Star News

Survivor All Star: Νέο σκάνδαλο στην Δομινικανή Δημοκρατία – Το βίντεο με τον παίκτη που έχει κινητό

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Το Survivor All Star, επιβεβαιωμένα, είναι το παιχνίδι των ανατροπών, καθώς από τη στιγμή που βγήκε στον αέρα έχουν ξεσπάσει πολλά σκάνδαλα το ένα μετά το άλλο. Πρώτα η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, στη συνέχεια το ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα και την είσοδο της “απατημένης” Ελευθερίας Ελευθερίου, στη συνέχεια η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα και έπειτα η διαρροή της λίστας με τα φαγητά για την οποία κατηγορήθηκε ο Γκότσης, η επικοινωνία του Γιωρίκα Πιλίδη και στο τέλος η αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα, λόγω της απόκτησης φαγητού κρυφά, από λόκαλ.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, τα σκάνδαλα δεν θα τελειώσουν εδώ. Έχει γίνει γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πως υπάρχει παίκτης μέσα στο παιχνίδι, ο οποίος έχει κινητό και έχει επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα και υπάρχει και βίντεο το οποίο το επιβεβαιώνει.

Όλη η αλήθεια για το σκάνδαλο με τον παίκτη που έχει κινητό στο Survivor All Star

Οι υποψίες, τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο, κινούνται προς δύο ονόματα. Από τη μία πλευρά, υπάρχει ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος φέρεται πως έστειλε γράμμα στην αδερφή του, όμως υπάρχει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έχει κατηγορηθεί από διάφορους άλλους παίκτες εκτός παιχνιδιού ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο.

Η αλήθεια, όμως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή και το όνομα του διαγωνιζόμενου παραμένει κρυφό. Η κατάσταση κρέμεται από τα χέρια της παραγωγής αυτή τη στιγμή. Κι αυτό γιατί εάν δεν βρουν ποιος έχει το βίντεο, ώστε να μπορούν να το “εξαφανίσουν” και να διαψεύσουν το γεγονός, εάν αυτό διαρρεύσει, μπορεί και να σημάνει την “διάλυση” του ριάλιτι επιβίωσης, εφόσον δεν θα μείνει παίκτης ουσιαστικά στον Άγιο Δομίνικο και θα πρέπει να τελειώσει νωρίτερα έστω.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία (17/4)

Το Survivor All Star επιστρέφει στις οθόνες μας από το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (17/4) στις 21:00, όπως μας έχει συνηθίσει, και οι παίκτες, αφού πήραν λίγες ημέρες ρεπό και γιόρτασαν με τον δικό τους τρόπο στις καλύβες τους το Πάσχα, θα ριχτούν στη μάχη για μία ακόμη ασυλία.

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα επεισόδια σταμάτησαν την Τρίτη 11/4, όπου είχαν χαθεί δύο ασυλίες, μία από τους Κόκκινους, οι οποίοι ανέδειξαν ως υποψήφιους προς αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, και μία από τους μπλε, οι οποίοι έβγαλαν από την κάλπη τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον μοναδικό του υποψήφιο μέχρι στιγμής.

Πάμε, λοιπόν, στην τρίτη ασυλία! Από τη στιγμή που έγινε ξανά αλλαγή στη διαμόρφωση των ομάδων, οι μπλε δυνάμωσαν και πήραν τα πάνω τους, με αποτέλεσμα οι αγώνες να είναι όλο και πιο δύσκολοι και να χρειάζεται να πάνε μέχρι και σε flag race για τη νίκη, όμως αυτή τη φορά, όσο κι αν προσπαθήσουν, δεν θα τα καταφέρουν και έτσι θα επιστρέψουν στις καλύβες τους ηττημένοι. Το έπαθλο ασυλίας της Δευτέρας 17/4 ανήκει ξεκάθαρα στους Κόκκινους, όπως μας μαρτύρησαν οι πηγές μας από τον Άγιο Δομίνικο!

Stay tuned μέχρι να σας αποκαλύψουμε και τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση…

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy