Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

.. κι όμως πολλές από εμάς δεν τα έχουν στη γκαρνταρόμπα τους! Ο λόγος για ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα, που φόρεσε η Δέσποινα Βανδή και χάρη στο κόψιμό τους αφενός ταιριάζουν με όλα σου τα σύνολα, αφετέρου θα σε βολέψουν μιας και έχουν μεγάλη φιάπα και άρα είναι πιο άνετα.

Τι ιδιαίτερο έχουν τα κλασικά πέδιλα της Δέσποινας Βανδή

Η ιδιαιτερότητα που έχουν τα κατά τα άλλα σούπερ – κλασικά πέδιλα της Δέσποινας Βανδή, είναι ότι το λεπτό τους μπροστά μέρος, κολακεύει όλα τα δάχτυλα των ποδιών, ακόμα και αν δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Η φιάπα, όπως είπαμε, τα κάνει σούπερ άνετα, ενώ το λουράκι με το οποίο δένουν στον αστράγαλό σου, «χαρίζει» πολύ στο γυναικείο πόδι και το κάνει να φαίνεται πιο καλλίγραμμο.

Η παρουσιάστρια του Chart Show, το φόρεσε σε εμφάνιση στην εκπομπή, φωτογραφία της οποίας δημοσίευσε στο Instagram. Η ίδια, συνδύασε τα πέδιλά της με ένα κομψό φόρεμα και έκανε κίνηση ματ! Εξάλλου στην απλότητα, κρύβεται και το κλειδί για τα πιο κομψά σύνολα. Αν είσαι κορίτσι που ρισκάρει ωστόσο, αξίζει να δεις και το διαφορετικό και ιδιαίτερο κοστούμι της Ναταλίας Γερμανού.

Ιδού η φωτογραφία με τα πέδιλα που φόρεσε η Δέσποινα Βανδή: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy