Αναστασία Αυγουστή: Η Κύπρια που ξετρέλανε το «Tv Queen» – «Ήρθα για να κερδίσω»

Απο τα κυπριακά καλλιστεία στο νέο ριάλιτι για παρουσιάστριες

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής, 28 Απριλίου το νέο ριάλιτι του OPEN, «Tv Queen» (στην Κύπρο προβλήθηκε μέσω Omega) με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου.

Αφού η παρουσιάστρια καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, υποδέχτηκε τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος είναι ο διευθυντής της σχολής και μετά τους καθηγητές Έλενα Χριστοπούλου, Τάσο Τρύφωνο, Παντελή Τουτουντζή και τη σύμβουλο της Σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη.

Οι 17 διαγωνιζόμενες είχαν στη διάθεση τους ένα λεπτό για να συστηθούν στο τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντας την εκπομπή που οι ίδιες θα ήθελαν να κάνουν, ενώ ανάμεσα τους είδαμε και μια Κύπρια.

Ο λόγος για την 30χρονη Αναστασία Αυγουστή η οποία εμφανίστηκε φανερά χαλαρή στο πλατό του «Tv Queen», παρουσιάζοντας μια εκπομπή με κοινωνικό περιεχόμενο!
Ποια είναι η Αναστασία;
Η Αναστασία Αυγουστή έγινε ευρέως γνωστός το 2015 όταν συμμετείχε στα κυπριακά καλλιστεία, «Star Κύπρος», χωρίς ωστόσο να κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο. Όπως συστήθηκε στο εισαγωγικό της βίντεο η ίδια ανέφερε πως είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο, εργάζεται σε ιδιωτική εταιρία, ενώ τους τελευταίους τρεις μήνες παρουσιάζει σύντομο δελτίο ειδήσεων στο τοπικό κανάλι, Βεργίνα Τηλεόραση.
Η νικήτρια του ριάλιτι θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Barking Weel που θα φροντίσει αυτόν τον χρόνο να στήσει το προφίλ της νικήτριας, να της κλείσει εξώφυλλα στο OK, συνεντεύξεις, θα φροντίσει το εμπορικό τους προφίλ, θα στήσει εμπορικές συμφωνίες και θα τις βοηθήσει προς τα εκεί και το κερασάκι είναι ότι του χρόνου θα συμμετέχει στην παρουσίαση στην εκπομπή του Open και θα είναι φτιαγμένη για εκείνη.

πηγη: showbiz.cyprustimes.com/

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy