Απο τα κυπριακά καλλιστεία στο νέο ριάλιτι για παρουσιάστριες
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής, 28 Απριλίου το νέο ριάλιτι του OPEN, «Tv Queen» (στην Κύπρο προβλήθηκε μέσω Omega) με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου.
Αφού η παρουσιάστρια καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, υποδέχτηκε τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος είναι ο διευθυντής της σχολής και μετά τους καθηγητές Έλενα Χριστοπούλου, Τάσο Τρύφωνο, Παντελή Τουτουντζή και τη σύμβουλο της Σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη.
Οι 17 διαγωνιζόμενες είχαν στη διάθεση τους ένα λεπτό για να συστηθούν στο τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντας την εκπομπή που οι ίδιες θα ήθελαν να κάνουν, ενώ ανάμεσα τους είδαμε και μια Κύπρια.
Η Αναστασία Αυγουστή έγινε ευρέως γνωστός το 2015 όταν συμμετείχε στα κυπριακά καλλιστεία, «Star Κύπρος», χωρίς ωστόσο να κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο. Όπως συστήθηκε στο εισαγωγικό της βίντεο η ίδια ανέφερε πως είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο, εργάζεται σε ιδιωτική εταιρία, ενώ τους τελευταίους τρεις μήνες παρουσιάζει σύντομο δελτίο ειδήσεων στο τοπικό κανάλι, Βεργίνα Τηλεόραση.
πηγη: showbiz.cyprustimes.com/