Star News

Μαρία Παπακώστα: «Αν έκανα τώρα παιδί, θα το φόρτωνα όλο το στρες του κόσμου»


Συνέντευξη στην Αφροδίτη Γεωργίου και το περιοδικό TV Mania  παραχώρησε η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός Μαρία Παπακώστα. Αληθινή και ακομπλεξάριστη, μιλά για όλα.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Στα πιο ανθρώπινα και ευαίσθητα τώρα… Η ζωή τα έφερε έτσι που 18 χρονών παιδί, κάνεις παιδί. Πώς ένιωθες τότε και πώς νιώθεις σήμερα για αυτό το θαύμα της ζωής, την κόρη σου Ιφιγένεια…

Καλά, τότε πετούσα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Ένα κοριτσάκι 18 χρονών ήμουν. Που αυτό στην τελική δεν ήταν τόσο κακό γιατί είχα λιγότερο την αίσθηση της ευθύνης, αν θες. Μην παρεξηγηθώ, πρόσεχα πολύ το μωράκι μου, απλώς με λιγότερο άγχος σίγουρα. Αν έκανα τώρα παιδί θα το φόρτωνα όλο το στρες του κόσμου. Πώς νοιώθω τώρα; Και τότε και τώρα και κάθε μέρα από πάντα και για πάντα είμαι περήφανη για τη γυναίκα που είναι η κόρη μου.

Αξίζει να πούμε ότι αν και δεν έχεις μια συμβατική οικογένεια, έχεις ένα ευτυχισμένο, συγκροτημένο παιδί, αλλά και μια δεμένη σχέση μάνας – κόρης. Υπάρχει μυστικό;

Το μυστικό είναι να ακούς αλλά και να μιλάς. Να νοιώθει ότι κι εσύ έχεις εμπιστοσύνη σε αυτήν. Η Ιφιγένεια ξέρει πολλά για μένα. Όλα κατ’ ακρίβειαν. Κι εγώ γι’ αυτήν. Άρα πώς να πάει λάθος αυτή η σχέση; Δεν μας ακουμπάει κανείς!

Κατάφερες τόσα πολλά, μόνη, από μικρή. Τι θα έλεγες σε άλλες γυναίκες που ίσως φοβούνται ότι δεν μπορούν;

Δεν θα πω ότι όλα τα μπορείς αρκεί να το βάλεις στο μυαλό. Δεν φτάνει μόνο αυτό. Θέλει δουλειά, και κόπο και πόνο. Αλλά υπόσχομαι ότι στο τέλος αλήθεια τα καταφέρνουμε. Κι αν φτάσεις στο τέλος η θέα είναι πανέμορφη!

Μαρία Παπακώστα: «Αν έκανα τώρα παιδί, θα το φόρτωνα όλο το στρες του κόσμου» | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy