Star News

Έκανε γλέντι στο σπίτι της η Βανδή με γαρίδες και ουζάκια – Η ηχηρή απουσία του Βασίλη Μπισμπίκη

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μετά από ένα έντονο Σαββατοκύριακο, που πέρασε ηΔέσποινα Βανδή, καθώς το Σάββατο βρέθηκε live στο πλατό του J2US (δείτε εδώ τη λαμπερή της εμφάνιση και την αποθέωση της κόρης της) και στη συνέχεια τραγούδησε στο Enastron, την Καθαρά Δευτέρα 27/2 την πέρασε παρέα με καλούς της φίλους.

Είναι γνωστό άλλωστε, πως η τραγουδίστρια αγαπάει πολύ το μαγείρεμα και έτσι μέσα από ένα βίντεο, που κυκλοφόρησε στο Tik tok την είδαμε να μπαίνει για άλλη μια φορά στην κουζίνα της και να ετοιμάζει πιάτα για την παρέα της.

Μάλιστα υπήρχε και μουσική υπόκρουση με την Δέσποινα να έχει ανεβασμένη διάθεση, χωρίς ωστόσο να έχει στην παρέα της τον καλό της Βασίλη Μπισμπίκη.

Φαίνεται, πως ο ηθοποιός θα είχε άλλες υποχρεώσεις γιατί κατά τα άλλα δε χάνει κάτι τέτοιες συγκεντρώσεις, αφού δεν παρευρέθηκε ούτε στο μαγαζί, που πήγε στη συνέχεια το κορίτσι του, που ήταν και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Το γλέντι στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή εν όψει της Καθαράς Δευτέρας

@desp1navandiofficialΚαλή Σαρακοστή!!!

♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Η νέα εμφάνιση του Μπισμπίκη στο μαγαζί της Βανδή

Ο ηθοποιός, την τελευταία εβδομάδα συζητήθηκε αρκετά για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο νυχτερινό κέντρο που εργάζεται η Δέσποινα Βανδή. Μια κίνηση που όλες οι πρωινές και όχι μόνο εκπομπές σχολίασαν. Ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια υπήρχαν και αρκετά με χιούμορ, όπως της αποκριάτικης στολής «Βασίλης Μπισμπίκης», με αφορμή τις Απόκριες και ότι ο ηθοποιός συνηθίζει να φοράει πάντα μαύρες μπλούζες.

Το Σάββατο (25/02) που μας πέρασε, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε ξανά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, με την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» να τον εντοπίζει ανάμεσα στους θαμώνες. Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, σχολίασαν μάλιστα το γεγονός πως ο ηθοποιός αυτή τη φορά δεν επέλεξε μαύρη μπλούζα, αλλά… πουκάμισο.

Πηγή: youweekly.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy