Star News

Survivor All Star: «Νιώθω ότι είμαι βάρος» – Ξέσπασε σε κλάματα η Ελευθερίου! Της χάιδευαν την πλάτη και την παρηγορούσαν

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 3/4 και η Ελευθερία Ελευθερίου βγήκε μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΙ για να κάνει τα παράπονά της. Είναι η παίκτρια που ψήφισε η ομάδα της ξανά μόλις έχασε την ασυλία και αυτό την δυσαρέστησε και δεν δίστασε να το δείξει από την πρώτη στιγμή, καθώς θεωρεί πως ψηφίζεται ενώ φέρνει πόντους, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κορίτσια των Μαχητών.

«Κουράστηκα να συμβαίνει αυτό. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν το παίζω υπερπαίκτρια. Από την πρώτη μέρα που ήρθα, ψηφίζομαι», είπε αρχικά και στη συνέχεια έπιασε τις συμπαίκτριές της, Στέλλα Ανδρεάδου και Ρία Κολοβού, στην προσπάθειά της να λύσει την οποιαδήποτε παρεξήγηση ανάμεσά τους.

Τα κλάματα της Ελευθερίας Ελευθερίου στην κάμερα του Survivor All Star

Δεν έχω κάτι να σας προσάψω, απλά νιώθω πολλές φορές ότι είμαι βάρος», τους είπε, με εκείνες να προσπαθούν να της εξηγήσουν πως δεν έχουν κάτι εναντίον της, απλά κοιτούν προς το μέλλον και δεν θεωρούν πως θα καταφέρει να μείνει δυνατή στην πορεία του παιχνιδιού.

Στο μεταξύ, ο Σπύρος Μαρτίκας βρήκε ένα δέντρο γεμάτο φρούτα, και τα μοιράστηκε με την ομάδα του, όμως μέσα σε αυτά υπήρχαν σκουλήκια, τα οποία εκείνος κατάπιε χωρίς δισταγμό, εφόσον η πείνα είναι μεγαλύτερη από την αηδία που μπορεί να νιώθει.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στην χθεσινή (2/4) φάρσα του Λιανού στον Κατσούλη και την Μαριαλένα, ανέφερε πως παραξενεύτηκε που Μάριος και Μπάρτζης ψήφισαν την Σταυρούλα, τονίζοντας πως ο δεύτερος σίγουρα την θέλει δίπλα του και λέγοντας πως: «Μια πανούργα Σταυρούλα πάντα θα χρειάζεται σε μια ομάδα», αφήνοντας τα “καρφιά” του να αιωρούνται.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy