Χαμός σε γάμο! Γυναίκα εισέβαλε έξαλλη στην τελετή και φώναζε: «Μην την παντρευτείς. Σε αγαπάω ακόμη»! Η αντίδραση της νύφης θα σας αφήσει άφωνους! (Βίντεο)

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Οι παρευρισκόμενοι στο γάμο άκουσαν τις φωνές από την άκρη του δωματίου και είδαν μια γυναίκα να εισβάλλει σαν σίφουνας και να φωνάζει προς τον γαμπρό: «Μην την παντρευτείς. Σε αγαπάω ακόμη» πριν κάποιος προλάβει να αντιδράσει η γυναίκα είχε πλησιάσει ήδη το ζευγάρι και είχε σκαμπιλίσει την εμβρόντητη νύφη.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη του Μεξικό. Όπως έγραψαν όμως οι κακές γλώσσες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέβηκε το βίντεο, ο γαμπρός ήταν λίγο ατακτούλης και ενώ ετοιμαζόταν να παντρευτεί έβγαινε ραντεβού και με τη γυναίκα που αργότερα «μπούκαρε» στο γάμο του.

«Ρίτσαρντ, δεν μπορείς να παντρευτείς»

Στο βίντεο φαίνεται μια γυναίκα της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα να εισβάλει σε έξαλη κατάσταση στην αίθουσα του γάμου φωνάζοντας: “Ρίτσαρντ, δεν μπορείς να παντρευτείς”.

Σύμφωνα με αναφορές ακούστηκε να φωνάζει: “Σ’ αγαπώ , δεν μπορείς να παντρευτείς”.

Αρχικά, την εξαγριωμένη γυναίκα σταματούν δυο άνδρες και μια άλλη γυναίκα, αλλά στη συνέχεια αυτή καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τα χέρια τους.

Τότε τρέχει προς το μέρος της νύφης και φαίνεται να προσπαθεί να τη χαστουκίσει, ενώ συνεχίζει να ουρλιάζει σε κατάσταση υστερίας.

Κι ενώ η αλλόφρων γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση υστερίας ο γαμπρός ακούστηκε να φωνάζει: “Βγάλτε την έξω”.

Τελικά, κάποιοι από τους παρευρισκομένους καταφέρνουν να την απομακρύνουν, ενώ οι καλεσμένοι παρακολουθούν έκπληκτοι, προσπαθώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Η ερωμένη του γαμπρού εισβάλει στο γάμο φορώντας το ίδιο νυφικό με τη νύφη
Καθώς το ζευγάρι ήταν έτοιμο να δεσμευτεί, η δυσαρεστημένη μυστική ερωμένη του γαμπρού εισέβαλε στην τελετή.

Μιλώντας σε τοπική διάλεκτο, η γυναίκα – φορώντας το ίδιο λευκό νυφικό, άσπρο πέπλο και λευκά γάντια, όπως η νύφη – είπε στους καλεσμένους ότι ο γαμπρός ήταν άπιστος και ψεύτης.

Κάποιοι προσπάθησαν να τη διώξουν, αλλά εκείνη αρνήθηκε να φύγει και αντ ‘αυτού συνέχισε την φλογερή ομιλία της.

Η νύφη και ο γαμπρός έμειναν αποσβωλομένοι με τις αποκαλύψεις της.

Το περιστατικό, που έλαβε χώρα στην Γκάνα, αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων, αφού αργότερα ακολούθησε έντονος καυγάς μέσα στην αίθουσα.

Δεν είναι γνωστό εάν η νύφη και ο γαμπρός παντρεύτηκαν τελικά, μετά τη δραματική αντιπαράθεση.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy