δημιουργήσει κάποια υπέρμετρη δραστηριότητα που όμως είναι δυνατόν να σας βγάλει πολύ έξω από τις δυνατότητές σας και να σας δώσει κάποια τάση διαμάχης μεταξύ της θέλησης και της επιθυμίας. Η υπεραφθονία αυτή της ζωτικότητας ακόμα  μπορεί να διεγείρει τον αυθορμητισμό σας και να ενισχύσει την υπερβολή στον συναισθηματικό σας τον τομέα με αποτέλεσμα τις  επιζήμιες βιαστικές κινήσεις. Η τάση αυτή θα εξασθενίσει προς το τέλος της εβδομάδας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα στον ερωτικό σας τομέα ξεκαθαρίζουν. Παράλληλα όμως το άγχος σας έχει γίνει τον τελευταίο καιρό μέρος της ζωής σας. Αποβάλλετέ το και αφήστε τον χρόνο να ενεργήσει προς το συμφέρον σας. Η ευαισθησία αυτής της περιόδου θα πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά. Τα φλογερά σας αισθήματα δεν θα πρέπει να σας οδηγήσουν και σε άλλα λάθη. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες που κάνετε για λόγους εντυπωσιασμού και καλοπέρασης.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

08 έως 14 Αυγούστου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 8 Αυγούστου ώρα: 09:10

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 22°22′ του ΤΟΞΟΤΗ μέχρι τις 00°00′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 8 Αυγούστου ώρα: 09:10 έως: Δευτέρα 8 Αυγούστου ώρα: 21:39

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 ώρα: 09:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°22’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 ώρα: 08:00 έως ώρας: 09:50

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Δεκεμβρίου  έως:16 Δεκεμβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 ώρα: 13:29

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°00’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 ώρα: 12:19 έως ώρας: 14:09

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Δεκεμβρίου  έως:18 Δεκεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 ώρα: 21:39

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ  μέχρι Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 ώρα: 21:44

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 ώρα: 23:00

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 16°15’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 16°15’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Αυγούστου  έως:10 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 3 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου

Πάνω απ’ όλα θα έχετε μεγάλη ευαισθησία, φαντασία, διαίσθηση, πνευματικότητα και αίσθηση αρμονίας. Επίσης, είναι πιθανό να είστε ανιδιοτελείς και ακόμη και υποτακτικοί. Παράλληλα, δεν είστε πολύ ευάλωτοι και υπερβολικά ευαίσθητοι. Επίσης, μπορεί να ζηλεύετε πολύ τους ανθρώπους που είναι δημιουργικοί.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 ώρα: 08:17

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 26°53’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 26°53’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιουλίου  έως:21 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 15 Ιανουαρίου  έως: 19 Ιανουαρίου

Θα αισθάνεστε παθιασμένοι με κάποια πράγματα και έλκεστε από καταστάσεις και ανθρώπους που κινούνται μέσα σε κόσμους πεπρωμένου και  αόρατου μαγνητισμού.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 ώρα: 10:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°09’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 ώρα: 09:40 έως ώρας: 11:30

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Δεκεμβρίου  έως:31 Δεκεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 ώρα: 11:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°30’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 ώρα: 10:13 έως ώρας: 12:03

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Δεκεμβρίου  έως:31 Δεκεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 ώρα: 16:05

ΕΡΜΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 8°29’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ   &  ΔΙΑΣ 8°29’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Αυγούστου  έως:2 Σεπτεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 26 Μαρτίου  έως: 30 Μαρτίου

Περίοδος πνευματικής ανησυχίας. Ορισμένες αλλαγές και η διαφοροποίηση κάποιων καταστάσεων, νιώθεις να εμποδίζουν την ελευθερία της βούλησής σου. Όμως, παράλληλα, νιώθεις ότι μπορείς και να ελπίζεις στην πραγματοποίηση όσων σκέπτεσαι να κάνεις. Συχνά κάνεις το λάθος να καταπιάνεσαι με ενδιαφέροντα δευτερεύουσας αξίας, παραβλέποντας αυτά που προέχουν. Σε θέματα της δικαιοδοσίας του Ερμή, όπως γράψιμο, σπουδές, εμπόριο, ταξίδια κ.α., μπορεί ξαφνικά να μην εξελιχθούν όπως υπολόγιζες. Ίσως καθυστερήσουν, ή η επιτυχία τους να ‘ναι μικρότερη απ’ ότι υπολόγιζες. Μη στενοχωρηθείς. Ίσως τελικά δουλέψουν ευνοϊκά για το μέλλον.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 ώρα: 03:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°49’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 ώρα: 02:47 έως ώρας: 04:37

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Ιανουαρίου  έως:11 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 ώρα: 12:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°00’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 ώρα: 11:02 έως ώρας: 12:52

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Ιανουαρίου  έως:16 Ιανουαρίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 ώρα: 13:43

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 17°48’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 17°48’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Αυγούστου  έως:12 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 6 Μαΐου  έως: 10 Μαΐου

Μπορείτε  να ευθυγραμμίσετε τη συνειδητή αίσθηση του εαυτού σας  με την αποστολή της ψυχής σας. Το εγώ και η ορμή σας μπορούν να υποστηρίξουν τους πνευματικούς σας στόχους, αλλά πρέπει να εργαστείτε αρκετά για να ευθυγραμμίσετε αυτές τις δύο παραμέτρους

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 ώρα: 13:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°58’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 ώρα: 12:34 έως ώρας: 14:24

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιανουαρίου  έως:17 Ιανουαρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 ώρα: 16:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°51’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 ώρα: 15:34 έως ώρας: 17:24

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Ιανουαρίου  έως:19 Ιανουαρίου

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Τετάρτη 10 Αυγούστου ώρα: 19:39

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 28°41′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ μέχρι τις 00°00′ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 10 Αυγούστου ώρα: 19:39 έως: Τρίτη 10 Αυγούστου ώρα: 21:45

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 ώρα: 19:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°41’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 ώρα: 18:29 έως ώρας: 20:19

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιανουαρίου  έως:21 Ιανουαρίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 ώρα: 21:45

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΥΔΡΟΧΟΟ  μέχρι Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ώρα: 21:44

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 ώρα: 11:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°25’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 ώρα: 09:58 έως ώρας: 11:48

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Ιανουαρίου  έως:30 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 ώρα: 15:53

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 18°51’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 18°51’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Αυγούστου  έως:13 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 7 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές. Η διέλευση αυτή διευκολύνει την ένταξη ενός ατόμου σε ομάδα, έστω και δοκιμαστικά.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 ώρα: 20:58

ΕΡΜΗΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 11°49’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 26°49’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Σεπτεμβρίου  έως:5 Σεπτεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 15 Ιανουαρίου  έως: 19 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει, εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 ώρα: 21:30

Είσοδος ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ΛΕΟΝΤΑ.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα παραμείνει στον ΛΕΟΝΤΑ. μέχρι Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα: 07:04

Αυτή την περίοδο,, είμαστε ζεστοί και στοργικοί, ερωτικοί και ρομαντικοί στις σχέσεις μας. Αναζητάμε περισσότερο ενθουσιασμό αλλά και δράμα και κάνουμε τα πάντα για να νιώσουμε τρελά ερωτευμένοι. Κυριαρχούν οι έπαινοι, ο θαυμασμός και οι κολακείες και είμαστε εξαιρετικά γενναιόδωροι στα προσφιλή μας πρόσωπα, αλλά σε αντάλλαγμα απαιτούμε την προσοχή. Γινόμαστε αρκετά απαιτητικοί και θέλουμε να επιβάλουμε τους δικούς μας όρους στις σχέσεις μας. Ψάχνουμε για φίλους και εραστές οι οποίοι θα ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε χαρούμενα και διασκεδαστικά. Αυτή τη χρονική περίοδο είμαστε υπερήφανοι και δεν ανεχόμαστε κανενός είδους ταπείνωση ή προδοσία και απορρίπτουμε ανθρώπους που μας παραμελούν ή δε μας δίνουν προσοχή. Ψάχνουμε την αποκλειστικότητα στις σχέσεις και γινόμαστε ζηλιάρηδες και κτητικοί αν νιώσουμε ότι δεν είμαστε το νούμερο ένα στη ζωή των αγαπημένων μας προσώπων.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ώρα: 00:43

ΑΡΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 24°56’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 24°56’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Μαΐου  έως:17 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου

Πολύ άσχημη διέλευση, γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Ενώ οι άλλοι έχουν την τάση να δημιουργούν ίντριγκες σε βάρος του ατόμου που δέχεται τη διέλευση, αυτό ρέπει προς την παρανομία και την πονηριά. Φυσικό αποτέλεσμα είναι να  δημιουργηθούν προβλήματα.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ώρα: 03:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°51’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ώρα: 02:37 έως ώρας: 04:27

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Φεβρουαρίου  έως:10 Φεβρουαρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ώρα: 04:35

Πανσέληνος του Οξύρρυγχου

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°21’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ώρα: 03:25 έως ώρας: 05:15

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Φεβρουαρίου  έως:10 Φεβρουαρίου

Η σχέση σας με τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι πιο περίπλοκη, γιατί η Σελήνη στον Υδροχόο έχει μεγάλη ανάγκη για συναισθηματική ελευθερία. Ωστόσο, όταν βρίσκεστε σε μια ομάδα ανθρώπων, είναι ευκολότερο για εσάς να κατανοήσετε τα συναισθήματά σας και να απελευθερωθείτε από αρνητικά συναισθήματα όπως ο φόβος, ο θυμός και η ζήλια.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ώρα: 08:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°05’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ώρα: 07:47 έως ώρας: 09:37

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Φεβρουαρίου  έως:13 Φεβρουαρίου

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Παρασκευή 12 Αυγούστου ώρα: 14:06

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 25°16′ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ μέχρι τις 00°00′ των ΙΧΘΥΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Παρασκευή 12 Αυγούστου ώρα: 14:06 έως: Παρασκευή 12 Αυγούστου ώρα: 21:45

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ώρα: 14:06

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°16’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ώρα: 12:56 έως ώρας: 14:46

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Φεβρουαρίου  έως:16 Φεβρουαρίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ώρα: 21:45

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΙΧΘΥΕΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΙΧΘΥΕΣ  μέχρι Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 ώρα: 23:42

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ώρα: 21:51

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 13°21’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 13°21’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Σεπτεμβρίου  έως:7 Σεπτεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 2 Ιουλίου  έως: 6 Ιουλίου

Με αυτή την όψη, το μυαλό και οι διαδικασίες σκέψης διασυνδέονται άμεσα με την εσωτερική άγρια ​​φύση και τα ανθρώπινα ένστικτα.

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 ώρα: 22:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 14°48’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 ώρα: 20:51 έως ώρας: 22:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Μαρτίου  έως:8 Μαρτίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 ώρα: 04:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°52’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 ώρα: 03:39 έως ώρας: 05:29

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Μαρτίου  έως:12 Μαρτίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 ώρα: 14:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°53’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 ώρα: 13:47 έως ώρας: 15:37

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Μαρτίου  έως:18 Μαρτίου

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

Κυριακή 14 Αυγούστου ώρα: 17:52

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 26°35′ των ΙΧΘΥΩΝ μέχρι τις 00°00′ του ΚΡΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Κυριακή 14 Αυγούστου ώρα: 17:52 έως: Κυριακή 14 Αυγούστου ώρα: 23:43

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 ώρα: 17:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°35’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 ώρα: 16:42 έως ώρας: 18:32

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Μαρτίου  έως:19 Μαρτίου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 ώρα: 18:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°46’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 ώρα: 17:00 έως ώρας: 18:50

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Μαρτίου  έως:19 Μαρτίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 ώρα: 20:10

ΗΛΙΟΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 21°53’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΚΡΟΝΟΣ 21°54’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Αυγούστου  έως:16 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 9 Φεβρουαρίου  έως: 13 Φεβρουαρίου

Όταν αντιμετωπίσετε προκλήσεις και εμπόδια, θα έχετε την επινοητικότητα και την πειθαρχία να υποχωρήσετε και να αξιολογήσετε αυτές τις προκλήσεις.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 ώρα: 20:40

ΕΡΜΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 16°08’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 16°08’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Σεπτεμβρίου  έως:10 Σεπτεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 3 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου

Αυτό το διάστημα δεν θα νιώθετε ικανοποιημένοι με το πώς ή τι επικοινωνείτε. Να εκφραστείτε ή να μην εκφραστείτε – αυτό είναι το ζητούμενο με αυτήν την όψη. Μπορεί να αναθεωρήσετε συζητήσεις που είχατε κάνει με άλλους και να κατηγορήσετε τον εαυτό σας για αυτά που είπατε ή αυτά που δεν είπατε. Μ’ αυτή την όψη Ερμή – Χείρωνα η επικοινωνία με άλλους ανθρώπους φέρνει στο φως ορισμένες περιοχές της ψυχής σας που θα προτιμούσατε να μην είχατε εκθέσει.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 ώρα: 23:43

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΚΡΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΚΡΙΟ  μέχρι Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 ώρα: 05:22

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy