Star News

ΒΙΝΤΕΟ – The Voice: Έβαλε… χέρι στη Φαίη Σκορδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Έναν άκρως απολαυστικό διάλογο είχαν κατά τη διάρκεια του πρώτου live του The Voice η Φαίη Σκορδά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή του σόου και ερμήνευσε δύο από τις πιο γνωστές του επιτυχίες, ενώ στο τέλος απευθυνόμενος προς τη Φαίη Σκορδά, της είπε πως εκείνη ήταν που του έδωσε την ενέργεια για να ανέβει στη σκηνή.

«Φαίη μου, να ξέρεις, εσύ μου έδωσες αυτή την ενέργεια απόψε» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Πάντως, της… έβαλε και χέρι, λέγοντάς της: «Ότι θες με κάνεις σήμερα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα».

Φ.Σ.: Αλήθεια, εγώ σου την μετέφερα;

Κ.Α.: Τελειώσαμε με τον Σάκη από το μαγαζί στις 7 το πρωί, ξυπνήσαμε και ήρθαμε εδώ πέρα κατευθείαν και ξαναφεύγουμε μετά από το The Voice για το νυχτερινό μαγαζί.

Φ.Σ.: Και συνεχίζετε έτσι… Σε ένα live θα έρθω και εγώ μαζί σας, αμέσως μετά, να το ξέρετε.

Κ.Α.: Μήπως να σε πάρουμε να έρθεις μαζί μας το βράδυ;

Φ.Σ.: Θα έρθω, σε ένα live, σίγουρα.

«Γιατί όχι απόψε» έσπευσε να προτείνει ο Σάκης Ρουβάς, με τη λαμπερή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να αποκρίνεται με χαμόγελο πως «απόψε μου ήρθανε πολλά! Χόρευα, όμως, εδώ μαζί με το κοινό που σε λατρεύει».

«Συγχαρητήρια για απόψε και σε σένα, Φαίη μου, είσαι υπέροχη! Είσαι καταπληκτική» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να κατέβει από τη σκηνή και να προχωρήσει προς τη θέση του coach.

Φ.Σ.: Κωνσταντίνε, κάθεσαι και καθώς κάθεσαι, θα πρέπει να μας πεις…

Κ.Α.: Ό,τι θες, με κάνεις σήμερα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα.

Φ.Σ.: Εγώ σε κάνω ό,τι θέλω; Παίρνεις μια ανάσα, γιατί προχωράμε με τις αναμετρήσεις και ξεκινάμε με έναν δικό σου παίκτη. Την πήρες την ανάσα; Νέο παιδί είσαι, μπορείς.

Κ.Α.: Εσύ κάνεις το σενάριο σήμερα, οπότε ό,τι πεις, εγώ ακολουθώ.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy