Ανεσύρθη λιπόθυμη από την πισίνα η 10χρονη – Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 10χρνο κορίτσι, το οποίο χθες ανεσύρθη λιπόθυμο από πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά.

Όπως πληροφορείται το philenews, το παιδί είναι από την Μεγάλη Βρετανία και ήρθε στην Κύπρο για να παραθερίσει μαζί με την οικογένεια του. Σε κάποια στιγμή, ενώ βρισκόταν στην πισίναδιέφυγε της προσοχής της μητέρας του και εντοπίστηκε λιπόθυμο μέσα στο νερό, χθες γύρω στις 3:00 το απόγευμα.

Στο σημείο δεν υπήρχε ναυαγοσώστης, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται από τις Αρχές το κατά πόσο υπήρχε άδεια λειτουργείας για την πισίνα.

Πάντως, αυτή τη στιγμή η πισίνα λειτουργεί κανονικά με την Αστυνομία να συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις και να διερευνά την υπόθεση.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγεία του 10χρονου κοριτσιού, πληροφορούμαστε ότι χθες μεταφέρθηκε, αρχικά, στο Νοσοκομείο Παραλιμνίου και από εκεί κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Το παιδί είναι από χθες είναι διασωληνωμένο και με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά εντούτοις σταθερή.

Ατύχημα σε πισίνα: Ανεσύρθη λιπόθυμη η 10χρονη (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy