Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μετά τον χωρισμό του από την Courtney Parker, ο Χρήστος Μάστορας βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της πρώην παίκτριας του My Style Rocks, Χριστίνας Παπαδέλη. Το ζευγάρι βίωνε καιρό έναν μεγάλο έρωτα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όλο αυτό φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του!

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια, τον Οκτώβρη του 2021 οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο. Ωστόσο, ο Χρήστος χρειάστηκε μόνο λίγους μήνες για να βρει ξανά τον έρωτα και μάλιστα σε… συνάδελφο!

Ποιος είναι ο νέος έρωτας του Χρήστου Μάστορα

Καλά, το τι μου μετέφεραν και θα σας αποκαλύψω αποκλειστικά και μόνο στο Vanda’s blog του Youweekly.gr δεν μπορείτε να φανταστείτε! Ο Χρήστος Μάστορας εδώ και λίγους μήνες έχει μια γυναίκα στη ζωή του η οποία μάλιστα είναι πολύ γνωστή τραγουδίστρια κι αυτή την είδαμε αρκετά φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Δεν σας πάει κάπου το μυαλό; Αν ναι, είναι αυτή που σκέφτεστε! Αν όχι, δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω περισσότερα. Εγώ πρόσωπα και καταστάσεις δεν εκθέτω. Οι δυο τους πάντως έχουν επιλέξει να κρατήσουν όλο αυτό το όμορφο που ζουν τον τελευταίο καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως κάνει ο κάθε ένας μέχρι να δει που πάει όλο αυτό…

Όταν πρέπει θα γίνουν όλα γνωστά, μέχρι τότε κορίτσια… Δυστυχώς δεν είναι πια ελεύθερος!

Πηγή: youweekly.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy