Άννα Βίσση: «Γιατί απέτυχε ο γάμος μου με τον Νίκο Καρβέλα»

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Psychologies, η Άννα Βίσση αποκαλύπτει στιγμές από την προσωπική σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Νίκο Καρβέλα
Σημαντικές στιγμές από την προσωπική της ζωής και την καριέρα της είχε κάνει η απόλυτη σταρ Άννα Βίσση πριν από μερικά χρόνια. Στη συνέντευξη στο περιοδικό Psychologies είχε μιλήσει για τα πρόσωπα που σημάδεψαν τη ζωή της και μίλησε εκτενώς για τον Νίκο Καρβέλα.

«Ποιος άνθρωπος επηρέασε καταλυτικά τον τρόπο που στέκεστε απέναντι στα πράγματα;»

«Απέναντι στα πράγματα, στη μουσική και εν μέρει, στη ζωή ο Νίκος Καρβέλας. Μετά οι φίλοι που κατά καιρούς ξεχώρισα και εμπιστεύτηκα και η σχέση μου με τη μάνα μου, με μια παραδοσιακή έννοια μάνας και κόρης. Μου άρεσε το συναίσθημα ότι ενώ έφευγα για να ανακαλύψω τη ζωή, γυρνούσα στη μάνα μου, για να νιώσω ασφάλεια. Και ας διαφωνούσαμε και ας μαλώναμε. Ο Νίκος από την άλλη υπήρξε και φίλος μου, κολλητός».

«Πόσο δύσκολο ήταν αυτό;»
«Πανεύκολο, για μένα ειδικά που παντρεύτηκα ένα φίλο μου».

«Ήσασταν φίλοι και πριν παντρευτείτε;»
«Βέβαια! Παντρευτήκαμε και συνεχίσαμε να είμαστε πολύ φίλοι και γι’αυτό και «απέτυχε» ο γάμος. Δεν είναι εύκολο να λες σε κάποιον ότι «μου τελείωσε η σεξουαλική έλξη».

Η ειλικρίνεια έχει ένα τεράστιο φάσμα, που θα πεις « σήμερα δεν θέλω να κάνουμε έρωτα» ή «σήμερα δεν θέλω να πάμε μαζί σινεμά, θέλω να πάω με τις φίλες μου και ίσως φλερτάρω». Δεν είναι εύκολο να ακούει ο εραστής σου την αμαρτία σου. Γιατί μπορεί η αμαρτία σου να μην είναι συγκεκριμένη αλλά να πλανιέται στον αέρα…».

«Πόσο ειλικρινής ήσασταν με τον πρώην άντρα σας;»
«Τη στιγμή που αισθάνθηκαμε ότι μας είχε τελειώσει και ότι θα μπορούσαμε να είμαστε με άλλους ανθρώπους είναι και η στιγμή που το είπαμε».

«Το παλέψατε να μην συμβεί;»
«Βεβαίως, συνέχεια, το παλεύεις για να μη συμβεί, αλλά ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που την άντεχε αυτή την αλήθεια και μπορώ να πω ότι την καθοδηγούσε και πιο πολύ. Εγώ ήμουν ρομαντική, έλεγα “θα το ξεπεράσουμε”. Στο ζευγάρι υπάρχει μια κτητική μαγεία. Όταν κάνεις οικογένεια αυτό αλλάζει. Όταν γίναμε γονείς ο Νίκος μου είπε “τώρα πια δεν είσαι μόνο δική μου”.

Η Βίσση υπερασπίστηκε τη δική της δουλειά, λέγοντας ότι η τέχνη και η κακοτεχνία μπορούν να βρεθούν σε κάθε είδος, δηλώνοντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ πίστα ή αυθεντικό μπουζούκι όπως η Πάολα. Αντίθετα, στράφηκε στα σόου και τις μεγάλες παραγωγές.

Εξέφρασε τον θαυμασμό της για άλλους καλλιτέχνες όπως η Αρβανιτάκη και τόνισε ότι τραγουδάει για την αγάπη τόσο σε λαϊκό όσο και σε ροκ ύφος. Υποστήριξε ότι έχει τραγουδήσει όμορφα λαϊκά τραγούδια που συγκινούν τόσο την ίδια όσο και το κοινό. Η Άννα Βίσση κατέληξε ότι η μουσική είναι χαρά για εκείνη και ότι τα απλοϊκά τραγούδια δεν την καθορίζουν ως καλλιτέχνη.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy