Χόρευε όλο το βράδυ πλάϊ στον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου – Το ξεφάντωμα της Δανάης Μπάρκα στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Είναι γνωστό ότι η Δανάη Μπάρκα είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος και σε καθημερινή βάση προσπαθεί να κάνει τους τηλεθεατές της να έχουν παρόμοια διάθεση. Βέβαια, η παρουσιάστρια του MEGA αυτό το εφαρμόζει και στην προσωπική της ζωή, διότι όπου βρεθεί είναι πάντα μέσα στο χαμόγελο και κάνει όσους είναι γύρω της να νιώθουν τέλεια.

Αυτή την φορά η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στην Κύπρο και πιοπ συγκεκριμένα στο νυχτερινό μαγαζί διασκέδασης, που τραγουδά ο Κώνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ONE στην Κύπρο.

Το ξεφάντωμα της Δανάης Μπάρκα με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στην Κύπρο

Κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου, η παρουσιάστρια βγήκε για να περάσει ωραία στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής με το συγκρότημα, που πριν από λίγο καιρό αποχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού από το σχήμα τους.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και έχει γίνει viral, δείχνει τη Δανάη Μπάρκα να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, με τους τραγουδιστές να βρίσκονται στο τραπέζι της και να της τραγουδούν μία παλιά τους επιτυχία, το «Μωρό μου». Εκείνη, βέβαια, φαίνεται να το διασκεδάζει αρκετά, χορεύοντας και τραγουδώντας στους κατάλληλους ρυθμούς, ενώ είναι καθισμένη στον καναπέ.

Μαζί της, μεταξύ άλλων, βρισκόταν ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτό το ταξίδι έγινε πριν από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που έχει συγκλονίσει ολόκληρη της Ελλάδα. Επίσης, η παρουσιάστρια μετά τη γνωστοποίηση του τραγικού συμβάντος έκανε μια ανάρτησ όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό, θέλοντας έστω και με αυτόν τον τρόπο να δείξει σεβασμό στα θύματα.

«Πρώτη φορά μπήκε άνοιξη με τόσο παγωμένη διάθεση. Μια ευχή παραπάνω κοιτώντας τον ουρανό να κάνουμε όλοι για τους ανθρώπους που μένουν πίσω και πρέπει να ζήσουν συνηθίζοντας αυτές τις απώλειες. Μια ευχή κανένας άνθρωπος στον κόσμο να μην βιώνει πόνο», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy