Ακολουθήστε μας στα social media

 

 

Η Λίζα Αν παρότι έχει αποσυρθεί από τις ταινίες πορνό εδώ και αρκετούς μήνες μίλησε για την… αγαπημένη της συνήθεια, ενώ προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις προτιμήσεις της.

Συγκεκριμένα, η θρύλος της βιομηχανίας των πορνό που φέτος θα κλείσει τα 50 της χρόνια τόνισε πως έχει πάει με εκατοντάδες αθλητές από όλα τα σπορ κατά το παρελθόν, αλλά έχει μια ιδιαίτερη «λατρεία» στους ΝΒΑερς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Η ασφάλεια που είχα πηγαίνοντας με αθλητές ήταν πως δεν θα με χτυπούσαν ή δεν θα γίνονταν σκιά μου. Δεν είχα ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά από κάποιον αθλητή, γιατί πάντα είχαν περισσότερα να χάσουν από μένα. Δεν ήθελαν να τους δουν να κυκλοφορούν μαζί μου. Αλλά κι εγώ δεν κυνηγούσα ποτέ τα λεφτά τους, έβγαζα από μόνη μου πολλά χρήματα. Είχα σχέσεις με αθλητές που επωφεληθήκαμε και οι δύο πλευρές. Έχω πάει με 100αδες αθλητές, αλλά θα έλεγα πως οι καλύτεροι είναι οι παίκτες μπάσκετ του ΝΒΑ.

Οι τύποι είναι σαν μοντέλα της Victoria Secret. Τα σώματά τους είναι τρομερά κι επειδή είχα να κάνω συχνά με παιδιά 18, 19 και 20 ετών, δεν είχαν εγωισμό, δεν ήταν φαντασμένα και ήταν διασκεδαστικά. Γι’ αυτό κι εγώ έβλεπα το ντραφτ κάθε χρόνο και έλεγα ‘οκ, θέλω να πάω με αυτά τα πικ φέτος’», τόνισε.