MEDFEST Limassol Beer Festival: Ο Στέλιος Ρόκκος έκανε την αρχή και μάγεψε το κοινό


Tο αγαπημένο μας MEDFEST Limassol Beer Festival επέστρεψε για 6η χρονιά, σε νέο και αναβαθμισμένο χώρο. Το βράδυ της Τρίτης έγινε η έναρξη του μουσικού φεστιβάλ με τον Στέλιο Ρόκκο να ξεσηκώνει το πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί.

Το Φεστιβάλ που τα προηγούμενα χρόνια πραγματοποιούνταν στον Ποταμό της Γερμασόγειας φέτος μεταφέρθηκε στο μεγάλο χώρο στάθμευσης του My Mall Limassol.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης χάρισε μια μαγική βραδιά στο κοινό που ήταν εκεί για να τον ακούσει και να τραγουδήσει μαζί του παλιά, νέα και αγαπημένα του τραγούδια.

Όπως κάθε χρόνο, οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα μπορούν να απολαύσουν ποικιλία από μπύρες και φαγητά για όλα τα γούστα σε ένα ευχάριστα διαμορφωμένο χώρο.

Απόψε τραγουδούν οι Rack και Sidarta ενώ μπορείτε να δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες.

Από τις 23 μέχρι τις 27 Ιουλίου θα μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με αγαπημένους καλλιτέχνες. Η είσοδος είναι €12,00 το άτομο και ελεύθερη για παιδιά κάτω των 12 χρονών (φυσικά απαραίτητη συνοδεία από γονείς).

Χορηγοί Επικοινωνίας: SFERA 96,8 & ACTIVE 107,4

Att.9 Ugehceszt7k7enp8ogtuadnexvvj0 Zrxnbshdlpw
Att.elymlj W3nuswmh3sgqgzwir4clej H3pufwrocz0dg
Att.bwcbeizl9qul Eche9kcxrhorjp9eq8 Meufiyohdgg
Att.g V7nsfluypxaoyizrd072nevodb6le7stfvm9nwjy
Att.mfn Bhlxbxvbpholbhjhwiprmpkkva1wpglinrl4slk

MEDFEST Limassol Beer Festival – Πρώτη συναυλία με Ρόκκο | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy