Star News

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη εμφάνιση on camera μετά το τέλος της εκπομπής της

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» την Ελένη Μενεγάκη, στην πρώτη της εμφάνιση on camera μετά το τέλος της εκπομπής της στο Mega.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έφτασε σήμερα νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο, με το σχετικό ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η ίδια ταξίδεψε μόνη της για προορισμό του εξωτερικού, ο οποίος, ωστόσο, δεν αποκαλύφθηκε.

Η Ελένη Μενεγάκη αρκέστηκε στο να καλημερίσει τον δημοσιογράφο της εκπομπής λέγοντας: «Καλημέρα, είμαι καλά, ευχαριστώ, γεια σας». Όταν ο ίδιος της ευχήθηκε «καλό ταξίδι», η παρουσιάστρια απάντησε «να είστε καλά, ευχαριστώ» και απομακρύνθηκε από την τηλεοπτική κάμερα.
Ελένη Μενεγάκη: Το τέλος από το Mega και οι ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές
Αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μετά το κλείσιμο της εκπομπής της στο Mega και την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον σταθμό, μετά από τρία χρόνια.

Στις 5 Ιουλίου, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, κάνοντας λόγο για ένα «πολύ ωραίο ταξίδι», και αποκαλύπτοντας πως η ίδια δεν σκοπεύει να επιστρέψει σε καθημερινή εκπομπή.

Στους μήνες που ακολούθησαν, η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε τις διακοπές της παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ μοιραζόταν μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της.  
Πηγή: iefimerida.grΕλένη Μενεγάκη: Η πρώτη εμφάνιση on camera μετά το τέλος της εκπομπής της [βίντεο] – iefimerida.gr

© 2024 Created by Elephant Media Cy