Άντρεα Κυριάκου: «Παρακαλώ να γεράσω – Δεν έχω τον έλεγχο της ζωής μου δυστυχώς»

Η Άντρεα Κυριάκου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους για τις ανάγκες του περιοδικού, Down Town. Μεταξύ άλλων η ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96.8 εξομολογήθηκε ότι είναι από τους ανθρώπους που παρακαλά να γεράσει.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Ο χρόνος είναι κάτι που σε απασχολεί σε προσωπικό επίπεδο; Σε φοβίζει το να ξυπνήσεις μια μέρα και να έχεις μεγαλώσει τόσο πολύ, που τίποτα να μην θυμίζει αυτήν που είσαι σήμερα;

Καθόλου δεν με φοβίζει ο χρόνος. Θα σου πω, μάλιστα, ότι είμαι από τους ανθρώπους που παρακαλώ να γεράσω. Αφότου έγινα μαμά, η προσευχή που κάνω καθημερινά είναι να έχουν τα παιδιά μου την υγεία τους και μετά να έχω εγώ την υγεία μου, για να είμαι δίπλα τους. Παρακαλώ να γεράσω, γιατί δεν έχουμε όλοι αυτή την ευλογία. Βλέπουμε τι συμβαίνει γύρω μας, οπότε καλώς να έρθουν και οι ρυτίδες, καλώς να αλλάξει και το σώμα. Να είμαστε καλά, να παίρνουμε αγάπη, να δίνουμε αγάπη στην οικογένειά μας, να είμαστε μαζί και να έρθουν τα χρόνια να μας βρουν. Τα πάντα έχουν να κάνουν με τον τρόπο σκέψης μας.

Νιώθω ότι τα έχεις όλα αρκετά ξεκάθαρα στο μυαλό σου, ότι έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων της ζωής σου…

Δεν έχω τον έλεγχο της ζωής μου δυστυχώς, γιατί δεν είναι όλα στο χέρι μου. Ό,τι δεν είναι στο χέρι σου, το αφήνεις στον Θεό, στην τύχη, στη μοίρα, σε ό,τι πιστεύει ο καθένας, και συνεχίζεις να προσπαθείς για το καλύτερο. Αυτή είναι μια πολύ θετική σκέψη που κάνω, ότι δεν μπορώ να παλεύω για πράγματα τα οποία δεν εξαρτώνται από εμένα. Παλεύω για εκείνα που μπορώ να αλλάξω και προχωρώ.

Instagram will load in the frontend.

Συνέντευξη Άντρεας Κυριάκου στο Down Town | Like.com.cy

© 2024 Created by Elephant Media Cy