Κούκλος με μεγάλο χαμόγελο – “Σούσουρο” με την φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον γιο του αδερφού της

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η Δέσποινα Βανδή μοιράζεται πολλές από τις προσωπικές τις στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media στα οποία είναι πολύ ενεργή και έτσι καταφέρνει να κρατά την επικοινωνία με το κοινό της, το οποίο την θαυμάζει και την υποστηρίζει σε κάθε της βήμα.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, η ίδια, εφόσον δεν θα προβληθεί νέο επεισόδιο για το Just the 2 of Us, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν οι εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει με τον Χρήστο Μάστορα, αποφάσισε να κάνει ένα μικρό ταξιδάκι μέχρι την Καβάλα, την πατρίδα της, ώστε να περάσει λίγες στιγμές με την οικογένειά της που τόσο της λείπει.

Αυτός είναι ο ανιψιός της Δέσποινας Βανδή, γιος του αδερφού της

Ένας από τα πρόσωπα που συνάντησε, μάλιστα, είναι και ο γιος του αδερφού της, Περικλής Μαλέας, με τον οποίο φωτογραφήθηκε και δημοσίευσε στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram της την εικόνα τους, με τα μηνύματά της να γεμίζουν με ερωτήσεις για τον όμορφο νεαρό.

Δέσποινα Βανδή ανιψιός

 

Η σπάνια εξομολόγηση για την σχέση της με τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο Καλύτερα δε γίνεται, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 8/4 με την ίδια να μιλάει τόσο για τα επαγγελματικά της και τις εμφανίσεις της στο Enastron, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Είναι πασίγνωστο πια, πως η τραγουδίστρια είναι σε σχέση με το Βασίλη Μπισμπίκη με τον κόσμο αλλά και τις εκπομπές να ασχολούνται ιδιαίτερα με το ζευγάρι και το κατά πόσο εκφράζουν δημόσια τον έρωτά τους.

Η Δέσποινα Βανδή δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και μάλιστα έχει αποφασίσει να εκμεταλλευτεί αυτή τη 2η ευκαιρία, που της δόθηκε (όπως έχει πει) και να συνεχίσει να το ζει, όπως θέλει.

«Τώρα όσον αφορά τον έρωτα δεν είναι κάτι, που το επιδίωξα, προέκυψε…και δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαίο στη ζωή μας… Συμβαίνει, επειδή είναι κάτι να συμβεί…γιατί κάτι δεν είναι καθόλου καλά και σου συμβαίνει. Ακούστε να σας πω, είμαι ένας άνθρωπος, που είμαι ευτυχισμένος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας δε με απασχολεί καθόλου. Δεν κοιμάμαι τα βράδια με την άποψη του καθένα, κοιμάμαι σε μια αγκαλιά και έχω έναν άνθρωπο, με τον οποίο πραγματικά αισθάνομαι αρμονία, αισθάνομαι πόθο, αισθάνομαι χαρά, αισθάνομαι παιδί, γυναίκα, αισθάνομαι τόσα πολλά πράγματα και είναι αυτό, που σου λέω…είναι το λιμάνι μου, είναι η χαρά μου», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Πηγή: youweekly.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy