Καταδίκη 13 χρόνων σε 50χρονο τέρας: Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανάδοχη κορούλα του

Με καταδίκη 13 χρόνων στην κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κάτω των 13 ετών, έκλεισε μια από τις πιο ανατριχιαστικές υποθέσεις που εκδικάστηκαν ενώπιον της Κυπριακής Δικαιοσύνης, με κατηγορούμενο 50χρονο και θύμα την ανάδοχη κόρη του η οποία βίωσε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών.

Πρόκειται για υπόθεση που έφερε στο φως το philenews, με την ακροαματική διαδικασία να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις Αρχές κατά το 2023 και πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, με το Κακουργιοδικείου Λεμεσού να καταδικάζει τον 50χρονο σε 13 χρόνια ποινή φυλάκισης αφού σε προηγούμενο στάδιο τον έκρινε ένοχο μετά από ακροαματική διαδικασία σε 15 κατηγορίες που αφορούν αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού κάτω των 13 ετών.

Όπως είχαμε γράψει στις 24 Μαΐου, πρόκειται για αδικήματα τα οποία διαπράττονταν για έναν περίπου χρόνο πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικίας όπου μεγάλωνε η ανήλικη. Κατά τον επίδικο χρόνο που διαπράχθηκαν τα αδικήματα, το θύμα ήταν μόλις 11 ετών. Η υπόθεση οδηγήθηκε σε ακρόαση αφού ο κατηγορούμενος αρνείτο τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί.

Στην καταδικαστική απόφασή του, το Κακουργιοδικείο είχε κρίνει όλους τους μάρτυρες κατηγορίας αξιόπιστους σε αντίθεση με μάρτυρες υπεράσπισης συμπεριλαμβανομένου και του κατηγορούμενου, οι οποίοι κρίθηκαν αναξιόπιστοι.

Η μικρή αναζητούσε στοργή και αγάπη, συναισθήματα τα οποία δεν είχε την ευκαιρία να πάρει από τους πραγματικούς γονείς της. Δόθηκε πριν από περίπου 3 χρόνια σε ανάδοχη οικογένεια ούτως ώστε να μεγαλώσει σε ένα υγιές περιβάλλον αλλά το κοριτσάκι βίωνε για έναν ολόκληρο χρόνο τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του ανάδοχου γονέα της. Το 14χρονο σήμερα κορίτσι, βρήκε τη δύναμη να αποκαλύψει τα όσα γίνονταν στο σπίτι που μεγάλωνε, στην ανάδοχη μητέρα της, με την υπόθεση να φτάνει στα χέρια των Αρχών.

Η καταγγελία έφτασε στα χέρια του Γραφείου Χειρισμού Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Παιδιών του Αρχηγείου και μετά από διερεύνηση, η υπόθεση οδηγήθηκε για εκδίκαση σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου.

Καταδίκη 13 χρόνων σε 50χρονο τέρας: Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανάδοχη κορούλα του | Φιλελεύθερος | Philenews

© 2024 Created by Elephant Media Cy