Star News

Λάλος – Μαριλίτα: Ο έρωτας στην tv, ο έρωτας στη ζωή και η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστούν


Τι κι αν χώρισαν πρόσφατα από τους συζύγους τους, ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ζουν τον έρωτά τους, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι στον ΣΑΣΜΟ, πλέον θα είναι και ζευγάρι και στον «Τιμωρό». Μια νέα σειρά σύμφωνα με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ θα πρωταγωνιστούν και είναι έτοιμοι να υπογράψουν. 

Υπενθυμίζουμε ότι οι εικασίες ότι Βασιλική και Μαθιός από τον «Σασμό» είναι μαζί και εκτός πλατό, οργίαζαν για καιρό και δημοσίευμα του περιοδικού Down Town Κύπρου, τον περασμένο Απρίλη ήρθε για να επιβεβαιώσει την είδηση και να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη της σχέσης τους.

Το δημοσίευμα είχε προκαλέσει χαμό ενώ προβλήθηκε και από σχεδόν όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές στην Ελλάδα. Το ρεπορτάζ του περιοδικόυ, ανέφερε συγκεκριμένα ότι είναι ζευγάρι όντως και είναι full in love ενώ μάλιστα είναι μαζί όχι μόνο στα γυρίσματα του σταθμού αλλά και στο σπίτι του ηθοποιού, στα Πετράλωνα.

Εξάλλου είχαν πραγματοποιήσει και αρκετές κοινές τους εμφανίσεις ενώ να σημειωθεί ότι είναι ένας έρωτας που μας απασχολεί ιδιαίτερα, αφού χώρισαν σχεδόν ταυτόχρονα με τους συζύγους τους.

ΜΑΡΙΛΙΤΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΛΟΣΑρχικά οι δυο ηθοποιοί ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι και φαίνεται ότι υπήρχε αυτή η φλόγα μεταξύ τους που τους έφερε κοντά και στην πραγματικότητα όμως κανείς τους δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει τα όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί, παρά το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα και οι φήμες έχουν αρχίσει και λαμβάνουν μεγάλες διαστάσεις.

Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Λάλος και η συζυγός του Έλενα Μαυρίδου χώρισαν. Όταν λοιπόν έγινε γνωστή η είδηση ότι εκδόθηκε και το διαζύγιό τους, έγινε και επίσημο ότι το ζευγάρι μετά από 7 χρόνια γάμου και 9 χρόνια κοινής πορείας.

Έτσι πλέον ο ηθοποιός απολαμβάνει τον νέο του έρωτα με την συμπρωταγωνίστριά του, με την οποία θα συνεχίσει να είναι ζευγάρι και σε νεά σειρά, τον «Τιμωρό». Κάπως έτσι, ο Μαθιός και η Βασιλική της σειράς που θριάμβευσε την τελευταία 3ετία στην prime time, δεν πρόκειται όπως όλα δείχνουν να μείνουν εκτός τηλεόρασης με το τέλος του Σασμού στο φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν, αν φυσικά τα ρεπορτάζ ισχύουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, έχουν δώσει τα χέρια για να παίξουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Τιμωρού. Τυχαίο αυτό μάλλον δεν είναι, αφού αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης και προφανώς ρόλο έπαιξε αυτή η αγάπη που λαμβάνουν από τον κόσμο. Η νέα σειρά “Τιμωρός” θα προβληθεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2024-2025.

Λάλος – Μαριλίτα ζευγάρι στη ζωή ζευγάρι ξανά και στην tv σε νέα σειρά | Like.com.cy (philenews.com)

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy