Αντέδρασε η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα: «Κάνουμε μπάνιο τώρα τον Παπανώτα; Τον ξεπλένουμε;»

«Και χθες ο Παπανώτας απαντάει κάπου και λέει ότι “εντάξει και ο Κασσελάκης τώρα καλό παιδί, για καμιά μπύρα, αλλά δεν είναι για ηγέτης” και μετά βγαίνει και λέει ότι είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Εντάξει, λίγο να δούμε όλο το δάσος», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

 

Για το θέμα του Δημήτρη Παπανώτα, σχετικά με τις δηλώσεις του και την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου με τους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια, ωστόσο, κάποια στιγμή αντέδρασε με αυτά που άκουσε.

 

«Με τον Δημήτρη Παπανώτα γίνεται χαμός στα σάιτ, με πάρα πολλά πράγματα…», είπε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού, με τη Μαρία Μπακοδήμου να απαντά: «Φταίμε εμείς; Συνεχίζει, κάνει αναρτήσεις, κάνει δηλώσεις».

 

Ν.Π.: Ως δεύτερη σκέψη, σκεφτόμουν και λέω, αυτή η δήλωση που έκανε στις 7 Μαρτίου, για ποιο λόγο έγινε τώρα τόσος ντόρος; Τότε που παίχτηκε, 7 Μαρτίου, δεν άνοιξε μύτη;

 

Μ.ΜΠ.: Τότε δεν ήταν υποψήφιος για να εκπροσωπήσει τους Έλληνες. Τότε ήταν σε ένα πάνελ τηλεοπτικό που ο καθένας λέει την… άποψή του.

 

Κ.Α.: Επειδή ο Δημήτρης Παπανώτας είναι πάντα αιχμηρός, απλά είπαμε ότι είναι ακόμα μια αιχμηρή δήλωση. Τώρα όμως που είναι υποψήφιος, οι πολιτικοί σου αντίπαλοι σε περιμένουν στη γωνία για να καπηλευτούν την κάθε σου δήλωση.

 

Ν.Π.: Λίγο υποκριτικό μου κάνει αυτό.

 

Μ.ΜΠ.: Τώρα θέλεις να ξέρεις ακριβώς ποιο είναι το πορτραίτο του ανθρώπου που θα πάει να σε εκπροσωπήσει. Και υπάρχει αυτό το στοιχείο που κρίθηκε βασικό, κατά την εκτίμησή μου πολύ σωστά.

 

Ι.Φ.: Από την άλλη υπάρχει και η άποψη όμως ότι μία δήλωση στο όρθιο, έξω από τα εγκαίνια ενός σουσάδικου, μπορεί και ο άλλος άνθρωπος να μην είναι 100% η άποψή του.

 

Κ.Α.: Τι λες ρε Ισίδωρε;

 

Η Μαρία Μπακοδήμου αντέδρασε σε εκείνο το σημείο: «Παιδιά, κάνουμε μπάνιο τώρα τον Παπανώτα; Τι γίνεται; Τον ξεπλένουμε; Και χθες ο Παπανώτας απαντάει κάπου και λέει ότι “εντάξει και ο Κασσελάκης τώρα καλό παιδί, για καμιά μπύρα, αλλά δεν είναι για ηγέτης” και μετά βγαίνει και λέει ότι είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Εντάξει, λίγο να δούμε όλο το δάσος».

Πηγή: togegonos.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy