Sin Boy: Επέστρεψε μετά τις αναρτήσεις της οικογένειας του πως πέθανε – Τα βίντεο που δημοσίευσε

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Πριν περίπου δυο μήνες είχε επικρατήσει χαμός με αναρτήσεις που έγιναν και ήθελαν τον Sin Boy να είναι νεκρός. Συγκεκριμένα, είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία με τον τράπερ να είναι ξαπλωμένος μέσα στο ασθενοφόρο και είχε ειπωθεί πως έφυγε από τη ζωή.

Οι φήμες αυτές φάνηκαν να επιβεβαιώνονται και μέσα από το προφίλ του στο Instagram, όταν έγινε μια ανάρτηση που έγραφε «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα».

Μάλιστα, και η αδερφή του έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση και γράφοντας πάνω Rip – δείτε την εδώ.

Πολλοί ωστόσο δεν πείστηκαν παρά τις αναρτήσεις και λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν εικόνες με τον Sin Boy από το εξωτερικό να κάνει τις βόλτες του και τα σχόλια του κόσμου είναι επικά. Βέβαια, την ίδια ώρα η αδερφή του σε δηλώσεις της σε εκπομπή δήλωνε πως δεν είναι έτοιμη να μιλήσει.

Πριν από μερικές βέβαια ώρες, ο Sin Boy έκανε τις πρώτες του αναρτήσεις στο προφίλ που διατηρεί στο Tik Tok. Ευχήθηκε σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, ενώ ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού.

Οι αναρτήσεις του Sin Boy μετά τις αναρτήσεις και τις δηλώσεις περί θανάτου

«Καλή ανάσταση στον σωτήρα μου, τον Ιησού Χριστό. Να κουβαλάτε όλοι το μήνυμα της Αναστάσεως και εύχομαι όλοι στη ζωή σας μια μέρα να έχετε τη μεγάλη ανάσταση. Μην τα βάζετε κάτω ποτέ, ακόμη και με όλον τον πλανήτη εναντίον σας. Μην ακούτε τι λέει ο κόσμος, ακούστε τι λέει η φωνή μέσα σας, δηλαδή της ψυχής σας. Και τι λέει η φωνή του Θεού», είπε στην πρώτη του ανάρτηση.

@sination4life♬ original sound – Sin Boy

Ενώ στην δεύτερη: «Πίσω στα δικά μας. Το France νέο κομμάτι βγήκε στο Spotify μπείτε να το ακούσετε. Και αύριο κατά τις 5 το απόγευμα βγαίνει το Video Clip».

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy