Αντώνης Γούναρης για Δημήτρη Κόκοτα: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι άσχημο θα συμβεί

“Το βλέπω ξαφνικά στις ειδήσεις με χαμηλωμένο τον ήχο και τρελάθηκα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι άσχημο θα συμβεί”.

 

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου μίλησε ο Αντώνης Γούναρης. Ο σπουδαίος μουσικός παραγωγός ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Κόκοτα και το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, το οποίο τον οδήγησε στη ΜΕΘ, όπου και νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες διασωληνωμένος.

 

«Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι ένα πολύ καλό παιδί, ένα ευγενικό παιδί, πολύ φιλικό. Συνεργαζόμουν με τον πατέρα του κι έτυχε να συνεργαστώ και με τον γιο. Αυτήν την περίοδο θα ετοιμάζαμε ένα αφιέρωμα για τον πατέρα του και το βλέπω ξαφνικά στις ειδήσεις με χαμηλωμένο τον ήχο και τρελάθηκα. Άνοιξα, λοιπόν, να δω τι έγινε και συγκλονίστηκα», περιγράφει ο Αντώνης Γούναρης.

 

«Θέλω να πάρω τηλέφωνο να μάθω από πρώτο χέρι τι γίνεται, γιατί είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχει και προσπαθώ να βρω άνθρωπο να μου πει τα στοιχεία. Θα προσπαθήσω να βρω κάποιον δικό του. Ελπίζω ο άνθρωπος να τα βγάλει πέρα, γιατί είναι και δυνατό παιδί. Και ελπίζω να το ξεπεράσει. Εύχομαι να το ξεπεράσει και να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το αφιέρωμα που αφήσαμε στη μέση», συμπληρώνει ο γνωστός μουσικός παραγωγός.

 

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν θα γίνει ακόμα καμία διαδικασία αποσωλήνωσής του, καθώς έπρεπε να γίνουν κάποιες απαραίτητες εξετάσεις. Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου μετέφερε όλο το ρεπορτάζ στην Super Κατερίνα.

 

«10 μέρες πριν το έμφραγμα είχαμε βρεθεί. Είχε βγει στις εκπομπές, είχε κάνει comeback και ήταν ενεργός. Ξαφνικά κατέρρευσε αλλά ελπίζω να είναι περαστικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι άσχημο θα συμβεί», εξομολογείται κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Αντώνης Γούναρης για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Πηγή: togegonos.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy