Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Θα περάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη φαίνεται πως είναι ζευγάρι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες. Ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» και το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το GNTM έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι έτσι είναι πολύ προσεχτικοί στις κοινές εμφανίσεις τους ενώ αποφεύγουν να μιλούν δημόσια για τα προσωπικά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη φέτος θα περάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί! Στα σχέδιά τους δεν περιλαμβάνεται κάποια απόδραση, καθώς ο τραγουδιστής θα έχει εμφανίσεις στο Έναστρον με τη Δέσποινα Βανδή καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών. Το μοντέλο πρόκειται να βρίσκεται στο πλευρό του, όπως ήταν στην πρεμιέρα του αλλά και στην απονομή του πλατινένιου δίσκου.

 

 

Όπως μεταφέρει η εφημερίδα, ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ήρθαν κοντά στις αρχές του καλοκαιριού και εκ τότε παραμένουν αχώριστοι. Ο τραγουδιστής είχε δηλώσει σε συνέντευξή του αναφερόμενος στην προσωπική ζωή του:«Αυτό με τα κινητά έχει παραγίνει. Απλοί άνθρωποι κάνουν τους παπαράτσι στις μέρες μας και δεν ξέρω ειλικρινά ποιο είναι το όφελος και η ευχαρίστηση που παίρνουν από αυτό.

Επιλέγω, όμως, γι’ αυτόν το λόγο να κυκλοφορώ σε εναλλακτικά μέρη και όχι στα mainstream. Εκεί δηλαδή που ίσως να μη με γνωρίζουν κιόλας. Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση την mainstream διασκέδαση καθότι είμαι βασικό κομμάτι της, απλώς επιλέγω να “πετάω” κάτω από το ραντάρ στην προσωπική μου ζωή. Μου αρέσουν οι ερημικές παραλίες, η φύση και τα family parties, οπότε κανένα πρόβλημα».

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy