Ουρανία Χατζημιχαήλ: Το Skinny Fox που κλείνει και η 10χρονη σχέση με τον Κωνσταντίνο Ταλάσιη


Το αέρινο κορίτσι που ο κόσμος της Λευκωσίας έχει ταυτίσει με τα πιο ινσταγκραμικά πάρτι της νυχτερινής ζωής της πόλης, φωτογραφίζεται για το fashion editorial του καλοκαιρινού Omikron και μιλά για τα κεφάλαια που άνοιξαν και έκλεισαν στη ζωή της. Με πιο όμορφο από κάθε άλλο, αυτό του εστιατορίου Skinny Fox, που τώρα ολοκληρώνει τον κύκλο του έπειτα οκτώ χρόνια.

«Το Skinny Fox πράγματι ολοκληρώνει έναν πολύ όμορφο κύκλο, όχι μόνο της δικής του ζωής αλλά και της δικής μου», λέει στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους, σχολιάζοντας τις φήμες που ήδη κυκλοφόρησαν στην πρωτεύουσα και όχι μόνο για το μαγαζί, στην είσοδο του οποίου φωτογραφήθηκε όλη η Κύπρος και το οποίο, εκτός από την υπογραφλη του Κωνσταντίνου Ταλάσιη, είχε και τη δική της ταυτότητα.

«Είμαι αρκετά συγκινημένη, γιατί είναι ένας χώρος όπου ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Νομίζω τα μεγαλύτερα και τα πιο ωραία πάρτι της Λευκωσίας έχουν γίνει σε αυτόν τον χώρο και γι’ αυτό θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μας έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια».

Η @skyquen, όπως είναι ινσταγκραμικά γνωστή, μιλά βεβαίως και για τα δέκα χρόνια σχέσης που συμπληρώνουν ήδη με τον Κωνσταντίνο Ταλάσιη και τα όσα πέρασαν μέχρι τώρα, τα καλά και τις εντάσεις. Και όπως εξομολογείται: «Γνωριστήκαμε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της δικής μου ζωής και ήταν νομίζω το πιο μεγάλο μου στήριγμα. Ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε να δω ξανά τη ζωή με αισιοδοξία».

Περισσότερα, στο νέο τεύχος του Omikron που κυκλοφορεί μαζί με τον Φιλελεύθερο, την Κυριακή 14 Ιουλίου.

*Η Ουρανία Χατζημιχαήλ μίλησε στην Τάνια Νεοκλέους / φωτογραφήθηκε στο ξενοδοχείο Almyra, στην Πάφο, από τον Χάρη Κυπριανού, ενώ την γενική επιμέλεια της εικόνας είχε στο styling, στα μαλλιά και στο μακιγιάζ, o Ανδρέας Ζεν. 

Ουρανία Χατζημιχαήλ: Το κλείσιμο του Skinny Fox και ο Κωνσταντίνος Ταλάσιης | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy