Star News

Οι Δεινοσαυρούληδες βρέθηκαν στο Camel Park (Φωτό & βίντεο)

Από τους κορυφαίος Έλληνες σκηνοθέτες και παραγωγούς στις παιδικές παραστάσεις ο Νίκος Λημνιός είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει την υπογραφή του σε εξαιρετικές παιδικές παραστάσεις όπως,

΄΄Η Κοκκινοσκουφίτσα Με Τα Ζωάκια Του Δάσους΄΄,

΄΄Τα Τρία Γουρουνάκια΄΄

και βέβαια ΄΄Οι Δεινοσαυρούληδες΄΄ που συνεχίζει να μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Ο Νίκος Λημνιός που βρίσκεται συχνά στην Κύπρο, βρήκε επιτέλους την ευκαιρία να κλέψει λίγο ελεύθερο χρόνο και να επισκεφτεί το Camel Park στο Μαζωτό.

Οι στενοί του συνεργάτες, τα τελευταία δύο χρόνια στην Κύπρο, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Γαλάτης και ο κολλητός του Αντρέας Τελεβάντος ήταν αυτοί που οργάνωσαν την εξόρμηση στο θεματικό πάρκο. Πραγματικά ο Νίκος Λημνιός και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης ΄΄Οι Δεινοσαυρούληδες΄΄, έκαναν την βόλτα τους με τις καμήλες και μαγεύτηκαν από το Camel Park το οποίο φιλοξενεί μία τεράστια ποικιλία από διάφορα ζώα.


Το Camel Park ξεκίνησε το 1998 ως φάρμα καμηλών, αλλά η αγάπη και η φροντίδα των ιδιοκτητών της οικογένειας για τα ζώα αποφάσισε να φιλοξενήσει και πολλά άλλα ζώα.

Σήμερα, το πάρκο είναι ένα σπίτι για περισσότερα από 100 ζώα όπως, στρουθοκάμηλοι, κατσίκες, ελάφια, πόνυ, λάμα, αλπακά, λεμούριους, χελώνες, ψάρια, πολλά πουλιά και φυσκιά 60 καμήλες από τις οποίες η κάθε μία έχει τη δικό της όνομα και χαρακτήρα. Είναι το μοναδικό πάρκο καμηλών στην Κύπρο και το μεγαλύτερο πάρκο καμηλών στην Ευρώπη, με το Πιστοποιητικό Αριστείας «Trip Advisor» τα τελευταία 10 χρόνια.

© 2024 Created by Elephant Media Cy