Η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη πέρασε μια άνετη βραδιά ποδοσφαίρου στο σπίτι μαζί με τον νέο της σύντροφο, Δημήτρη Σπυριδωνίδη.

Μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Τούνη είναι πλέον σε σχέση με τον Σπυριδωνίδη — έναν άνθρωπο που γνωρίζει από πολλά χρόνια — και οι δυο τους φαίνεται ότι απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους μαζί.

Η ίδια μοιράστηκε με τους ακολούθους της στα social media φωτογραφίες που δείχνουν πώς περνούσαν τον χρόνο τους στον καναπέ, παρακολουθώντας τον αγώνα Τότεναμ – Μάντσεστερ. Στιγμιότυπα από τη βραδιά συνόδευσε με χιουμοριστικό σχόλιο για τη διαφορά ανάμεσα στις «glam» φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Instagram και την πραγματική στιγμή μέσα στο σπίτι.
@j.touni Αφήνω αυτό εδω & πάω για ύπνο να ξεκουραστώ λίγο γιατί θα με ρημάξουν στην γλωσσοφαγιά τα πρωινάδικα αύριο… ???????? #φοργιου #μπεσφοργιου #βαιραλ Αντίο!!
♬ original sound – Ioanna Touni
Επίσης δημοσίευσε φωτογραφίες από ένα προηγούμενο ταξίδι της στο Ντουμπάι με μια φίλη της, δείχνοντας παράλληλα με την τωρινή καθημερινότητά της και στιγμές διακοπών.










