8 Χρόνια στην κορυφή των προτιμήσεων σας!! (Φωτό)

ΕΥΚΟΥΖΗΝ 2016-2024

Φτάσαμε αισίως στα 8 πανέμορφα, ζεστά χρόνια λειτουργίας μας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια καταφέραμε να ξεδιπλώσουμε όλη μας και όλη σας την αγάπη μέσα σε αυτόν εδώ τον χώρο που ονομάσαμε ΕυΚουζήν.

Ευχαριστούμε από καρδιάς:

  • Τους θερμούς υποστηρικτές μας που είναι πάντα δίπλα μας.
  • Τους επισκέπτες μας που μας εμπιστεύονται την οικογένειά τους για την καθημερινή διατροφή τους αλλά και για τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις τους.
  • Τους φίλους μας που είναι πάντα εκεί να μας υποστηρίζουν και να προτείνουν το εστιατόριο μας σε όποιον ψάχνει καλό και ποιοτικό φαγητό.
  • Την οικογένειά μας που μας ανέχεται και μας στηρίζει λόγω των πολύωρων εργασιών που περνάμε στις κουζίνες για να έχουμε πάντα ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Φυσικά, ευχαριστούμε και τους συνοδοιπόρους μας, τους αγαπημένους μας συνεργάτες και συναδέλφους, διότι κάθε μέρα δίνουν σάρκα και οστά στο όραμά μας. Ευχαριστούμε επίσης τους προμηθευτές μας που διαλέγουν πάντα το καλύτερο, την ομάδα των τεχνικών μας που είναι πάντα εκεί για οτιδήποτε συμβεί να μας συμβουλεύει και να μας επιδιορθώνει το κάθε τι, και τα συνεργεία καθαρισμού που φροντίζουν πάντα να είναι όλα στην εντέλεια!

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω εσάς, τους γνωστούς “άγνωστους” που δεν σας ξέρουμε, δεν σας έχουμε δει ποτέ, αλλά στέλνετε στις πλατφόρμες και στο site εκατοντάδες παραγγελίες. Όλα αυτά τα χρόνια μας προτιμάτε και μας εμπιστεύεστε, όπου και αν είστε σε όλη την Λάρνακα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μας σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης: από Αγγλία, Αυστραλία, Γερμανία, Αμερική, Ελλάδα κ.λπ., όπου όποτε επισκέπτεστε τον τόπο μας, είμαστε πάντα η πρώτη σας στάση.

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάτε όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία σας και δίνετε πνοή σε όλο αυτό που προσπαθούμε να είμαστε απλά καλοί: να δίνουμε όλη μας την ψυχή, όλη μας την αγάπη και όλο μας το είναι, ώστε η εμπειρία σας στο ΕυΚουζήν, 8 χρόνια τώρα, να γίνεται κάθε φορά όλο και πιο συναρπαστική!

8 χρόνια ΕυΚουζήν και συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος… χάρη σε ΕΣΑΣ. ❤️

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ❤️

Instagram will load in the frontend.

© 2024 Created by Elephant Media Cy