Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η Χριστιάνα Αρτεμίου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Must. Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος, μίλησε για την υποκριτική, το πως διαχειρίζεται τον χρόνο και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

Είστε γυναίκα με καμπύλες. Πόσο άνετα νιώθετε με το σώμα σας σε ένα περιβάλλον όπου η εμφάνιση και ο τέλειος σωματότυπος είναι μέρος των πλεονεκτημάτων ενός ηθοποιού;

Δεν πιστεύω ότι ο τέλειος σωματότυπος λειτουργεί ως πλεονέκτημα για ένα ηθοποιό. Ποτέ δεν το πίστευα. Στον χώρο του θεάτρου, αλλά και της τηλεόρασης, υπάρχει χώρος για όλους. Ο θεατής δεν επιζητά να δει το τέλειό σου σώμα και τις τέλειές σου καμπύλες, αλλά γουστάρει να τον ταξιδέψεις σε μια ιστορία με την οποία μπορεί να ταυτιστεί. Γνωρίζεις πολλούς που μπορούν να ταυτιστούν με το τέλειο; Είναι τα ψεγάδια και οι ατέλειές μας που μας κάνουν προσιτούς.

Έχετε νιώσει ποτέ ότι δεν πήρατε κάποιο ρόλο επειδή δεν είχατε τις προδιαγραφές του σώματος;

Αν ο ρόλος αφορούσε ένα σέξι δίμετρο μοντέλο που κάνει καριέρα στην πασαρέλα, τότε θα κατανοούσα πλήρως την απόρριψη που ενδεχομένως θα λάμβανα από την παραγωγή. Αλλά και από μέρους μου, θα ήταν θράσος να επιζητούσα ένα τέτοιο ρόλο, πιστεύοντας ότι πληρώ τις προδιαγραφές. Ανάλογα πάντοτε με το έργο και τις ανάγκες του κάθε ρόλου, φτιάχνει η κάθε παραγωγή τον θίασό της. Αν με απέρριψαν ποτέ για κάποιο ρόλο λόγω σωματότυπου, τότε θα είχαν τους λόγους τους και αυτό είναι απόλυτα σεβαστό.

Θα ήθελα να μιλήσουμε λίγο για τον χρόνο που περνάει. Πώς τον διαχειρίζεστε;

Με δυσκολία. Χρειάζεται μεγάλο ψυχικό σθένος να βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει, το πρόσωπό σου να γερνά και τις σωματικές δυνάμεις σου να εξασθενούν χρόνο με τον χρόνο. Έχω αισίως φτάσει στην ηλικία όπου έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες τούφες άσπρων μαλλιών και οι πρώτες ρυτίδες. Και είναι λίγο περίεργο αυτό το μεταβατικό στάδιο. Διότι ενώ μέσα σου εξακολουθείς να νιώθεις δρομέας των εκατό μέτρων, το σώμα σου μεταβάλλεται και σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να ρίξεις λίγο τις ταχύτητες και να κάνεις συντήρηση ενέργειας. Από την άλλη, όμως, χαίρομαι που ζω και παρατηρώ αυτές τις αλλαγές, γιατί κατανοώ ότι είναι ανούσιες και ασήμαντες μπροστά στην καλή ψυχική μας υγεία.

Τελικά εσείς πότε θα γίνετε μάνα; Αντιγράφω από γνωστή ατάκα σας στην εκπομπή του ραδιοφώνου…

Έλα ντε… Ελπίζω να μη μείνω κι εγώ με την απορία.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Νέαρχος Παναγιώτου για το Must

Πηγή: mylife.com.cy

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy