Star News

Ελευθερία Ελευθερίου: Έκανε unfollow τον Μάριο Πρίαμο μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star»

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η Ελευθερία Ελευθερίου, κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο για τον διαγωνισμό του «Survivor All Star», συνάντησε τον Μάριο Πρίαμο, με τον οποίο έχουν υπάρξει ζευγάρι.

Επιστρέφοντας από το ριάλιτι επιβίωσης, η τραγουδίστρια έκανε unfollow τον Μάριο Πρίαμο από τον λογαριασμό της στο Instagram. Με αυτό τον τρόπο πιθανώς να έδειξε ότι δεν επιθυμεί να διατηρήσει επικοινωνία με τον πρώην της, μετά το πέρας του παιχνιδιού. Ωστόσο λίγο πριν φύγει από το παιχνίδι, είχε αναφέρει πως θέλει να είναι ο νικητής του παιχνιδιού, με τον Μάριο Πρίαμο να την ευχαριστεί.

Η επιστροφή της Ελευθερίας Ελευθερίου στην Ελλάδα

eletheria_eletheriou

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star και βρίσκεται στην Ελλάδα από την Κυριακή 9 Απριλίου.

Ο φωτογραφικός φακός την «εντόπισε» στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή της. Με ένα δεμάτινο μπουφάν, σορτς, γυαλία ηλίου και μια τσάντα, η Ελευθερία Ελευθερίου βγήκε από το Ελ. Βενιζέλος με κατεύθυνση προς μία φίλη που ήθελε να δει πολύ, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η πρώτη της ανάρτηση μετά το «Survivor All Star»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει και στα social media και στην πρώτη ανάρτηση που έκανε στο Instagram, δημοσίευσε ένα από τα μηνύματά της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Αγάπη μου αύριο σε περιμένω, θέλω να είσαι σπίτι μου όταν γυρίσεις, έχουμε πολλά να πούμε, Το μόνο που κέρδισα από το παιχνίδι είσαι εσυ».

eletheria_eletheriou__1_

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy