Δεν θυμίζει σε τίποτα τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» – Αγνώριστος στα 73 του ο πρωταγωνιστής που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Το 1974 γυρίστηκε μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών, η οποία αφορούσε τη ζωή του Χριστού και συγκεκριμένα την Ανάσταση αυτού, καθώς είναι εκείνη που προβάλλεται κάθε χρονιά την περίοδο του Πάσχα και έχει τίτλο «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ».

Πρωταγωνιστής αυτής είναι ο Ρόμπερτ Πάουελ, ο οποίος πλέον είναι 73 ετών και από τότε που έπαιξε σε αυτή την υπερπαραγωγή, ιδιαίτερα για την εποχή που γυρίστηκε, δεν έχει γνωρίσει ξανά άλλου τέτοιου είδους επιτυχία και έχει περιοριστεί στο να παίζει μικρότερους ρόλους σε βρετανικές ταινίες.

Έτσι είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής από την ταινία «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Η εικόνα του έχει αλλάξει εντελώς, καθώς τα μακριά του μαλλιά πλέον είναι κοντά και γκρίζα, δεν έχει ίχνος από μούσια και γένια και το μόνο που θυμίζει τον άνθρωπο που έκανε εκατομμύρια κόσμο να δακρύζει είναι τα γαλάζια του μάτια και το χαρακτηριστικό του βλέμμα.

Ιησούς από τη Ναζαρέτ σήμερα

Όλοι οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τον Ιησού Χριστό και η φήμη της κατάρας του ρόλου

Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την περίοδο του Πάσχα, όχι για το αρνί και το κοκορέτσι, αλλά για να δουν πάλι από την αρχή την Μεγάλη Εβδομάδα τις σειρές με τον Ιησού Χριστό. Αντικειμενικά τώρα δεν γίνεται να βιώσει κανείς το Πάσχα χωρίς να βλέπει ή να προβάλλεται η σειρά που έχει καθηλώσει τον κόσμο τα τελευταία 30 χρόνια τουλάχιστον.

Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, και ίσως είναι η απόλυτη σειρά που αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού. Οι σκηνές του Φράνκο Τζεφιρέλλι, σε συνδυασμό με τη μουσική και το βλέμμα του πρωταγωνιστή Ρόμπερτ Πάουελ, απλά σε καθηλώνει και δεν γίνεται να μην σε συγκινήσει.

Υπάρχουν όμως και άλλες παρόμοιες ταινίες που μεταφέρουν το θείο δράμα, και έχουν κατά κάποιο τρόπο βιώσει την κατάρα του ρόλου.

Πηγή: youweekly.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy