Star News
Offcanvas
Edit Template
Offcanvas
Edit Template

Λάκης Γαβαλάς για Πόπη Μαλλιωτάκη: «Το ανέφερε αυτό; Αν δεν γνωρίζει τη Γαλύφα, είναι λυπηρό, είναι άσχημο»

Τις δηλώσεις της Πόπης Μαλλιωτάκη που προκάλλεσαν αντιδράσεις σχολίασε σήμερα, Τρίτη 23 Δεκεμβρίου ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA, με τον σχεδιαστή μόδας να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια σε δηλώσεις που παραχώρησε στις κάμερες, ήταν χείμαρρος κατά της Έλενας Γαλύφα σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της – δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη ανάμεσά τους – ενώ, μιλώντας για εκείνη ξέχασε… το όνομά της.

Πώς σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς την Πόπη Μαλλιωτάκη

https://player.glomex.com/integration/1/integration.html?integrationId=4059a016kbj3of2m&playlistId=v-df5h3um5xdq9

«Η Πόπη Μαλλιωτάκη το είπε αυτό; Ε καλά, άμα δεν ξέρει τη Γαλύφα είναι κρίμα, είναι κακό. Αλλά η Πόπη έχει βάλει στόχο να τρελάνει πρώτα απ’ όλα τον ίδιο της τον εαυτό. Η Πόπη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχει πολύ χιούμορ. Είναι λίγο βασανισμένη» είπε ο Λάκης Γαβαλάς όταν ερωτήθηκε για τα όσα είπε η Πόπη Μαλλιωτάκη για την Έλενα Γαλύφα.

https://player.glomex.com/integration/1/integration.html?integrationId=4059a016kbj3of2m&playlistId=v-df5gz8xb2bs9

Στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στη υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη μετά τη μήνυση του 21χρονου τραγουδιστή, σχολιάζοντας: «Εγώ έκατσα μέχρι τις 5 στην πρεμιέρα του, τον απόλαυσα. Έχω μιλήσει και στο παρελθόν με τον Γιώργο. Εμείς δεν είναι ότι θέλουμε να γίνουμε διάσημοι από κάποιο σκάνδαλο ή από την ιδιωτική μας ζωή. Θέλουμε να είμαστε γι’ αυτό που πραγματικά πρεσβεύουμε. Αισθάνομαι υπέροχα για τον Γιώργο, χαίρομαι που υπάρχει μία δικαίωση. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει η κόντρα με την οικογένεια, αποκλείεται».

Τέλος, μίλησε για το GNTM και το ενδεχόμενο να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο ριάλιτι μόδας: «Ολοκληρώθηκε το GNTM και βγήκε ο νικητής. Φυσικά θα μιλήσω με τον σταθμό. Έτσι κι αλλιώς έχω συμβόλαιο 1+1. Τώρα από εκεί και πέρα, όπως και εκείνοι, και εγώ, θα επαναδιαπραγματευτούμε πράγματα».

Όσα είπε η Πόπη Μαλλιωτάκη για την Έλενα Γαλύφα

https://player.glomex.com/integration/1/integration.html?integrationId=40599v17l3ec3v44&playlistId=v-df4j8dhejrtd

«Θα μου πει η… πως την λένε αυτή; Η Έλενα Γαλύφα θα μου πει πως να ντυθώ; Ποια είσαι εσύ; Έτσι γουστάρω. Με ρώτησε εμένα αν μου αρέσει το ντύσιμο της;», ήταν η αντίδραση της Πόπης Μαλλιωτάκη στους δημοσιογράφους με την ίδια να φαίνεται ιδιαίτερα εκνευρισμένη.

Λάκης Γαβαλάς για Πόπη Μαλλιωτάκη: «Το ανέφερε αυτό; Αν δεν γνωρίζει τη Γαλύφα, είναι λυπηρό, είναι άσχημο»

StarNews.com.cy – Ειδήσεις από Κύπρο και Κόσμο

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • Άστρα
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy