Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Τα φιλιά τους στη Μύκονο

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Στη Μύκονο βρίσκονται αυτές τις μέρες ο Άρης Σοϊλέδης και η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά για να περάσουν το υπόλοιπο του Αυγούστου.

Το ζευγάρι εθεάθη σε παραλία του νησιού να απολαμβάνει το μπάνιο του στη θάλασσα, χωρίς να κρύβει τον έρωτά του.

Ο πρώην παίκτης του Survivor και η μέλλουσα σύζυγός του αγκαλιασμένοι έκαναν το μπάνιο τους στο νησί των Ανέμων και αντάλλαξαν πολλά φιλιά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί.

Σε μερικά από τα στιγμιότυπα που ακολουθούν μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης σηκώνει την αγαπημένη του ψηλά και οι δυο τους φαίνεται να διασκεδάζουν ο ένας με την παρέα του άλλου.

Η Μαρία Αντωνά φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι και μαύρα γυαλιά ηλίου και ο ποδοσφαιριστής επέλεξε ένα απλό μαύρο μαγιό σε στυλ – βερμούδα.

Δείτε τις φωτογραφίες τους από τη Μύκονο

3423_MARIA_ANTONA_ARIS_SOLILEDIS_3172022
3399_ARIS_SOILEDIS_3172022
3373_MARIA_ANTONA_ARIS_SOLILEDIS_3172022
3297_ARIS_SOILEDIS_MARIA_ANTONA_3172022
3360_MARIA_ANTONA_ARIS_SOLILEDIS_3172022
3306_MARIA_ANTONA_ARIS_SOLILEDIS_3172022
3311_MARIA_ANTONA_ARIS_SOLILEDIS_3172022
3341_MARIA_ANTONA_ARIS_SOLILEDIS_3172022

Η Μαρία Αντωνά υποστήριζε τον αρραβωνιαστικό της καθημερινά, όσο διαγωνιζόταν στο Survivor. Οι δυο τους, όπως έχουν δηλώσει, αναμένεται να παντρευτούν σε λίγο καιρό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Ο Άρης Σοϊλέδης αν και αποτελούσε το μεγάλο φαβορί κατέκτησε τη δεύτερη θέση, αφού νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας. Αφού επέστρεψε στη βάση του και στη σύντροφό του, θέλησε να της υπενθυμίζει, το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Σε μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην μέλλουσα σύζυγό του και επιθυμώντας να την ευχαριστήσει που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, έγραψε στο Instagram:

«Φεύγοντας για το παιχνίδι μου είπες κάποια πράγματα στα οποία έπεσες σε όλα μέσα … Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα χωρίς εσένα όλα θα ήταν αλλιώς …. Για αυτό και θέλω να σου πω δημόσια πως είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμη μου … σε ευχαριστώ για όλη την στήριξη όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά για όλα αυτά τα χρόνια … Σ’ αγαπώ και θέλω πάντα να σε βλέπω να χαμογελάς γιατί το αξίζεις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Soiledis (@soiledis11)

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy