Star News
Offcanvas
Edit Template
Offcanvas
Edit Template

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Όταν υποδύθηκα το gay χαρακτήρα στην Πολυκατοικία, ζητούσαν από το MEGA να περιοριστεί ο ρόλος μου»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, σε δηλώσεις της στην εκπομπή Happy Day, αναφέρθηκε στην τόλμη του σεναριογράφου Καπουτζίδη να εντάξει έναν intersex χαρακτήρα στη σειρά “Τρομεροί γονείς”, τονίζοντας τη σημασία της ανοιχτής συζήτησης για ευαίσθητα θέματα. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι όταν υποδύθηκε έναν gay χαρακτήρα στη σειρά “Πολυκατοικία” του MEGA, υπήρξαν πιέσεις για τη μείωση του ρόλου της, υπογραμμίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τέτοιοι ρόλοι στην ελληνική τηλεόραση.

Πιο αναλυτικά

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στο ALPHA, που τη συνάντησε σε έξοδό της, το βράδυ της Δευτέρας 20/10. Η επιτυχημένη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά, Τρομεροί γονείς στο MEGA, μίλησε για τις Σέρρες και τη σκηνή με το Intersex.

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα πρόσφαυα επεισόδια, είδαμε τη θεία Σταματίνα να μαθαίνει από τη γιατρό της πως είναι intersex (δείτε εδώ το βίντεο). Η εν λόγω σκηνή έγινε viral στα social media για την τόλμη που έδειξε ο σεναριογράφος να αναδείξει ένα τόσο ευαίσθητο και ταμπού θέμα.

Η αντίδραση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

«Μου άρεσε πολύ που ο Καπουτζίδης ενέταξε έναν intersex χαρακτήρα. Πρέπει να μιλάμε ανοιχτά για αυτά. Ο κόσμος να εκφράζεται», σχολίασε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ενώ αποκάλυψε πως όταν η ίδια είχε κάνει gay άτομο στη σειρά που έπαιζε στο MEGA, Πολυκατοικία, αποκάλυψε πως είχε ζητηθεί να μειωθεί ο ρόλος της.

«Όταν έκανα το gay άτομο στην Πολυκατοικία ζητούσαν από το κανάλι να μειωθεί ο ρόλος μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Όταν υποδύθηκα το gay χαρακτήρα στην Πολυκατοικία, ζητούσαν από το MEGA να περιοριστεί ο ρόλος μου»

StarNews.com.cy – Ειδήσεις από Κύπρο και Κόσμο

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • Άστρα
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy