The Voice: Όλα αλλάζουν! Δέχθηκε την πρόταση η Σάττι;

Τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η εικόνα του νέου κύκλου του The Voice θα είναι καινούργια από όλες τις απόψεις! Οι πιο κύριες αλλαγές αφορούν τους κριτές – coaches που ήταν μάλιστα ένα πολύ χαρακτηριστικό κομμάτι του σόου ταλέντων. 

Είναι βέβαιο ότι δεν θα δούμε ξανά την ίδια τετράδα αφού ανεξάρτητα με το τι θα κάνουν οι άλλοι τρεις, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν πρόκειται να επιστρέψει στην καρέκλα του.

Η αναζήτηση της νέας ομάδας αποδεικνύεται πιο δύσκολη από όσο υπολόγιζαν στην παραγωγή, αφού ήδη έχουν υπάρξει οι πρώτες απορρίψεις από καλλιτέχνες που επιθυμούσαν πολύ.

Όπως σας γράψαμε σε προηγούμενο τεύχος και ο Ατζούν Ιλίτζαλι είχε στο στόχαστρο τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος έχει εμπειρία σε μουσικούς διαγωνισμούς, καθώς ήταν κριτής στο «Rising Star» και το «X-Factor» πριν από δύο χρόνια.

Οι τελευταίες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι δεν υπήρξε συμφωνία. Πρόταση από την παραγωγή, σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα έχει δεχτεί και ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Να θυμήσουμε ότι πρόκειται πάλι για άτομο με εμπειρία κριτή σε τέτοια σόου, αφού ο Μαζωνάκης ήταν κριτής στο «X Factor» αλλά και στο «Your Face Sounds Familiar».

Όσο για το τι γίνεται τελικά με τη Μαρίνα Σάττι που πολιορκεί η παραγωγή αφού θεωρεί ότι είναι το πιο hot όνομα αυτή την περίοδο, ακόμη δεν έγινε γνωστό αν δέχτηκε. Πάντως συζητάει θερμά για το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην ομάδα.

The Voice: Όλα αλλάζουν! Δέχθηκε την πρόταση η Σάττι; | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy